Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 vyjde příští rok a další info o chystaném RPG - UPDATE
5.2.2013 | Aleš Smutný
269 příspěvků
-
Milujem zaklínača, dúfam, že z toho neurobia turistický simulátor na spôsob elder scrolls.
-
-
já doufám že jo. Aspon to pujde hrát :)
-
-
Ten byl dobrej :D
-
-
Igor Hnízdo=Rosťa?
-
-
-
-
Tak minimalne jednu kolektorku uz maj prodanou. Jestli se jim povede zkloubit vypravnost a silny pribeh dvojky s open worldem, bude to opravdu neco. A kdo vi, treba to pomuze i Howardovi, aby dalsi TES byly lepsi. CDR ma moji duveru, jakou nemelo zatim zadne studio. K predloze pristupuji s uctou a zjevnou laskou. Drzim jim palce.
-
Přeji Zaklínačovi 3, aby to byla povedená hra a aby byla taková, jakou si ji představujete, ale proč je zde u některých ta nepřejíčnost vůči Bethesdě?
-
-
je to kvůli SKYRIMu
-
To je tady na games.cz strašně in od chvíle, kdy tu Skyrim "schytal" desítku. Sranda je, že Oblivion byl ve všech ohledech o dost horší hra, ale do chvíle, kdy na TES V vyšla ta recka nikdo tolik neprskal *1*
-
-
No s upgradem compu jsem chtěl počkat, ale Z3 mě už teď nutí změnit stanovisko :), asi půjdu a oslavím to předešlými díly - takovou radost jsem už dlouho z oznámení neměl - naposledy u Rome II :)
-
-
uz slavim, pred chvili jsem doinstaloval 1ku a jdu na vec :)
-
-
Větší volnost, otevřenej svět. Přesně v to jsem doufal.
I když byla dvojka snad ve všech směrech výborná hra, nedokázala díky svý sevřenosti a soustředěnosti na příběh až tak chytnout jako třeba v poslední době Dragons Dogma. Vypadá to ale že trojka bude masakr. Must have. -
Mé modlitby byli vyslyšeny bohatě bude stačit aby byla kvalitní jak dvojka. A docela se těším až budu kopat Nilvgard neboť sever rozhodně líbat císaři zadek nebude!
-
A také to bude ta nejúžasnější hra, kterou kdy vytvoříme“, zní ze studia.
No snad to bude stát za to, když pak budou vytvářet jenom horší hry. -
O tom, že Zaklínač 3 bude super asi není třeba pochybovat. Napadá mě ale , jaký vliv bude mít Zaklínač 3 na husitské RPG Dana Vávry a spol. Zdá se, že ty hry budou mít lecos společného a mohlol by se stát, že ZIzka vedle Witchera 3 zapadne. Konec konců, přesně to se stalo s Mafií a GTA3.
-
-
Kdyby to mělo vyjít ve stejný rok, tak bych radši aby to Warhorse odložili. Přece jen nová značka nemůže konkurovat zaběhlé s několika miliónovou hráčskou základnou. I když investor si těžko může dovolit platit jím rok nebo půl roku navíc...
-
no Zizka pristi rok urcite nevyjde
-
-
Hmmmm zní to hezky, jen doufám že z toho nebude další pustý balast typu Skyrim. To bych dal přednost menšímu světu s pořádnou příběhovou linkou.
-
-
Kdyby to skyrimu sahalo aspoň po kolena, možná bych to i chvilku hrál.
-
-
bohudik ti maminka ani tatinek nedeja penizky na novej pocitac, takze muzes jit hrat leda ho no
-
-
-
Zaklínač tak, jak ho milujeme konečně v otevřeném světě?! ORGASMMMMMM!!!!