Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 vyjde příští rok a další info o chystaném RPG - UPDATE
5.2.2013 | Aleš Smutný
269 příspěvků
-
Joooo, tesim se jak malej kluk :D
-
Zní to super, ale trochu se bojím aby tou rozlehlostí neutrpěla detailnost světa a jeho vykreslení. A jinak doufám že tvůrci si dají pořádnou práci s nestvůrami, protože jejich vzhled hodně umocní atmosféru (stejně jako vzhled lokací). Už jsem zkrátka unaven z těch všech kostlivců (příklad) co se všichni trapně šlebí (a svítí jim oči) a ve všech hrách vypadají stejně trapně. To nemohou tvůrci udělat ty nepřátele trochu děsivější a nápaditější? :)
Zaklínač 1 a 2 (hlavně 1) byl v tomhle oproti konkurenci o trochu lepší (a někdy i o dost), ale mohl by se ještě zlepšit. Takže doufám.:) -
-
Pokud by dosáhl kvality Skyrimu (který měl právě slabost v příběhu s questech) a dají do něj silnou příběhovou linii plus questy ...tipu dojedu do vesnice kterou sužuje třeba Wywerna tak zaplatí dle kodeksu zaklínači ..tak to bude celkem dobré. Na dvojce byl velkej problém jen inventář a trochu ovládání jinak ji nešlo nic vytknout (ovládání se po patchach zpravilo celkem).
Jsem hodně zvědav jestli půjde osbodit dračici Saski ....
-
-
Třetí Zaklínač, Dark Souls II ... Jak já se na ten příští rok těším!
-
Cooo ? Až za roook ? Nééé :/ Já myslel že vyjde letos :( A jestli tam bude Cyri tak to bude super. Ale aspoň si do té doby koupím novou konzoli nebo kompa....
-
Super, Zaklínač1 - najlepšia hra čo som za posledných 15 rokov hral. Zaklínač 2 tiež špička ale na prvú časť strácal a to hlavne malosťou herného sveta a stratou slovanskej atmosféry. Takže zväčšenie rozlohy jednoznačné plus.
-
-
Já jsem to "zmenšení" docela uvítal,to pobíhání mezi tou vesnicí a předměstím Vizimy byl příšernej opruz
-
-
A kdy vyjdou moderske nastroje pro Zaklinace 2?
-
CD projekt jede bomby hrozně jim fandim klukům *3*
-
http://www.youtube.com/watch?v=P3ALwKeSEYs
-
0:25 WTF? :-D
-
A budou se přenášet uložené pozice z druhého dílu?
-
-
S tím počítej *3*
-
-
Mě by zajímalo jestli budeme muset mít nainstalovanou dvojku se savema, nebo jestli tam bude nějaký "převyprávění" kde si vybereme to co jsme udělaly.
-
-
Určitě :)
-