Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 95martin
    já se strašně těším až to vyjde, ale mám stech z tak velké rozlohy chápu, že CD projekt chce hru posunout dál, ale bojím se, že z ní bude druhý Skyrim. Přece jenom lehká koridovorost mi ke hře skvěle pasovala. Tak snad mě kluci z CD projektu mile překvapí. *3*
  • kotty
    Zatim to zni naprosto uzasne. V pripade CDPR i verim, ze o takovy i bude.
  • Zaklínač 2 byla pecka. Těším se na 3ku.
  • Každopádně doufám že tentokrát bude zase český dabing,ne že bych neuměl anglicky,ale u některých hereckých výkonů dabérů v jedničce sem se dusil smíchy *1*
    • no nejlepsi varianta je polsky dabing a ceske titulky
    • Jako třeba Nas*ru tomu trpaslíkovy do měchu? *1*
  • Amylee.Anderson
    Výborně :)) Už abych měla čas přečíst si ságu.
    • kostejnesmrtelny
      Och, to se neboj. Jak jednou začneš, čas si rozhodně najdeš, za to se ti můžu směle zaručit *5*
      • Amylee.Anderson
        To já právě už tuším a to je problém :)
      • Já sám za sebe musím říct, že nejvíc se mi líbí ty první dvě povídkový knihy. Ten pětidílnej román je hrozně roztahanej a víc by mu slušelo ho krapet zkrátit (což už samozřejmě není možný). Geralt už není tím Geraltem z povídek, ale je to takovej připotomělej filozof, což mě docela mrzí, ale co se dá dělat.
        Na hru jako takovou se samozřejmě neskutečně těším!
        • Magister_Peditum
          Sága je fajn, ale povídky jsou to, co, podle mě, dělá Zaklínače Zaklínačem. I když to je možná můj obecný problém, že si ve fantasy/sci-fi užívám víc "každodenní" příběhy než nějaký epický o zachraňování země/planety/vesmíru.
          • Viktor_H
            Povídky mi přijdou dosti brakové (až na Střípek ledu), sága má přesah za hranice běžné fantasy tvorby. Ale ano, povídky se více soustředí na to, co by mělo být denním chlebem zaklínačů...

Coehoorn: Souhlas, mé dojmy o postavení Ciri v knihách jsou stejné.
            • To a ještě dítě překvapení je v jakem pořadí?
            • Díky moc, spíš jsem myslel ebooky, už se těšim jak si to přečtu, jednou jsem četl povídku o wesemirovi, ale přestal jsem, protože jsem si myslel že jsem přeskočil několik dílů, tak jsem začal číst něco končí a něco zažíná protože mi to někdo poradil, ale bylo tam moc postav který jsem neznál, protože to bylo "poslední díll" ( spíše ta alternativa) takže jsem se na to nakonec vybodl, ale chtěl bych si to přečíst, ať už kvůly mezerám v příběhu hry nebo čistě zvědavosti a lásce k fantasy :D
            • kostejnesmrtelny
              Smajdalfcz: jestli se nepletu, tak relativně nedávno Leonardo vydalo kompletně veškerýho Zaklínače chronologicky od povídek až do konce ságy v očíslovaným, sedmidílným paperbackovým vydání s relativně ucházející obálkou. Jestli přemýšlíš nad koupí, řekl bych, že je to jasná volba.
              Vázanýmu vydání bych se vyhnul, neboť má a) hnusný obálky a b) ještě o dost hnusnější ilustrace uvnitř, kterejch je hrozně moc a bohužel jsou tak pekelný, že se stydím si tu knížku otevřít ve vlaku, příp. tramvaji. *11*

Mňo a pokud nad koupí nepřemejšlíš, tak i v takovým případě se můžeš držet toho očíslovanýho vydání *3*
            • Viktor_H
              Uff, tak to pořadí povídek si přesně nepamatuji (přiznám se, že už si ani nepamatuji všechny názvy - je toho dost), ale tady to máš oficiálně: http://zaklinac.wikia.com/wiki/S%C3%A1ga_o_Zakl%C3%ADna%C4%8Di (btw, výsledné pořadí je popsáno tak, jak platí chronologicky, ne podle toho, jak to Sapkowski psal). Až přečteš všechny povídky, začíná sága.

Btw, povídka "Něco končí, něco začíná." není součástí kánonu, jde o jakýsi alternativní happy end, který Sapkowski původně vůbec nechtěl vydat. Ani to číst nemusíš.
            • můžeš mi poradit jako člověku co četl kousek povídky ale chtěl by si to všechno vychutnat postupně tak jak to má být co má číst jako první a vůbec celý pořadí?
          • No vidíš a pritom celá sága je o záchrane jednej malej dievčiny. Nič viacej,nič menej.
            • To by som ani netvrdil. Jediný kdo ju tak videl bol Vilgefortz a ten sa skor zaujímal o jej DNA a pokial by ju dostal tak ju koli výskumom zabije. Pre Nilfgaard a Severné Kráľovstvá bola len politickou postavičkou na šachovnici ako možná dedička tronu Cintri. V momente kedy mal Emhyr var Emreis,Deithwen Addan yn Carn aep Morvudd náhradu,ktorá mu po politickej stránke zaisťovala to isté čo Ciri/teda falošnú Ciri za manželku/ stratil o Ciri ako takú záujem a i keď ju spolu s Geraltom a Yen mal v moci nechal ich ísť. Rozhodne by som neporovnával Ciri s prsteňom moci.
            • Magister_Peditum
              Ale řeší se tam Nilfgaard a ta dívenka je něco jako ekvivalent Prstenu moci z Pána Prstenů. *3*
  • Já CD Projektu věřím netlačí je nikdo jako EA tlačil Bioware( a dle toho to dopadlo min u Dragon Age 2) a vždy dělali poctivou hru. Těším se jen na další informace co výjdou :) Zatím to vypadá že Ciril je zpět a že se bude rozhodovat mezi Jeniffer a Triss ( u mě Triss!! ) . Každopádně to bude bomba a buď obrovský úspěch nebo obrovské zklamání :)
    • A "Ciril" je v knihách Cirilla z Cintry, zvaná Ciri :)
      • Třeba četl nějakou fanfiction povídku kde se nechala přešít *1*
        • To néé! Já si princeznu, zaklínačku a čarodějku s popelavými vlasy docela oblíbil :) To by jí přece nikdo neudělal!
    • misho8723
      Len ta trošku opravím v tom, že Jeniffer sa správne píše Yeneffer (teda v Sapkowskiho knižkách)

EDIT : Vďaka scayy, že ma opravil - správne sa píše Yennefer :)
      • Yennefer *3*
  • Doom byl ve své době milníkem a tváří budoucnosti her a Zaklínač 3 bude zas milínek u her ve 21.století a za 20 let se o něm bude vyprávět s úctou a pokorou, jako o Doom.

Chystá se na nás první virtuální svět od kterého nás budou muset odtrhávat násilím !!
  • O tolik starší snad nebude ne? Když by mělo všechno bezprostředně navazovat na druhý díl. Jen doufám, že mi nebudou cpát osudovou lásku mezi Geraltem a Yennefer, protože tuhle postavu jsem nemohl vystát *15*
    • vidim to stejne Yen mi byla nesympaticka
    • rhaegar
      Snad bude volba mezi Triss a Yennefer. Yennefer byla příšerná .)
    • Ještě ji nezatracuj ;) Já zase v jedničce vůbec neměl rád triss.. Ale když se ve dvojce svlikla, nějak mě to přešlo :D ;)
      • Pokud jsem si jí neoblíbil po přečtení všech těch knížek tak už nevím *1* i když by jí ta ztráta paměti mohla přinést pár kladných vlastností...
  • Happy Hippo a podobni ***, jak muzete srovnavat CD Projekt Red, ktery vydal doposud 2 hry (a proto je pro vas v sucastnosti etalonem slusnej a poctivej firmy *7* ) a Electronics Arts, ktery jich ma na konte kolem 190 ?
    • alladjex
      To ti řeknu naprosto přesně. Už mnoho let doma nemam jedinou upirátěnou hru. Mám her hodně, všechny koupené. Malá dostala k vánocům Sims 3. Nejdřív sem musel nainstalovat Origin ač to bude hrát jen offline. Po dlouhé instalaci se začla stahovat dlouho aktualizace, která při své instalaci prohlásila, že není pro naši jazykovou mutaci. Pak se to začlo hrát. Myslel sem si, že sem ostřílený herní matador. Permanentně sem hledal na netu, jak něco udělat. Kde sem našel tuny odpovědí k ničem od lam podobných jako já sem sim-lama.

Závěr? Sem měl chuť po mnoha letech začít zase hry stahovat a ne kupovat ...

Ano CDP vydaly jen 2 hry. No a co. Prostě se chovají tak jak bychom si představovali, že by se měli slušné společnosti chovat. Když je někdo slušný člověk záleží na tom jestli je mu 20 nebo 50? Když by se jako EA chovala firma se 2 vydanými hrami, tak by tu ve fórech všichni na ni kydali a nikdo by neměl problém s tím, že mají vydány jen 2 hry. Howgh.

Hlasuji pro Etalon.
    • Myslim, ze to, s cim lidi maji problem, neni EA nekdejsi developer, ale EA nynejsi publisher - primo, viditelne, a mnohdy brutalne ovlivnujici kvalitu her, jez studia pod nimi vyvyjeji. A co naopak kvituji, je fakt, ze CDP si presne uvedomuje, kde lezi problem techto studii a verejne proklamuje, ze nechce, aby jim kdokoli jakymkoli zpusobem zasahoval do vyvoje JEJICH her s vyjimkou feedbacku od komunity. Vetsina z nas tricatniku si pamatuje zacatky i takovych gigantu jako je EA nebo Activision, a taky mame v zive pameti, jak uspesne franchisy mensich studii, spadnuvsi do chrtanu techto gigantu, razem prestaly naplnovat predstavy jejich fanousku (coz nijak niajk nekoliduje s komercnim uspechem, tyhle dve veci spolu nesouvisi zdaleka tak tesne, jak obhajci s oblibou tvrdi)
      • calwin
        a začalo to PRESNE v dobe kedy bol vydaný C&C renegade čiže po konci 2 série red alertu... potom došli tiberium wars a išlo sa dole z kopca... v tej rovnakej dobe polavili aj need for speed série po svojom musím povedať veľmi úspešnom dieli most wanted. začal carbon a recyklácia a bolo vybavené... vtedy ešte ťahali battlefieldy ale to už tiež bola zábava na pár hodín keď sa dohral multiplayer s vylepšeniami zbraní tak už v battlefielde prakticky nebolo čo robiť okrem toho že sa hralo dookola to isté... všetky hry v rovnakom období poľavili kvalitatívne a ľudia si to všimli...
        o activision sa radšej ani nevyjadrujem... tieto giganty naozaj stratili kontrolu nad svojimi projektami a nechali sa zlákať "trhom"
    • Asi proto že cd projektu úspěchy jejich předchozích her ( resp. hry zaklínač 1) nestoupli mco do hlavy a nezačaly být líní a nechtěly jen peníze za šunt.
  • Tak a vianoce tu nebývajú tak často... *1* Úprimne držím chlapíkom CD Projectu palce, aby sa im podarilo vytvoriť ďalší herný skvost ako to bolo v predchádzajúcich dieloch Zaklínača a aby sa znovu dotkli hráčskych sŕdc tak ako to vedia len oni. Už teraz viem, že Zaklínač 3 zberateľská edícia bude dobrou investíciou a zastane čestné miesto pri predchádzajúcich dieloch tejto pre mňa top RPG ku ktorým sa ako hráč veľmi rád vraciam a vždy si to užijem. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit