Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zajímalo by mě, když má Geralt zpátky paměť, jestli už nebude potřeba levelovat, protože prostě už bude umět všechny ty triky od začátku...
    • naopak, bude pouzit novy system delevelovani, protoze starne, tak bude cim dal slabsi a neohrabanejsi a pokud nedohrajete hru v cas, tak proste umrete seslosti vekem
      • Rofl
      • lol
  • Inquisitor
    Je dobře že to bude otevřený svět. Dvojka mě v tomhle dost zklamala.
  • Myslite, ze tam budou hrat nejakou vetsi roli Iroweth a Vernon Roche? :D Ja prave doufam ze ano, ale bojim se ze je totalne odstrihnou jako treba Shani
    • Keyz
      Save z prvního dílu neměly moc vliv na dění, to samé asi bude u dalšího dílu :(
      Maximálně se změní pokec v kodexu.

Kdyby to mělo vliv na postavy a a události bylo to skvělé.
      Pak nechápu zásadní rozhodnutí ve Witcher 1 a 2 kde jsem zabil důležitou postavu a nemá to dopad do dalšího dílu.
      • Ze zvědavosti koho jsi zabil ?
        • Keyz
          Hlavně na konci 2 se rozhoduješ,pak během hraní 2 anebo ten Drak co tam je.
          Tam je tolik důležitých postav na které máš vliv tak jsem zvědav co z toho bude.
          Asi záznam v kodexu :(
        • shmeck
          typuju Krále Honu :) - ale to bylo myslím ve 2 vysvětlený, že šlo jen o nějakou iluzi nebo něco takovýho...
    • Shani totálně neodstřihly, jedna zmínka ve dvojce o ní je a to že se z Geraltem rozešla a učí na nejaký škole :)
  • MrSanta
    No, můj vztah k Zaklínačovi je zde už dobře znám, ale toto mě začíná celkem lákat. Open world, vylepšený boj. Možná bych Geralta mohl překousnout. Navíc ta hra dobře poslouží jako test železa před Cyberpunkem *4*
    • já tvůj názor stejně jako většina diskutujících neznám a je mi u prde...
    • Viktor_H
      Já rezignoval a železo před týdnem pořídil nové. Na nastávající bitvy je potřeba se dobře připravit *1* , vyjde toho totiž opravdu požehnaně...
      • MrSanta
        Já to právě plánuju na duben. Budu mít volných cca 20.000 korunek, tak si udělám radost. Vkročím do řeky Win 7 *15*
  • Chtěl jsem se jenom zeptat (vím že asi špatně ale vzhledem k tomu že v týhle diskuzi asi pár lidí witchera má tak to zkusím) mám witchera 2 na pc (origo) a pokaždý když chci hru zapnout tak to píše :error 0xc0000142, kdyby někdo věděl tak děkuju :)
    • Rika ti neco google? Vlozis tam svuj jednoduchej dotaz a dostanes odpoved "error 0xc0000142 witcher 2"
      http://en.thewitcher.com/dotnet *3*
  • calwin
    tak ten inventár bol vážne zlý... veľa vecí v zaklínačovi 2 išlo skôr o krok späť... hádam to tretí diel posunie lepším smerom...
  • Hm, že by po strašný dvojce něco hratelnýho? Hlavně žádnou Ciri, engine nablýskanej jak psí kule nebo konzoloidní ovládání.
    • Verím, že z3 bude taktiež dobre uspôsobený pre ovládače next gen konzol. A celkom mi to vyhovuje - odkedy som do obývačky kúpil optomu hd33, tak quickfire rapid leží ladom a o g700ku sa obtriem len keď robím niečo vo windowse.
      Len dúfam, že kým trojka výjde, tak už budú dostupné projektory podporujúce 1080p/120 vstup z pc.
      • Nechci tě zklamat, ale ovladání Z3 na PC nebude přispůsobeno konzolým, PC verze bude 100% a ne žádný port. Pro konzole se bude dělat zase osekaná verze :)
  • lepší kvalita:

http *3* //2i.cz/2i/i/51111f6c/821f64246b88aa2f464a21011928a69a/861e0d27f4.f.jpg
    • Opravený link: http *3* //www.imghosting.cz/images/89witcher_3.jpg
  • Zaklínač byl fajn, ale Zaklínač 2 už ne.Takové konzolové zprznění se jen tak nevidí. *16*
    • Mně druhý Zaklínač přišel zprzněný kvůli velkému odklonu od knižní série, alespoň co se týče chování některých charakterů či spolků (čarodějky) a realií. Stejně tak se mi nelíbil přehnaně epický příběh v němž byl Geralt středem a hybatelem velkých politických machynací, což odporuje tomu, jak je prezentován v knihách. Přestože jsem ochoten uznat, že k tomu byl několikrát donucen okolnostmi, stále se mi líbil komornější a méně epický příběh prvního dílu.
    • To ovladani kouzel teda bylo do oci bijici,to zas nemuze zpochybnovat nikdo.
    • calwin
      vôbec to nesprznila konzola zas si nevymýšlaj blbosti...
    • řekni mi co na tom bylo konzolovího, byla to čistě PC verze a na xbox se pak udělala o půl roku později osekaná verze, na PS3 to ani nevyšlo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit