-
a je to venku ;) Fight club
-
-
Cože?
-
-
zitra dopoledne uvidis *1*
-
-
tak abych predesel nespavosti nekterych http://games.tiscali.cz/podcast/
-
-
První track odshora NOW *3* *5* http://www.last.fm/user/Janchor
-
-
Dá se nějak stáhnout, aniž bych musel být registrovaný na last.fm?
-
-
Aaa, už chápu, ale když jsem četl Fight Club, toto nebylo v prvních patrech žebříčku věcí, které mi okamžitě přišly na mysl.
-
-
-
-
-
výkrik do tmy .... nebolo by možné radiť vlákna s novýmy príspevkami vyššie nech nemusí človek skrolovať ako blázon aby našiel novy príspevok (myslím priamo v diskusii ... niečo ako sa sprava 4chan)
-
PC FILTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
1) Já osobně bych nějak navrhoval změnit to měnící se okno na titulní straně (nevím, jak se tomu říká odborně, ale jistě mi rozumíte). Osobně mi přijde nepříjemné, rušící, jak se samo o sobě mění. Např. když čtu bleskovky v pravém panelu a najednou se to okno automaticky změní. Navrhuju, aby se změnilo jen při najetí kursorem na některé ze spodních "podoken".
2) Ještě by stálo možná za úvahu ke komentářům přidat funkci náhledu před odesláním
3) a .. neuvažuje se o diskuzním fóru klasického střihu s klasickými účty bez nutnosti registrace emailu na tiscali.cz apod. ? (tj. např. vbulletin?) -
-
S tím fórem souhlasím, trochu by to tu ožilo *4*
-
-
Nevim jestli to tu už neni, ale proč vpravo v "Games TV" panýlku není vidět recenze na NFS? Málem bych ji přehlíd (a hlavně pak je ten panel k ničemu jestli tam bude celej rok viset recenze na Halo, zas tak dobrá neni abych si ji pouštěl po 4. :D )
-
Dobrý den, prosim Vás kde je "sekce" "Právě vyšlo" , na nových stránkách ji zaboha nemůžu najít. Dík.
-
byl bych rad za jiny pismo než white je to neprijemny na oči,zvlast v noci
-
Fungování e-mailu tiscali je tak poruchové, nespolehlivé, že je to už neúnosné. Po dlouhé časové úseky se připojení vůbec nedaří, nebo nelze odeslat mail, protože proces odesílání se zasekne. Nevím, kde je stále problém.
-
-
Heh, používám Tiscali mail už opravdu dlouho, ale problémy kromě přechodného období na nový systém jsem zatím žádné neměl. Navíc si nemyslím, že feedback na email nepatří tak úplně sem.
-
pouzivej gmail a nebudes mit problem *3*
-
-
Pozitivně hodnotím novou možnost komentáře Bleskovek a tím i "vyslyšení" volání čtenářů.
-
Chtela bych se zeptat koho (a jak) potresta Petr Polacek za takove kolosalni zpozdeni podcastu.
Idealni by bylo, kdyby Peta vytvoril anketu kde bychom pro lukase a pavla vybrali trest sami, tedy chci rict pro dotycne viniky (a neni pochyb kdo jimi jsou *2* ). -
-
Spíš bych to viděl opačně - jaké bude jejich ocenění za to, že vůbec bude gPod. =)
-