-
S tím fórem souhlasím, trochu by to tu ožilo *4*
-
1) Já osobně bych nějak navrhoval změnit to měnící se okno na titulní straně (nevím, jak se tomu říká odborně, ale jistě mi rozumíte). Osobně mi přijde nepříjemné, rušící, jak se samo o sobě mění. Např. když čtu bleskovky v pravém panelu a najednou se to okno automaticky změní. Navrhuju, aby se změnilo jen při najetí kursorem na některé ze spodních "podoken".
2) Ještě by stálo možná za úvahu ke komentářům přidat funkci náhledu před odesláním
3) a .. neuvažuje se o diskuzním fóru klasického střihu s klasickými účty bez nutnosti registrace emailu na tiscali.cz apod. ? (tj. např. vbulletin?) -
Nevim jestli to tu už neni, ale proč vpravo v "Games TV" panýlku není vidět recenze na NFS? Málem bych ji přehlíd (a hlavně pak je ten panel k ničemu jestli tam bude celej rok viset recenze na Halo, zas tak dobrá neni abych si ji pouštěl po 4. :D )
-
Heh, používám Tiscali mail už opravdu dlouho, ale problémy kromě přechodného období na nový systém jsem zatím žádné neměl. Navíc si nemyslím, že feedback na email nepatří tak úplně sem.
-
Dobrý den, prosim Vás kde je "sekce" "Právě vyšlo" , na nových stránkách ji zaboha nemůžu najít. Dík.
-
byl bych rad za jiny pismo než white je to neprijemny na oči,zvlast v noci
-
pouzivej gmail a nebudes mit problem *3*
-
Fungování e-mailu tiscali je tak poruchové, nespolehlivé, že je to už neúnosné. Po dlouhé časové úseky se připojení vůbec nedaří, nebo nelze odeslat mail, protože proces odesílání se zasekne. Nevím, kde je stále problém.
-
Pozitivně hodnotím novou možnost komentáře Bleskovek a tím i "vyslyšení" volání čtenářů.
-
Nebo nějakým způsobem to dát jako možnost pro přihlášené - klidně jen prohodit barvy.
-
Spíš bych to viděl opačně - jaké bude jejich ocenění za to, že vůbec bude gPod. =)
-
Chtela bych se zeptat koho (a jak) potresta Petr Polacek za takove kolosalni zpozdeni podcastu.
Idealni by bylo, kdyby Peta vytvoril anketu kde bychom pro lukase a pavla vybrali trest sami, tedy chci rict pro dotycne viniky (a neni pochyb kdo jimi jsou *2* ). -
mam otázočku : som jediní komu v rss nefungujú obrázky ??? ako čítačku používam Safari ale skúšal som aj operu a google reader a všade to len vypiše odkaz na obrázok ....
-
Do budoucna by se mohl vytvorit jednoduchy skin v opacnych barvach a bylo by po problemech
-
To mas pravdu, obecne je dokazane, ze cerny text na bilem pozadi je pro cteni nejlepsi. Staci se podivat na vetsinu nejnavstevovanejsich webu na netu.
To ale nemeni nic na faktu, ze stara verze games.tiscali.cz mela uplne stejny problem. Bily text na cernem pozadi. -
Ještě něco, když dávám v diskuzích libí/nelíbí, skončím nahoře na stránce. Nevím, jestli to je tím, že mám Operu, ale je maličko nepříjemné, hledat pak, kde že jsem to skončil.
-
Mně se to líbí. Tenhle koncept používá IGN, Gamespy a jiní. Barvy, to je jiná věc, ale už jsem si zvykl, že po chvíli čtení na TG mi zrní před očima ze staré verze.
Tak mě napadá, o HW a driverech už se psát nebude? -
"koukat" sa dá len z toho trocha bolia očy ... to čierne pozadie a biele písmo nie je práve naj kombinácia pre očy unavene neustálim čumenim do monitora ...
-
PLS vraťte původni stránky na tohle se neá koukat *10* *10* *10*
-
Jsem na tom obdobně - téměř sto dílů od doby, co bylo změněno osazenstvo hPodu.