Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
724 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O Šakalech

Tak co nenajde se tu jiná,pohlednější a sexuálně frustrovaná lištička.Ptá se po ní Šakal.Budeme...a bude to..spolu se...bez obav.Koukal jsem dnes odpoledne na čt2 na nějaký dokument o šakalech,moc pěkný..záběry nám pořídila z vesmírného satelitu NASA!!!.Tyhle lištičky jsou jak neskutečně milý a pohledný a k tomu fotogenicky a sympatický.Mají charizma..přesně to kouzlo osobnosti,jaké měl muj pes.Jmenoval se Filip,za to tyhle krásné lištičky nikdo nepojmenoval.A ještě se do výzkumu jejich přirozeného chování serou nejen reportéři National Geographic Society,ale ještě k tomu pak NASA..a stejně o nich nakonec ví (hovno) jen to..že rádi neustále překvapeně a udiveně čumí do okolí na hejno líně se převalujících škaredých tulenu kde se v okolí vubec berou a jak nad tím stále přemítají a přemítají a nejde jim to stejně do hlavy,čekají trpělivě kdy kde co v okolí už konečně pochcípá a žerou mršiny,at se konečně taky jednou bez spěchu a bez stresu v klidu nažerou...a celá ta evoluce v přírodě stejně jako nějaké globální oteplování ve světě je ani v nejmenším už nezajímá...protože jim nejde do hlavy,a oni potřebují prostě jen mít a chránit své vlastní teritorium.Jenže když jim kousek opodál sídlí či kamsi nad váma pak migruje hejno hladového bezohledně hlučného ptactva a čumí na vás (a dukladně vás pozoruje) hejno převalujících se líných neustále si coci stále blábolících tulenu,a do toho ještě po vás slídí fotografové z NGS,nemluvě o zájmu,co o vás projevý NASA taky by jste stále pak zoufale měnili teritorium.Nejen romové rádi kočují,šakalové v blízkém slova smyslu též.
  • Rock am See

Jedete někdo v srpnu na Rock am See, kde DTH budou hrát?
  • mcseig rhgby jgio

dsmaiofe msrejhei f aiwejog gnrgúa ůawuergha grhgé weaghae iorehg aeiůgh awohge
  • konečně projednou k hosen

Mám od hosen orig cedka právě těchto alb - v závorce vždy uvedu své jejich osobní kritické hodnocení. No prostě taková malá recenze po všech těch svých příspěvkách bude dle mého tady alespon doufám k dobru. Několik let jejich prověřeného poslechu je nakonec i snahou o mou objektivitu. O jejich správné posouzení, i když zustane jen u osobního hodnocení - takže.. : jejich debut "Opel Gang" (6O%), "Damenwahl" (3O%), "Auf Dem Kreuzzugs in Gluck" (4O%), vyjímečný "Kauf Mich!" (1OO%), nesmlouvavé "Opium furs Volk" (8O%), "Roten Rosen - Wir Warten auf Christkind" (6O%), "Unsterblich" (7O%), vyjímečný a fenomenální "Auswartsspiell" (1OO%), vynikající "Curruck Zum Gluck" (9O%), pruměrné "In Aller Stille" (4O%) a k tomu výběrovka "Die Fetten Jahre" právě s dosud téhdy ještě nevydanými jejich písněmi (7O%) a 2 živáky: vynikající "Im Aufrag Des Herrn" (7O%) a prozměnu v akustickém provedení i vubec vyjímečné, anebo alespon právě jeden z těch vubec nejlepších živých koncertních vystoupení Die Toten Hosen při "Nur Zu Besuch- In Wiener Burgheather Halle MTV Unplugged" (1OO%) vyřazené cedka: "Crash-landing" (3O%) a "La hermandad" (4O%). A nej písen od hosen..: "Friss Oder Stirb", "Fallen", "Das Madchein Aus Rottwail", "Nur Zu Besuch", "Das Wort Zum Sonntag", "Niemals Einer Meinung", "Warum Werde Ich Nicht Satt" (výborný klip v režii Wimma Wenderse, který s Andreasem Fregem natočil filmový snímek "Palermo Shooting"), "Helden Und Diebe", "Ich Bin Die Sehnsucht In Dir", "Freunde", "Madelaine" a "All Die Ganze Jahre".. samozřejmě výčet není uplný, spíše jen na ukázku. Dost mě mrzí, že jsem Fregeho herecký výkon v "Palermo Shooting" ještě neshlédl stejně jako filmový snímek samotný, zvlášt když oblíbencem (jistou obětí) mé cinefilské vášně je právě Wim Wenders. Děkuju Kuddelovy 69 za takové malé divácké zasvěcení do filmového děje tohoto snímku. Ps. ten tvuj e-mail jsem nesmazal. (dík, lepší recenzi na tento film jsem prozatím nečetl, a číst komerční měsíčník cinema mě poměrně nudí)
  • Prosím tu o smazání mých přispěvku, jak už jsem se zmínil, které se nijak netýkají diskusního fora Die Toten Hosen. Postupem času jsem byl nucený své příspěvky kriticky přehodnotit a nechci je tu, ani nemám zájem o to, aby je četli druhý lidé. Vím že své příspěvky tím nijak neomluvým, ale jsem tu dlužný (či povinný) říci, že Dlouhodobě jsem se neléčil s depresí (ted již antidepresiva beru, i když mě příliš nepomáhají) a poslední ránou pod pás pro mě bylo, když má matka v roce 2009 zemřela na rakovinu plic, náhoda či náhodné okolnosti v tom však nebyli, což jsem nerozeznal včas. Víte někdo... tedy dokážete si představit, jaký to je pocit zemřít pro druhého člověka, nebo spíše kvuli druhému člověku? Ptám se stále sám sebe, proč to tak bylo, a pravdu už se nedozvím. Je mě z toho mizerně i po všech těch letech, a nejradši bych si podřezal žíli u jejího hrobu, a to nejmenší, co tu pro mě mužete udělat, je nechat tu mé příspěvky, které se týkají pouze diskuzního fora Die Toten Hosen, moc o to žádám, aby ostatní příspěvky tu byli smazány, nechci je tu (kromě Die Toten Hosen) nechat jako in memmorial. Tak se někdo nad tím zamyslete, děkuji.
  • registrace

Chtěl jsem se tu zaregistrovat, abych se stal konečně ofic fanouškem, ale tady mají starý ,,vokno" nebo starý prohlížeč nebo co.. protože jim to tu nakonec po správném vyplnění všech udaju načítalo (,,loadingovalo") rovných 35. min, tedy jinými slovy ,,běžně" nenačítalo a za těch 35. min, kdy mě tu akorát došla všechna má trpělivost co jsem kdy v životě měl, mě to z těhle stránek ke všemu automaticky vykoplo, což jsem nepochopil, ale možná... anebo je to snad nějaká prevence editora těchto webových stránek před nevítanými hosty. Budte opatrní a smažte tu mé příspěvky. Možná editoring očekává diskusní vlnu soudím dle přidané kolonky ,,odpovědět na..".. hmmm to spíše... to dříve v Queenslandu v Austrálii uschne než by se odpovědi druhých dočkali. *9*
  • Popírání Holocaustu neonacisty, především německými a ruskými, je trestný čin! Já bych dal za to trest smrti!! Protože narozdíl od druhým lidí (či spíše od nácku) jsem vyděl necenzurované záběry z koncentračního tábora v Osvětimy rozkládajících (hnijících) se živých těl (vyděl jsem to i u mé matky, která zemřela na rakovinu plic). Vyděl jsem logicky nepochopitelné zvěrstva genocidy...logicky nepochopitelné záběry rozkládajících se a hnijících lidských těl (za živa!!) naházené na sebe do masového hrobu, záběry ostnatého drátu, Na to nikdy nezapomenu!! Ten prožitý strach, když náckové u toho žertujou o tom, že jediná cesta ven je komínem skrze spalovací pece a plynové komory a s tím se nedá duševně vyrovnat. A říkal jsem si, to nemuže být pravda. Taková absence (nepřítomnost) svědomí. Kde máte Boha!! Co dělal Buh!! Nic platný...řeknu vám dobrý vtip. "Ježíš přijde do hotelu a zeptá se recepčního...mužu se tu na noc někam upíchnout!!" Kdo muže být tak naivní a věřit v boha?!! Jen hloupé dítě.(Proto neposlouchám irské U2, jejichž některé písně dobře znám...) Věřím, že multikulturní soužití není utopie. Ano, věřím a jsem přesvědčený v multikulturní soužití! A také jsem osobně slovně zasahoval proti Národní Straně v Rychnově nad Kněžnou. Hezky si mě ty náckové vyfotili a těch výhružek bylo na mě osobně dost...moc.
  • Jakým zázrakem tu mé příspěvky zustali?! Komu za to vděčím?! Upřímně, já některé po sobě nečtu už vubec. Jsou vtipné jedině tím, že (a nakolik) jsou absurdní, a některé jsou... (na to by mě mohli odpovědět druhý) a krom toho nic jiného! To je asi vše. *9*
  • velký bobek

Právě zadržuju velký bobek, držte mě palce. Jsem zrovna na odchodu, ale na hajzli do města dojít je to tu od tud daleko. To se dříve poseru než tam dojdu, ale zkusím ted velký bobek zadržet a pak pujdu. Tak mě tu všichni držte palce. To vubec není vtip. *9*
  • Kuddel64@seznam.cz

Hrozně mě vyhládlo, asi pujdu a cestou se zastavím v Kauflandu koupit si tam v uzeninách Bratislavský salám, co tam ted mají v cenové akci - 1O deka 5,5O,-Kč...tak jen doufám, že ho tam ještě budou mit. Držte mě tu proto palce, nerad bych dnes přišel o večeři...(snídani a oběd zároven) *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit