-
trochu zájmu o druhé
6O4 891 787.. .. .. ... .. . .. ... ..... -
věcně a stručně
Je perfektní se projít ve městě v Pardubicích s mp3 ve sluchátkách. Až na to, že se mě tu nelíbí. Chci si raději hledat sympatické lištičky po Hradci Králové. -
prosím o radu a tipy,jak mám..
Prostě mě chýbí pes,práce,vztahy,soužití s druhými lidmi,bydlení,uspěch,uznání,a respekt..přece toho nechci zase tolik!!.. a komu se zdá že je toho najednou na jednoho člověka či na něj samotného příliš moc,tak at se mnou zajde na hřbitov si "tam" od toho odpočnout.Muže mě pomoci vybrat pěkně urostlí a vytrvale urostlí strom a přidržet pak stoličku,až se oběsím..až se budu houpat na provaze.Potřebuju si to nejdříve předem nacvičit,aby nedošlo pak k nějaké chybě..to jako aby náhodou pak nepraskla pode mnou větev,jinak nevážím rozhodně tolik.. ..ale jistota je jistota.Některé větve jsou zrádný,a navíc některý návštěvnící hřbitova jsou zase prozměnu neodbytně zvídaví až nepříjemně dotěrný v takových situacích. Tolerance a solidarita druhých lidí taky něco stojí. -
rád se seznámím..
Než se zabiju scháním cedko s písněmi ruských korol i Šut,jinak potřebuju k tomu noví přátelé a "ještě" zaměstnání v oboru prodejce.Nějaké inteligentní psisko,příjemnou a srdceryvně vlídnou lištičku na zpusob Michelle Williams z wendersova "LoP" a k ní nejlépe pak uřady udělit politický azyl v Kanadě z duvodu již neunosně svého nadměrného mentálního vývoje(rozvoje) své osobnosti pod vlivem nějaké té blíže nezjištěné (a nevyzpitatelné) citové deprivace v dusledku své hyperaktivyty a multikulturality,a.. multikulturalismu či snad multikulturního soužití v našem hezkém českém státě..,dík za pochopení.Ze svého pobýrání sociálních dávek v nezaměstnanosti ted všechny případné potřebné terapeuticky léčebné výlohy případně gestalterapeuta momentálně hradit nejsem schopen,a psychoanalitici mě nudí,ale chci si to jinak řádně vynahradit..hledám někoho k poslechu Hosen či ruských Korol i Šut kdo se mnou bude ve volných chvílích bumbat a zacvaká k tomu potřebné výlohy na svou dopravu s lihovinou..a samozřejmě i "tu" lihovinu.Piju Amundsen a Martini Bianco.Tak mě nezklamte.V případě něžného pohlaví již mám v plánu romantické procházky na hřbitov.Hledám někoho,kdo občas se mnou zajde na hřbitov.Je mě tam smutno..a kdo mě bude mít rád,kdo mě bude bezvýhradně milovat takového jaký jsem a křestansky již obětuje svoji práci i svou střechu nad hlavou pro moji lásku,a tím "mě" potvrdí svuj charakter pro příslib našeho společného nějakého toho příštího duševně již spokojeného života (ve slíbeném nanebevzetí),pro lásku "vyšší vule zhora" odpouštět..a oddalovat se mnou cokoliv co bude třeba..smutek, strádání,zoufalství,trápení,starosti a zklamání v životě.. ..třeba i společný orgasmus v případě něžného pohlaví ve chvílích naší nespoutané vášně. 6O4 183 97O *4* (já),a (ty) *4* -
prosba..
Kdo zaváhá a nezavolá ten se nedostane do nebe!!!..poslední možnost "6O4 183 97O".Dlouho tu na světě už nebudu!! (je mě v něm samotnému chladno u srdce a smutno) -
vyčerpanost
lituju, ale tolik síli už mit nebudu, abych tu své příspěvky zaokrouhlil na 4OO. -
nej písen Hosen
takže nej písen Hosen je pro mě Wort Zum Sonntag živě z Rock Am Ring ....?, kde Campino se nechá při zpěvu (či spíše recitaci) unášet na lehátku rozvášněným davem jeho (rockových) fanoušku a posléze bez lehátka. The end -
Neprozvánějte,jsem bez kreditu!!!
Ten vyveda kdo mě stále prozvání k tomu ještě občas pod skrytým číslem at mě dlouho nesere,nebo si ho najdu a zabiju!!Mám s druhými lidmi soucit jak ježíšek na křížku,jsem veskrze tolerantní člověk,ale nezatloukejte si laskavě těmihle "krutými" zpusoby komunikace další hřebíček do mé rakve.!!!..bud anebo si vyměním simku,ale nevíte vubec kde na ni z podpory vezmu parchanti!!!..protože to nevím ani já!!!..neserte mě,zvedá se mě z toho krevní tlak,a raději než abych chodil na jeho pravydelné měření k doktorovy,tak raději na you-tube si poslechnu klip ruských bezprizorních anarchistu (možná i disidentu) Korol I Shut.Jak říkám..Ještě jednou pro pomalé.."Rom" již není označení romské národnosti,jak jsem se přitom sám domníval,ale zcela specifické označení dobré lihoviny.Anebo tu chcete galerku?? ..tak otočte o několik stránek zpět,a budete mit z diskusních příspěvku muzeum. *4* *4* *4* *4* *4* -
Dostojevským se inspiroval duševně nemocný Nietzsche (viz. okultní věda, která je nesmírně složitá) a jím pak rakušan Adolf Hitler, který přežil na 5,6... atentátu spáchané němci! (Náhoda je tu vyloučena!) Takže ne všichni němci jsou Holocaustem vini! Zamyslete se nad tím! Dnes se spekuluje o tom, že sám Adolf Hitler měl židovské kořeny! Néní to snad absurdní?! A co k tomu dodat... jen to, že kdyby Adolf Hitler občas chodil na návštěvu do židovským rodin, žádný Holocaust by v dějinách německého národa nebyl!!!
-
-
Zapoměl jsem tu dodat, že zachránce židu byl němec Oscar Schindler, takže ne všichni němci jsou za vyhlazení židu zodpovědni! O čem se otevřeně nemluvý je to, že Adolf Hiler se učastnil filozofických přednášek...tady ovšem už moje vědomosti končí...nevěřím, že je absance svědomí dána v lidech, ale zlo je naopak ve vzdálenosti mezi lidmy.
-
-
Samozřejmě nejsem staromodní ani pověrčivý natolik, abych nevěděl, že z jedné strany je osobnost člověka určována jeho povahovými rysi (podle znamení v horoskopu), z té druhé strany je ovlivněna jeho geny. Campino rozhodně samotářský není, tak jsem to chtěl uvést na správnou míru. A co se týče mysteriozního filmu "Palrmo Shooting", tak málo kdo bude vědět o čem to je. Ani já nejsem v tomhle výjimkou. Ale poté, co jsem ho vyděl vícekrát mě osobně přijde, že to je film o dnešní uspěchané, hektické době, kdy člověk už dnes nepřemýšlí nad smrtí, dokud je čas, aby mohl některé věci ve svém životě změnit (k lepšímu). Campino si uvědomuje, že svuj čas jako modní fotograf v životě promarnil. Krom toho je to však film o hledání skutečné a upřímné lásky ke druhému člověku, aby (Campino) smysl života opět našel až v partnerském vztahu. Zatím učelem však musel odcestovat pryč a být chvíli o samotě, aby poznal, co mu skutečně schází. Vím, že to nehodnotím nejlépe, ale ještě jsem nad tím filmem včas nepřemýšlel. S depresí je to těžky, kterýkoliv (zvláště natolik mysteriozní film) film správně posuzovat. To se však (tenhle filmový snímek) týká každýho z nás. Nemáte někdo dojem (kdo vyděl tenhle film) že jeho režisér se dle mého snaží zodpovědět či vyřešit otázky po smyslu života (tedy filozofické problémy) čistě psychologicky?