Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
724 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dík!!!

Děkuji správci těchto web stránek za to, že tu ponechal mé příspěvky. Díky!!!
  • Na vysvětlenou

Stal se ze mě trochu cynik, a tyhle stránky jsou toho prostě dokladem. Jediný, co mě tu přijde (skutečně) vtipný je to, že leckteré příspěvky jsou tu prostě absurdní. Jsem absurdní, spíše než sarkastický. A to je napováženou. Albert Camus byl v mnoha směrech taky absurdní, ale mě se to za poslední 2 měsíce prostě vymstilo schýzou.. takže nevím, co více k tomu dodat.. nevím, co více bych měl k tomu dodat, mé příspěvky už jsou tu přece ohodnocené bez jakkékoliv odpovědi druhých lidí na ně. (Já vím, sem nepatří). A to mě trochu mrzí. Je mě z toho jen smutno.. žádná radost, žádné nadšení. Žádné odhodlání. Jsem apatický.. to je k tomu vše.
  • k Die Toten Hosen

Kdo by měl kuráž k tomu se prostě nepředpojatě po tom všem, co jsem tu napsal se seznámit se sympatákem 28 let a podmínká.. žádné si nekladu? Snad jen trochu skromnosti a trpělivosti pro začátek vztahu a když už píšu sem do tohoto fora.. tak alespon by lištička měla být tou pořádnou a poctivou fanynkou do Die Toten Hosen, která mě v životě chýbí a kterou jsem ještě osobně prozatím vubec nepotkal..Pro začátek alespon to. A to jsem byl v Náchodě, v Rychnově nad Kněžnou, v Žamberku, v Hradci Králové a ted jsem na krátko dočasně v Pardubicích. V horoskopu jsem ve znamení rak (25.6) právě přesně jako Andreas Frege (,,Campino" 22.6), jenže narozdíl od něj jsem apatický a doufám (právě v to) že z té apatie mě poslech Die Toten Hosen časem dostane a že snad nás dle horoskopu spojují v lesčems stejné povahové rysi. Nebylo snad právě jedno z jejich nejlepších alb album "Opium furs Volk" právě o apatii Andrease Fregeho jako žádné jiné album (snad krom ještě alba "Damenwahl") To se ptám a třeba mě tu časem někdo na to odpoví. Narodil jsem se přesně ve stejný den jako polský filmař ,,Kina Morálního Neklidu" Krszistof Kieslowski. Jinak mě přijde že "Opim furs Volk" je třeba právě možná více o citové deprivaci než o apatii ,,Campina".. Andrease Fregeho. Třeba mě tu někdo na to odpoví.
  • k Die Toten Hosen

Budu tu čekat na odpověd..ps. známkujte tu alespon k Die Toten Hosen prosím mé příspěvky raději vše odznovu a poctivě. Od Hosen mám nejraději písen "Fallen", "Wort zum Sonntag", "Liebeslied", "Madelaine" a "Ich Bin Die Sehnsucht in Dir" , "Nur zu Besuch", "Frohes Fest", "2O Kleine Jagermaister", "Paradies" a "Tauschen Gegen Dich".. "Helden und Diebe" a "Friss oder Stirb", "All Die Ganze Jahre" a "Niemals Einer Meinung"..
  • Kdybych měl psa, žilo by se mě o něco lépe. Měl jsem pěknou sympatickou a empatickou, jen dost neposlušnou lištičku s věčně nastraženýma ušima mávající na mě ocasem (samozřejmě ocasem, ne penisem! Prasata!) s lítostivě prosícíma očima, které mě neskutečně vždy hluboce dojímali. Na procházku chodil sám, protože jsem byl nejspíše na něj asi moc pomalí (Oh!), a nerad se se mnou procházel v mělké řece...bál se vody...a ryby ani kachny chytat neuměl. Vlastně ho kachny vubec nezajímali, mě osobně dojímali. To bylo. ted se v Rychnově nad Kněžnou přemnožili a jsou hlučný. To jejich kvákání se rozléhá do dálky, až mě leze na nervy. Nežertuju. Kachny jsou trapný...stejně jako sovy čumí stále jen vyděšeně. Já prostě mentalitu některých zvířat nikdy nepochopím.
  • K Die Toten Hosen

Musím tu přiznat.. doznat, že po tolika letech poslechu Die Toten Hosen ještě stále (prozatímně) nemám jejich alba z 8O. let pořádně oposlouchané. Pro mě upřímný vztah k Hosen začal až teprve s prvním poslechem jejich alba "AuswartsSpiel" a s "Unsterblich", s "Curruck zum Gluck", s "Opium furs Volk" a s "Kauf Mich!".. a předtím ještě s jejich živákem "Im Aufrag des Herrn" a nakonec později s akustickým živákem "Nur zu Besuch - In Wienner Burgheather Hall" (pro MTV Unplugged). Jednou bych si rád zazpíval.., tedy až omluvýte muj mizerný pravopis (to byl samozřejmě jenom vtip.. ale mám ho jinak rád)od Hosen ty nejsmutnější písně jakými je písen "Fallen", "Wort zum Sonntag","Nur zu Besuch", "Ich Bin Die Sehnsucht in Dir" a "Alles ist Eine".. miluju je z celého srdce natolik že bych si je jednou prostě rád odrecitoval, protože (pro mě) přesně vím o čem jsou.
  • k věci

end na druhou.. jestli jse sem dostane náhodou nějaký pořádný rockový fanda do Hosen tak at doufám odpoví na mé příspěvky anebo je alespon trochu okomentuje. Tyhle stránky si to zaslouží a já myslím taky. Co se to dnes děje s těmi lidmi, že jsou tak netečný a lhostejný ke druhým lidem na netu bud, anebo nemají čas zajímalo by mě.. čím to je.
  • To chce!!!!

heledte..mám za sebou slabou chvilku,špatný den,a špatný život.Tak mě neserte,a laskavě tu alespon ohodnotte mé příspěvky,když už tu nechcete diskutovat..vy rockeři!!!..to je ta ndnešní chlouba národa..nemakají,vysedávají po hospudkách a čumí s chlapama v hospudkách na fotbal,aby je stará na chvíli neotravovala.Aby jim dala pokoj,jdou do hospody,a z ní rovnou do práce.Tak přibližně vypadají dneska dnešní partnerský vztahy,a velmi líní či osamělí lidé co již emočně vyčerpaní a morálně na dně,na něž občas pak poctivě doléhá (i nějaká ta) krize středního věku pak občas chodí na hřbitov si prohlídnout zasmušilé bdící andílky nad lidskými dušičkami,a rozjímají nad lidským udělem a nad smyslem života celkově.Jsou přičemž v dobré společnosti,nikdo po nich nic nechce,nikdo je neotravuje,nic nepotřebuje..na hřbitově jde to se znovuzačleněním se do společnosti poctivých lidí zvláště u staršího člověka snáze.Jinak v dnešní době,kdy prostě (neu)stále šroubujete poctivě od rána do večera od nevydím do nevydím,a právě z téhle pracovní morálky brzo bud nevyhnutelně skončíte již u stálích návštěv svého lékaře anebo s invalidním duchodem na psychiatrii v předčasném duchodu,avšak duchodu jako takového poctivě pracovitou cestou se hold už dnes nedočkáte a když,tak v něm pak nejste uspokojivě finančně zajištění jak byste dnes očekávali.A jak to vím..potkávám občas na ulici opuštěný starý seniory,který nikdo nechce a o který nikdo nemá zájem,jak se akutně a neodbytně domáhájí neustále něčí pozornosti.Proto chodí k lékaři.Ten má pak s nimi soucit.Má to jediný eticky daný v náplni (a v popisu) své práce.Zajištuje jim přece přísun léčiv nanejvýše k tomu,aby na tu svou současnou životní situaci (zase) příliš tolik nemysleli,a nezabývali se jí (neu) stále.Škodí to zdraví.Honění pro někoho funguje podobně..na stejném principu.Ale jděte..nebudu si to brát osobně,to nebylo vtipný!! *13* *13* *13* *4* *4*
  • k věci

tady je to marný.. tyhle stránky dle všeho evidentně zvednou ze židle jenom mě.. k čemu tady vubec jsou..? ..zajímalo by mě.
  • věcně k Hosen

tady je to s návštěvností těhle stránek skutečně zoufalí..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit