Přejít na výpis diskuzí

Die Toten Hosen

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
724 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • došli mě slova

Vydíte, už tu chýbí jenom 2 poslední příspěvky a mě vubec nic nenapadá.. *13*
  • rockovým fandum do hosen

kurva jsem v nebi..to šlo rychle!!!!!! *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Mrzí mě, že tu zustali i mé příspěvky, které jsem fakt přehnal. Rád bych je smazal, jenže... mám prosbu: co tu nechat jen mé příspěvky k tématu diskuse Die Toten Hosen! Jsem z toho smutný *9* , tak jsem tu na sebe nechal telefonní kontakt, bud aby jste mě to mohli pořádně spočítat anebo... *3* abych tu s někým o Die Toten Hosen mohl konečně trochu podiskutovat, anebo abych se při troše štěstí s někým seznámil. Jen abych připoměl, mysteriozní filmový snímek "Palermo Shooting" ("Přestřelka v Palermu) němce Wimma Wenderse bych doporučil ke shlédnutí. Campino (Andreas Frege) mě svým výkonem (ne)překvapil. My raci jsme archiváři, tak měl spíše sepsat k filmu raději scénář. Tím chci říct...no vlastně...nic. Docházejí mě tu slova. Dobře, překvapil mě nejen svým hudebním vkusem. Čekal bych, že ve filmu, když se ujme hlavní herecké role, bych očekával že... nechte se mile překvapit. Taky bych měl slabost pro tak krásnou lištičku. Pišu trochu z nouze, protože venku je hrozná zima, a sedět je pohodlnější než stát...a bít v teple je vstřícnější než mrznout venku... a je dobré být ke druhým lidem velkorysejší, když už...tu jsem...tu jsme...my... tak k Hosen...odepište mě. Tady je to krize, a stejně jako druhý lidi i já jsi prožívám ted životní krizi, co jsem naznačil v příspěvkách je ted pro mě passé. Jsem smutný a zoufalý, a nejspíše hledám někoho z okruhu rockových fandu (anebo fanynek) do Die Toten Hosen, kdo je ted v podobné životní situaci, protože to lidi sbližuje více než cokoliv jiného! K tomu není co dodat, krom toho že očekávám, že takový lidi (fanoušci Die Toten Hosen) jsou přátelský, velkorysí a otevřený (všem) druhým lidem bez rozdílu. Takový lidi vás nepodrazí, protože právě většina textu písní Die Toten Hosen je o (společném) přátelstvý i o (společném) zoufalstvý, o tom, (umět...dokázat) podat druhým lidem ruku, když jsou v krizi...v nouzi...to pak přece teprve druhý lidi sbližuje. *3*
  • Jarda a liščata z Badoo

Mužou mě ty výchovou v rodině a rodinou zanedbaná a kamarády opuštěná osamělá liščata přece písnout e-mailík.. a jám jim rád odpovím, ale takhle, abych se k tomu odkazu nakonec nedoklikal, když to naléhavě nutně potřebuju. At si laskvě dělají legraci pak z někoho jiného a né z osamělé, z chudé životní trosky, která je ke druhým lidem, a zvláště k našim romským spoluobčanum vysazené vysoko na naši sociální podpoře solidární, že přece mě to šlechtí, i když vubec netuším.. i když ještě vubec nevím, kdo vlastně nakonec pomuže v životě pak mě? Ještě že tu jsou svými rodiči zanedbaná opuštěná osamělá pubescentní, dospívající liščata z Badoo.. třetina z nich jsou ukřivděný kverulanti, co si zase potřebují druhým lidem furt na něco v životě anebo právě na druhé osoby ve svém životě postěžovat. Jardo, dej si pozor na ženský. To jsou mrchy!! Ještě že tu mají na netu k dohledání někde to svý diskuzní forum. Ty potřebují o druhých lidech prostě vědět uplně vše.. uplně všechno a potřebují dostatek svého času po práci už jen k tomu.. už jen na to, aby mohli o mužských za jejich zády neustále drbat, jinak se nám mužským pak mstí Jardo.. jim to totiž zvyšuje v práci jejich výkonnost. Proto k nim musíme bít obezřetní, aby jsme nakonec pak v jejich společnosti sami náhodou nepřišli o své místo v práci. *13* *15*
  • A muj názor na prozatím ted poslední album Die Toten Hosen "Balast der Republik" je tento: ...svou žánrovou kvalitou vysoce, dalece přesahuje u mě předešlé album "In Aller Stile". Je to též moje srdeční záležitost!!
    • "Ballast der Republik"...
  • Neserte mě s tou nediskusí

Tomu říkáte diskusní forum kurva!!!!!! to snad..alespon jednou rád bych v životě potkal skutečného fandu do Die Toten Hosen,a pokecal s ním řádně o svých osobních zkušenostech s..v životě!!!!..dobrých českých lidiček je dnes málo,na který je ještě spoleh a kterým se dá vubec věřit!!!!..takže raději sám,osamělí a nezakotvený..a jinak co???..jinak nic..smutno,prázdno a zase smutno,a sháním cedka ruských korol i šut.Trochu naděje neuškodí..kdo ji tu má na rozdávání.To nebylo vtipný!!!..Kdo kdy už kurva konečně pochopí,že nejedu při poslechu hudby ve formátu MP 3,ale v klasických cedkách..takže otázka zní,kde bych jejich cedko sehnal.Kdo jednou za čas udělá výjimku a "omylem" druhým lidem pomuže.Kurva už se tu rozčilovat nebudu a nehodlám,motá se mě z toho akorát šiška a začínám mit z všech těch lištiček na netu nějaký přetlak dole...no...ono..to..zdaleka není uplně ono..když..ale víte co???..zhodnotte si to a jděte laskavě do prdele!!!..kdo má mit na tohle zkurvený nediskusní forum náladu???!!!! *4* *4* *4* *4*
  • Ohhhh kurva!!!!!

Bylo by jednoduší si jistě vyhonit,než se domáhat tady něčí pozornosti..ale né..scháním cedko Korol i šul,protože vím,že s jejich poslechem se jednou dostanu do...se jednou dočkám pořádného orgasmu jak řemen,ale mezitím navštívím Sigmunda Freuda,lehnu si u něj pohodlně na pohovku a budu mu vyprávět otřesné strašidelné příhody z dětství,jak to odnesla slepice,anebo že náš nejmenovaný soused je notorický ochlasta,nenapravitelný bumbálek,co se staral o svou malinkatou zahrádku a v zimě i v létě,na podzim i na jaře postával s pivkem v ruce před koloniálem a vyčerpaný (z práce) bumbal kousek od školi (což mu bylo vytýkano) a poučoval o svých nemilosrdných životních podmínkách děti školou povinné (což mu bylo též vytýkáno) a uchal...jdu kolem né a slyším z dálky jak se rozléhá na celé okolí uuuch!!!!!..uchhh..uuuch!!!! *8* *8* *8* *7* *7* *8* *8* *7* *7* *13* *13* *8* *8* *5* *5* *13* *13*
  • Die Toten Hosen

Dlužím tu menší opravu v recenzi, ve svém kritickém zhodnocení alb Die Toten Hosen. Rád bych tu prostě uvedl věci na pravou míru. Ty nejduležitější a rozhodující hudební Alba: "Kauf Mich!" 1OO%, "Opium Furs Volk" 9O%, "Unsterblich" 7O/8O%, "Auswartsspiell" 1OO% a Curruck Zum Gluck" 9O%. Prozměnu živák v akustickém provedení "Nur Zu Besuch-live In Wienner Burghtheather Halle-MTV Uplugged" 1OO% ..patří dnes k těm vubec už nejlepším koncertním vystopením Die Toten Hosen vedle památného "Im Aufragg Des Herrn" z 96 8O/9O%.. "In Aler Stille" 5O/6O%.. Právě "Auswartsspiell" je dnes přesně jedno z těch vyjímečných hudebních alb, kdy si už teprve nakonec pak uvědomíte, že právě vedle už dnes (či navzdory) ohledně jejich hudebního posunu směrem k hardrocku na jinak pruměrném albu "In Aller Stille" (že sami tu hudební změnu už právě nejvíce dnes prostě potřebují), že dnes si právě to své pohodlí, které si dopřávají.. všechno to vysoké finančí ohodnocení za své vyjímečné hudební nadání nakonec si prostě přece poctivě zaslouží.. jako tomu kdysi bylo s Elvisem Presleyem a dnes tomu je jak je nejlíp známo (dle statistiky ofic. prodaných a dle počtu legálně nejvíce stahovaných alb) s těmi nejmovitějšími, dnes už s nechutně bohatými rockovými hvězdami právě.. s Rolling Stones, s U2 a s Bruce Springsteenem.. *15* *4*
  • Horák

Horák je (spolu)majitelem ubytovny v Hradci Králové ve Skladištní oblasti.. asi chceš druhý lidi psychicky tím zdeptat, protože to pusobí citlivě na vnímání podprahově a lidem z tho muže přeskočit anebo mit z toho halucinace, tak si tě ty bezpáteřní, bezcharakterní podplacená kurvo osobně najdu a vyřídím si to s tebou raději, až na té ubytovně skončím.. když to nepujde jinak. *15*
  • Scháním cedko ruských Korol I šul

Ale ted vážně.Scháním cedko ruských Korol I šul,kurva mějte soucit a trpělivost s druhými,s nezaměstnanými,s nezakotvenými osamělími lidičkami s dobrým srdíčkem na správném místě,jen nasranými bez partnérského vztahu v životě a bez tak pořádně stále nasranými.Takže pomocte druhým,nebudte natolik netečný a lhostejný už jen k téhle k diskusi k Hosen,a vubec k životu druhých lidí,ke druhým lidem kolem sebe.Mě to skutečně sere!!!!..protože to má "skoro" co dočinění s naši českou povahou "Pracovitý,ale svině!!".Takže korol i šul a nezakotvenou lištičku (uvítám) k cedku.Jsem skromný,moc toho v životě nepotřebuju.Jen lásku druhých lidí,jejich starost a péči!!!!Tak se snaž nebo tě zabiju!!!!..prozatím ted 2 věci mě v životě skutečně deprimujou a naserou.A to když na rádiu beat zahrají Alanis Morisette anebo když odejdu v polovině filmu,a to dělám velice nerad. *4* *4* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit