-
něco tu přece jen ještě zmínit dlužím
K tomu, co je mou srdeční záležitostí ohledně alb a písní Die Toten Hosen tu přece jen zmínit musím..co by (potom) tohle bylo jinak za diskusní forum? ..Z těch písní to jsou, jak už jsem leckdy uváděl jinde právě "2O Kleine Jagermaister", "Friss Oder Stirb","Wort Zum Sonntag", "Fallen", "Madelaine" anebo "Ich Bin Die Sehnsucht in Dir".. "Kein Alkohol", "All Die Ganze Jahre" anebo "Paradies".. a z hudebních alb, kterých si teprve nejvíce osobně cením, právě už samozřejmě jejich vyjímečné a pro mě samého doslova fenomenální "Auswartsspiell", neméně pak vyjímečné "Curruck Zum Gluck", v 9O. letech fenomenální "Kauf Mich!" (pro mě samého vlastně jejich skutečně první hudební debut), nekonpromisní "Opium furs Volk" a "Unsterblich", s velmi nápaditým durazněji melodickým aranžmá. "In Aller Stille" mě samozřejmě nemile překvapilo a osobně mě spíše zklamalo. Nad to všeho si pak skutečně važím jejich prozměnu (už) akustického koncertního vystoupení s podtitulem "Nur Zu Besuch - in Wiener.." které vlastně patří dnes k jejich vubec nejlepším koncertním vystoupením. *4* -
Píšete jako anonym, chcete se přihlásit? Ne nikoliv, proč? Já nejsem anonymní, je tu na mě e-mail, mobil, jo a jen jsem zapoměl adresu: Takže Rychnov nad Kněžnou, Jiráskova 3, Ubytovna Helpion (což je mimochodem dost blbý název pro komerční ubytovnu!), pokoj č. 205, ale raději klepejte na 206...ozve se: Kdo je??? Dále!!! Kdo Je??? Hmmmm....ehmmm...hmmm...
-
Nekec, ale skutečně jsem si oblíbyl písen "Gangster Paradise" od Coolia!! To je asi to jediný, co tu ohledně mého názoru na hip-hop stojí skutečně za řeč. Mohl bych ji poslouchat stále dokola...fakt jo, mám tuhle písen osobně rád... a dost!! Je překvapivě melodická!! A u ní rytmus vnímám!!...to je asi tak vše...
-
!!!!
TADY ZDECHL PES. UŽ ŽÁDNÁ DISKUSSE O HOSEN? COPAK UŽ NIKOHO NEZAJÍMAJÍ????!!!!!!??? -
Jarda
Ahoj Jardo, prosímtě to se mě moc ptáš.. v nejmenším netuším.. skutečně už nevím, proč zrovna Ozzy Osbourne ukousává netopírum hlavičku.. ale víš co si myslím, že by ses tím neměl tak zabývat a trápit. Protože jak víš, anebo spíše už nevíš, rockeři jsou prostě excentrici a s tím nic nenaděláš.. s nima už nehneš. Vem si Ozzyho Osbourna,Lou Reeda,Jimmyho Hendrixe,Davida Bowieho,Iggyho Popa a The Stooges,Doors anebo Rolling Stones a další.. vždyt to byli všechno do jednoho (,,jen samí") fetáci anebo notoričtí alkoholici.. věděl bys to, kdybys (alespon pak) občas poslouchal rádio Beat. Že kdysi motto "Sex, Drogy a Rock and Roll" se vubec už zdaleka netýkalo jen punku, jak si kdysi mnozí ještě domnívali, ale patřilo už k rockové hudbě samotné..k tomu když se někdo za každou cenu chtěl stát skutečně už tou největší rockovou hvězdou pod nebem, musel za to draze zaplatit.. a podívej se přece do dějin populární hudby, jak pak skončili.. nemusíš mě vubec psát e-maily o tom, že jsem moudrá Sova či že jsem pod sluncem moudřejší než Lesní Sova či že co.., to tady přece všichni už vědí. Tím se tady snad chlubit (doufám) nemusím. *4* -
Jarda
Ahoj Jardo, jsem rád za ten tvuj e-mail i za to, že ty mé příspěvky se ti tady až na výjimky líbí a jsem prostě rád, že mé příspěvky tě tady pobaví. Občas druhé pohorší. Já jsem Jardo nedoceněný génius, mě společnost potřebuje, a když mě nic rozumného nenapadá, tak si (raději) lehnu a počkám si, až se ke mě korunky z podpory dokutálí.. No řekni, není to geniální? *15* -
rockovým fandum do hosen
trochu jsem to hrotil,protože se těžce nudím.Kurva už taky co dělá editoring že tu nechává učelně vulgární příspěvky.Je v hajzlu anebo nemá čas???!!!Tady diskuse není,tady diskuse skončila.Už to nejde říct slušně!!!! -
Ježíšek aneb co nebylo psáno v evangeliích
Včera za mnou přišel Ježíš a povídá mě ,,Martine, ty máš dobré srdce. Každému rád v životě pomužeš. Vzal si na sebe těžký uděl, ale občas musíš taky myslet sám na sebe, anebo tě nechají druhý lidé umřít hlady. Víš Lidská přirozenost je v lidech špatná. Freud měl pravdu, Freud se nemýlil. Dokládá to přece, proč právě Adam a Eva byli vyhnáni spolu z ráje.. podlehli svému pokušení.. podlehli svému libidu!" a odpovídám mu: ,,Ježíši, každý si přece neseme v životě svuj kříž. ale nechápu, proč se za ty nenapravitelné parchanty furt modlíš a všechno druhým lidem odpouštíš.. pak se divíš, že ti ubývají síli, že jsi z toho přepracovaný a nestíháš se za všechny hříšníky na světě pomodlit a nestíháš prostě všechny hříšníky tady na tom světě vyslišet.. ano přece vyslišet jejich trápení. Proto se nezlob na konkurenci.. Já to doufám doženu (..včas) za tebe.. Jen se prosímtě začni modlit ,,prozměnu" za mě. Drž mě palce, budu to v životě totiž ted nejvíce potřebovat. Vzal jsem na sebe tvuj kříž." *13* *4* -
rockovým fandum do hosen
Neserte mě!!!! -6O4 183 97O- *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
invalida na vozíčku na UP
On to byl dle všeho nejspíše nějaký invalida na vozíčku.. Vypadal trochu jak koště, tak jsem si ho omylem zaměnil se.. prostě jsem si ho spletl se.. ale to ted není vubec duležité. Něvěděl jsem, že se jsem dostane po těch schodech.. to je dobrej atlet.. to je ještě v kondici. *4*