-
Uffffff!!!!
Kurva sem se ale toho vejde!!!! -
Korol i šul!!!!!!
uuuffff jsem dnes zaspal!!!..kurva!!!!..včera jsem shlédl "samaritána" od kima a ehhhmm na celou tu typicky postkonfuciánskou jihokorejskou mentalitu.No jo stříbrný medvěd na MFF je bez tak málo.Proto taky tady jako bez tak intelektuální cinefil chválím Kima..a měli byste taky kurva!!!!..neserte mě!!!!..ted jsem byl přes you-tube oficiálně v hmotné nouzi..ehhhmmm chtěl jsem říct ve společnosti ruských punkeru korol i šut a běhal mě z "romu",z "prygnu so skaly",z "valet i dama" atd.. mráz po zádech,a to jsem chtěl ještě stihnout prozatímně navštívit obscénní lištičky,a uplně mě z korol i šut změkl.Tak z toho nic nebude.Jsem na několik hodin občas bez erekce po nedorozumění s okolím po poslechu Alanis Morisette,kterou omylem zahrají na beatu.Anebo po poslechu písní Leonarda Cohena..tenhle respektovaný muzikat ve mě vyvolává zvláštní asociace (představu,že při procházce Albertinem najdu v plné zbroji vybavený hlučný symfonický ptačí orchestr s vřeštícímá veverkama a s oběšencem pod stromem) a nesdělitelné myšlenkové pochody-dedukce,které už mužu chápat jenom já.Ale přitom mé chutové bunky už necítí vubec nic. -
e-mail "Dyntarelli@seznam.cz" a mobil: "604 891 787"
-
Jan Horák
Vzkazuju tu Janu Horákovy, že to je parchant a nějaké tajné odposlechy nepromíjím!! Je to protizákonné, a on to moc dobře ví. Narušuje soukromí druhým lidem. Tak snadno mu to neprojde. *13* *15* -
orgasmus!!!
ehmm některý ... se rychle okoukají,a orgasmus jde Z 3O min,na 1O a pak do 2 minut.Stále jedny a ty stejný polohy,a k tomu ještě neschopný kameraman anebo fotograf,co stojí od genitálíí moc daleko anebo špatně vydí a špatně snímá záběry,když tam nevydí!!!Je to těžká práce.Musí navigovat. *7* *7* *7* -
hip-hop
Myslím, že v Hradci Králové jsou příjemný, vstřícný a sympatický lidičky, který jsou smutný z toho, že nemají kam zajít na pořádný rockový koncert. Rockeři jsou u mě poslední správný lidičky ve společnosti.. Hradec Králové vubec není špatné místo pro to, se tu trvale usadit, jsou tu vstřícný, příjemný a skutečně sympatický lidičky, které potkávám málo kde jinde!! K hip-hopu bych mohl říct jen jediné.. je to dnes pro mladé lidi duležitá hudba, jenže mě u nás nějak, vlastně v nejmenším mě vubec neoslovuje. Nenacházím v této hudbě tak silné vášně a tak silný prožitek, jako v agresyvní rockové hudbě, která je dle mého mnohem více o vnímání melodie než ritmu a o silném (o nejsilnějším) prožitku emocí.. které se mění ve vášně, ne v afekty. To však vubec ještě nevylučuje krajní agresivitu. Možná bych řekl, že je (už) mnohem duležitější prožitek toho, co chci sdělit než (pak) samotný obsah sdělení. V hip-hopu to myslím tolik neplatí. Téhle hudbě nerozumím, ale s odlišným akcentem a prostě s melodickým zabarvením hlasu v ruštině anebo v němčině bych si skutečně hip-hop nakonec rád poslechl. Takže z mé strany je to tu malá omluva. Nebylo to samozřejmě brané tak doslova.. a už vubec ne vážně.. *4* *3* -
344
Já mu ten příspěvek nechám samozřejmě ohodnotit.. ačkoliv vzal jsem si k srdci, co již řekl američan Carl Ransom Rogers o potřebě svého kladného sebehodnocení.. a právě pro to tu jsou po mě mím přičiněním přece samé jedničky za všechnu tu tématickou obsáhlost obsáhlého obsahu obsaženého (lyricky) obnaženého sdělení, ono totiž.. no však víte, že já v žádném případě svuj pravopis vubec neznámkuju. To bych sem totiž vubec nepsal, a myslím, že by to tu leckoho trochu mrzelo. *3* *15* -
346-sté dilema
možná tématicky, ale nikoliv stručně ani (už) věcně.. -
prosba liščatum
Heledte vy svobodná nezadaná liščata z Hradce Králové, přijdte.. dojedte si 12 na Skladištní oblast a přijdte ke mě na pokoj ... do 3 patra. Vemte sebou prosím perspektivní práci, finanční blahobyt, prací prášek, kondomy, second-hand, parfumérii, svého psa, smysl pro humor a dobrou náladu.. uvařím hrachovku, kupte svíčky a bude romantika.. budu nesmělí, něžný, milí, příjemný, vstřícný a romantický. *15* *3* -
vzkaz
Rád bych začal žít znovu.. vše nově. Nic už nebude stejné jako dříve. Tyhle stránky jsou mou upomínkou na staré časi,jsem rád že tu jsou. Díky.