-
Moc tu prosiiim někoho kdo ma skutečně dobré srdce,a to rockeři většinou mívají, dejte mě prosím někdo odkaz na net ke stažení celé diskografie (všech alb a písní) anebo alespon výběrovky "Uselles" od TV Smith,budu za to nesmirně vděčný-stačí poslat sms na 604 891 787 nebo e-mailem na Dyntarelli@seznam.cz,ačkoliv mám velmi komplikovaný přístup na net,vynasnažím se-samozřejmě pro ty co se na vyléčené schyzofreniky s depresí (s postschyzofrenní depresí) nedívají rádi ukosem skrze prsty s mnoha četnými předsudky,taky nevím jestli jsem mám vubec nadále něco psát, jelikož k tomu nemám vyhrazený autorský práva a kdokoliv si to muže pozměnit dle svého a víceméně přivlastnit (mám na mysli jen a pouze filmové kritiky ke 3 snímkum,které stojí narozdíl od jiných příspěvku za řeč,a stejně tak tu uvádím a zminuji esej věnovanou Wimmu Wendersovy,ostatní příspěvky mě jsou téměř lhostejný a ukradený,budu to muset do budoucna ještě zvážit!!) Zatím se všichni mějte fajn!
-
tak snad někdy příště se mě to podaří dopsat...ted na to nemám čas ani chut,už k tomu ztrácím tu potřebu,jo ale ten TV Smith mě fakt mrzi. Prosim pomocte....
-
Nesmírně děkuji za best ofku "Usseles" od TV Smith, prostě jsem tomu nemohl uvěřit, je to doslova neskutečné, kdo má ještě dnes k takovýmu osamělímu a neštastnýmu zlhostejnělému zoufalci tak dobré srdíčko, ještě jednou děkuji ti-myslím že píšeš pod pseudonymem STORAGE či tak nějak podobně,ted nevím...nepodařilo se mě bohužel nic ztáhnout,a strávyl jsem nad tím celou hodinu,až pak mě bylo řečeno že stahování krom toho že je z tohoto PC zakázané (nikoliv z netových stránek,které jsem navštívyl),je navíce i zablokované...takže asi tak,snaha se prý cení,jenže za tu dobu jsem se tu chtěl sarkasticky sebekriticky zlynčovat,zbičovat (vzhledem k tomu že má diagnoza F.20 byla kriticky pozměněna na postschyzofrenní-postpsychotickou depresi,i když vím že vše co se týče lékařské zprávy je vždy přísně duvěrné,je diskrétní),zasloužil bych si to za některé své předešlé opět (to myslím nikoho nepřekvapí) nediskusní příspěvky,mám ted posledních 10 minut na net a mám toho tolik na srdci a na jazyku,že do 10 minut to jsem hold už nestíhnu napsat...bohužel vše tu napsané,upřímně skoro vše tu napsané dukladně do posledního detailu probýrám a diskutuji o tom s mou GESTALT Terapeutkou v Rychnově nad Kněžnou,skutečně tu jméno uvádět nechci,bez tak jsem prý otevřený k lidem a k sobě přes net přespříliš duvěrně a svými příspěvky tu rozhořčuji i myslím tolik na druhé lidi (na rockové fandy do Die Toten Hosen) sám duvěrně naléhám až je to za hranicí unosnosti,až to přesahuje všechny meze...s mými příspěvky by se mohlo mluvyt o... ani to tu nebudu uvádět,bez většině to po přečtení mích příspěvku myslím a doufám rychle dojde,ale co jsem tu chtěl dodat na závěr je že děkuju každým dnem za to že tu mé příspěvky ve foru ještě jsou,tak je prosím čtěte,hodnotte a prosím odpovídejte tu na ně! Vrhlo by mě to štastné slzy do očí,v tom vám nelžu. Máma mě umřela na rakovinu a v hrozných bolestech a v lítosti a v nejistotě nad tím co se mnou v životě bude,její posledí slova byla abych či zda bych se nechtěl podívat do německa,to byla od ní spíše otázka,samozřejmě chtěl bych se podívat do německa,do Dusselldorfu,a rád bych právě ze všeho nejvíce ctil její smrt,uctil její památku. Snad v Budoucnu,ted bych se prozatím na krátko rád vrátil do Kroměříže,do centra prahy (byt bych musel jet částečně stopem) a do Doudleb nad Orlicí se projít podél řeky... dopíšu příště
-
Kdo mě chce pomoci sehnat na netu (kompletní) diskografii alb TV Smith, uvítám odkaz anebo se se mnou domluví blíže na telefonu na 604 891 787.
-
Z alba "Ballast der Republik" mám jednoznačně nejraději písen "Europa" a "Oberhausen". A co vy? Z "In Aller Stile" to je pak kupř. "Ertrinken" a "Tauschen Gegen Dich". Z "Curruck zum Gluck" mužu "Alles Wird Voruburgehen" a "Freunde", z výjimečného alba "Auswartsspiel" mužu vše, to nemá slabé místo, všechny písně skvěle drží pohromadě. Jak by ne album "Auswartsspiel" je dlé mého, a shodnu se i dle většiny fanoušku a hudebních kritiku je album "Auswartsspiel" nejvyšší hudební metou co kdy Die Toten Hosen nahráli po vynikajicím přelomovém albu "Kauf Mich!" z 90.let,z alba "Opium furs Volk" mě textem oslovila a k slzám dojmula "Paradies", "Luge" a "20 KLeine Jagermaister". A "Unsterblich" je podobně jako album "Auswartsspiel" bezchybné. Jen od Die Toten Hosen příliš nemusím alba z 80.let, které nemám řádně naposlouchany. Mám v mp3 celou diskografii Die Toten Hosen i s 2 živáky "Im Aufragg des Herrn" a "Nur zu Besuch-Wiener Burgtheater MTV Unplugged". Zapoměl jsem na album "Auf Dem Kreuzzug ins Gluck", které mám též v oblibě. Krom toho jsem nesmírně hrdý na to že mám vedle Die Toten Hosen v mp4 kompletní diskografii ruských Korol i Shut, to se totiž na ulož.to nedohledá a ani nikomu jen tak nepoštěstí ji sehnat. O to více jsem na to hrdý. V poslední době mě zaujal Nick Cave s Bad Seeds, od kterého jsem rovněž sehnal kompletní diskografii všech jeho alb, ale po čem z rockové hudby nejvíce tesknu to je teprve muj oblíbenec TV Smith...od kterého mám bohužel jen jedno jediné album-jmenuje se "Sparkle in the Mud", rád bych od TV Smith časem sehnal celou kompletní diskografii všech jeho alb, ovšem na netu jsem ji bohužel nikde nedohledal. Prosím kdo mě s tím pomuže, to mu na oplátku věnuji raritní kompletní diskografii Korol i Shut anebo Die Toten Hosen. Prosím zvažte to, pomocte, za sebemenší zájem samozřejmě nesmírně děkuji. Mějte se všichni fajn!
-
,,Většina lidi je dnes stále méně a o to méně už přátelská, vlídná, vstřícná, srdečná, velkorysá, zdvořilá a nezaujatá (nepředpojatá) už k cizím lidem kolem sebe, a já? Já osobně tu chci nebo se tu alespoň snažím po sobě něco zanechat-psané slovo, až zemřu (rád bych si naplánoval bezbolestnou a důstojnou smrt, již jsem v minulosti žádal o eutanázii, a řeknu to tu otevřeně-pro případ že by časem nastali zdravotní komplikace a neuzdravil bych se zcela uplně, alespon prozatím se muj zdravotní stav vyvýjí příznivě, z pozitivních příznaku schyzofrenie jsem uplně uzdravený, ale z negativních jakou je deprese nikoliv), možná už tu nebudou ani tyto stránky, a s nimi zmizí i toto nediskusní forum, a snimi mé příspěvky."
-
Cítím se o něco lépe, snad bych si doufl říct že se díky moderním lékum uzdravuji uplně, ale to bude ještě trvat nějakou dobu, jsem rád že nemám obavy, že mám kolem sebe lidi co mě mají rádi a na které se mužu spolehnout, navzdory všemu co jsem jsem psal nemístnému, nevhodnému, úsměvnému i leckdy najivnímu - třeba k Seagelovi sebe cituji: ,,Rozhodl jsem se trestat druhé přísně, ale spravedlivě" mě přijde dnes skutečně najivní a usměvné, ptám se sám sebe trestat druhé za co?...a proč vůbec? Mě to v lesčems připomíná tvurčí psaní, vám snad ne? Ujasnil jsem si v poslední době že jsem psal leccos z toho mnohé pod vlivem toho že mám ze své osamělosti prázdno v sobě, kdy skutečně postrádám, ztrácím smysl života (jsem apatický), mám prostě prázdno v hlavě a mé myšlenky nemají vubec jasný směr (to patří k nemoci) a jen si z toho vybíjím vztek psaným slovem (o to více je to tu-mé příspěvky-jsou zavádějící), jenže mě to nijak dvakrát neuspokojuje, shledávám to spíše zoufalím nebo snad zoufalstvím jako takovým, domnívám se že je konečně na čase si ujasnit na co mám vůbec oprávněně a na co mužu mit vůbec právněně zlost, a pochopil jsem v poslední době že to je jen na nedostatek nebo na mou chýbějící komunikaci s druhými lidmi! Ze všeho trápení by se měl člověk včas vypovídat, někdy ovšem už na to muže být pozdě, a druhý lidi ho pak již neposlouchají, to už je spíše pro mě pak beznaděj. Mám jasno v tom že své filmové kritiky (k filmu "The Cow", "Wanishing Son" a "The Land of Plenty"), které jsem tu nechal by měli být psány lyricko-psychologicky, jak se o to (marně?) snažím a budu se o to snažit dál, tím jsou mé filmové kritiky, co jsem tu nechal vyjímečný, jedinečný a neopakovatelný. Nebo jsem snad vyjímečný já v tom jak na věci nahlížím a jak píšu doufám v pronikavém usudku k věci. Nejsem si jistý, někdy, prostě občas mám dojem že píšu jen v pojmech, ale to už bych tu nerad opakoval!
-
Jsem nově přihlášený na Face-booku,mám tam své foto...můžete tam shlédnout mé foto a mé osobní zájmy (krom rockové hudby mé oblíbené filmy,přečtené knihy,videa a další...samozřejmě chat,hledám nové přátelé. Ano co je pro druhé odrazující je jistě to že prodělávám schizofrenii,prognoza uplného uzdravení vychází na 30%, nevzdávám se!)
-
Tímhle mě tu prostě došla všechna poslední má slova co jsem k tomu měl a mám z toho ten dojem že sám už nemám k tomu co více říct anebo dodat, ted to tu musí posoudit a ohodnotit mé příspěvky ostatní, at to forum má alespoň nějaký ten nejmenší užitek a smysl, mě od začátku tohle forum od začátku s nulovou návštěvností nesmírně zklamalo a dnes mužu říct že kdo má výhrady k mému duševnímu stavu měl by si ze všeho nejdříve uvědomit jestli je tu jako rockový fanda skutečně správně, protože DIE TOTEN HOSEN rádi koncertují pro lidi se zkušeností s návštěvou bud psychiatrické kliniky anebo kriminálu, prostě rádi svými texty písní odbourávají předsudky a rasovou nesnášenlivost v první řadě! Já se na to skutečně spoléhám, taky jsem se v nich osobně zmýlil. Pokud svými texty písní DIE TOTEN HOSEN v 90. letech na přelomovém albu "Kauf Mich!" a s albem "Opium Furs Volk" nějak protestovali proti nastupující masové konzumní společnosti a proti rasismu, proti převažujícímu vlivu masových medií na společnost (reklamy atd.) je to co se bere v úvahu a v potaz právě rysem konzumní společnosti jako takové, ovšem nelze nijak osobně přehlédnout že v dnešní době přitom DIE TOTEN HOSEN právě s alby "In Aller Stille" a s vynikajícím, s výjimečným "Ballast der Republic" (které jsem tu bohužel nedocenil, u mě má dnes 100%) sami v dnešní době do konzumní společnosti jako takové patří! Tenhle Blog tu nebude věčně, doufám že se mé příspěvky jednoho dne konečně všechny do jednoho smažou (vyjma těch věcných právě k Die Toten Hosen) a bude se tu k Die Toten Hosen diskutovat dál beze mě. Nic jiného bych si tolik nepřál jako právě tohle. Já jsem si jen potřeboval něco vytisknout, a bylo by pro mě jednodušší a diskrétnější psát raději někam do wordu než právě sem, ted lituji a mrzí mě že jsem tak předtím již dávno neučinil a nechal jsem tu svou esej věnovanou Wimmu Wendersovy a nějakou tu filmovou kritiku, která mě stála mnoho času a usilí a oprávněně jsem na ni hrdý jelikož je na rozdíl od jiných sáhodlouhých rádoby esejistických příspěvku jako jediná mě ted, mě dnes přijde věcná, stručná a srozumitelná. Esej věnována Wimmu Wendersovy je pro změnu naopak lyricky podbarvená, jinak by se eseje ani psát a zamýšlet myslím neměli. Ta by se měla přeložit do němčiny a poslat e-mailem Wimmu Wendersovy, aby měla užitek, smysl, aby to bylo o de mě věcný, ne skutečně si nemyslím že všechny mé příspěvky tu stojí za řeč a všichni jsou tu na mé egoistické příspěvky zvědaví, to vůbec ne, tak najivní osobně nejsem, dnes si díky nim mnohé ujasnuji ke své osobní nepředpojatosti, k nezaujatosti, a to samé dnes očekávám a tolik potřebuji od druhých lidí-mé příspěvky v klidu mužou být zítra smazány, já mám dost dukazu o tom že jsem tu byl, že jsem tohle diskusní forum Die Toten Hosen v minulosti navštívyl. To mě stačí, víc nepotřebuji. Na e-mail víceméně nereaguji, Face nemám. Dík za pochopení. Mějte se všichni fajn.
-
V "Palermo Shooting" je zajímavá shoda okolností (náhod) s mím vlastním osobním životem - Campino v tomto filmu Wimma Wenderse je fotografem, prožije si alespoň tedy z psychiatrického hlediska pohledu na stav věcí ve filmu halucinace a bludy že je pronásledován tajemným střelcem (tento film je částečně věnován památce režiséra Ingmara Bergmana a hodně o tomto filmovém ději napovídá právě snímek "Sedmá Pečet" Ingmara Bergmana-ten by mohl být předlohou k filmu "Palermo Shooting", alespoň do jisté míry částečně), a taky v tomto filmu zazní věta že mu zemřela matka. Je to nadsázka, anebo tolik nepřeháním?... jsem narozený ve stejném znamení v horoskopu jako Andreas Frege - Campino, 25.6., nemýlím-li se Campino je narozený 22.6., sám jsem chtěl být fotografem, matku jsem ztratil ...celkem zajímavá shoda náhod a okolností s mím vlastním životem zamyslím-li se nad tím, a nejen to, zbytek si nechám pro sebe. Jsme s trochou nadsázky někde v německém romantismu kde se mluvý o tom že každý máme na světě někde svoji podobu u druhého cizího nám tolik vzdáleného člověka, já tomu příliš nevěřím, byl bych paranoidní nebo snad ne navzdory tomu že se tu do určité, do jisté míry s Campinem najde zajímavá shoda náhod a okolností s mím vlastním životem?, to musím bohužel nebo bohudík uznat, zaleží na situaci jak se na to člověk dívá a jak to posuzuje. Já být Campinem v "Palermo Shooting" tak se jdu raději léčit dokud je na to ještě čas, ale smrt je jistě zajímavé téma pro wendersuv film "Palermo Shooting"! Tohle inu posudte vy sami, vyžaduje to divácké zkušenosti. Kde začíná téma smrti, tam psychiatrická rutinna v pohledu na věc, na stav věcí prostě končí.