-
anette a tarja
První je vždycky nejlepší jenže ted je to jaksi už pryč. Dobrá je Anette ale i Tarja. Ale musí zpívat s nimi pisničky ktere si vytvoří ane aby ji anette brala písničky a tarja anette to jsem byla v škoku když anette zpívala nemo a tarja amaranth. Každá by měla zpívat to svoje -
-
Re: anette a tarja
no já myslím že souhlasím,každé sednou ty jejich písničky k hlasu....nwm jak nazpívala tarja amaranth protože jsem to neslyšela,a je možný že jí to nesedlo ale to nemůžu posoudit....až to uslyším tak řeknu svůj názor *1* -
-
Re: Re: anette a tarja
To ale neuslyšíš! Tarja totiž Amaranth nikdy nenazpívala! -
-
Re: Re: Re: anette a tarja
jag myslíš našla sem to na youtube a číst kupodivu ještě umím! -
-
Re: Re: Re: Re: anette a tarja
Ano? A mohla bys mi tu prosím nechat link? Ono totiž není vždycky pravada to, co je napsáno v záhlaví u videa na youtube! Někdy je titulek: Bye, bye, Tarja - Nightwish a když si to člověk pustí, zjistí, že je to jen pár fotek na pozadí se songem I Belive od Hammerfall a něktěří pak píší o tom, jak Nightwish Tarji složili "písničku na rozloučenou"... Když tu necháš ten link, tak uvidíme, co je na tom pravdy...
-
-
-
-
Re: anette a tarja
Takže Tarja nazpívala Amaranth? Docela by mě zajímalo, jak jsi na to přišla...
-
-
The Islander
Lidičky.Neví někdo kdo nazpíval The Islander ? Nezdá se mi že by tam zpíval někdo z Nightwish kromě Anette. *7* -
-
Re: The Islander
pisnicku zpiva basak od nightwish a je tam vlastne obsazena cela kapela
-
-
tarja
jdete uz do haje s tarjou byla dobra a uz je pric a jestli se vam nelibi anetta tak jo proste neposlouchejte uz ste s tim pomlouvanim trapny.Doporucuju pro kritiky anetty at si ji poslechnou se skupinou Pain a mozna se budete divit.Vim ye tarja zpivala dobre ale doprejte anytte cas a ona vam dokaze ze je skvela a mozna uz to dokazuje akorat to nevidite -
-
Re: tarja
Jo, s Pain možná... Ale Pain nejsou Nightwish! -
-
Re: Re: tarja
To by me nenapadlo ze pain nejsou NW ja sem mluvil o hlase a ne o porovnani skupin lidicky kdyz uz neco pisete tak piste k veci a ne porad dokola ty samy blaboly Tarja vs.Anette a obracene -
-
Re: Re: Re: tarja
Hlavně že ty seš strašně tak chytrej a všechno nám to tu hezky vysvětlíš... Tys asi, chudáčku jeden malej, vůbec nepochopil, co tu dully psal... Příště raději přemýšlej ned tím, "ch chtěl básník řící" a ty svoje vyýlevy směřuj na někoho jiného... Možná tím někho dojměš, ale nás fakt ne!
-
-
-
-
<3
ony sou dokonali *1* anette mam radsi jak tarju i tu mam rada ale anette je lepsi nwm co furt lidi maji s tarjou ale kdyz tedy mysli tak si mysli...nightwish 4ewááá *15* -
V kolik
Ahoj lidi.
Neví někdo v kolik je ten koncert?
Díky -
KONCERT
LIDI
NEVÍM JESTLI SI TOHO NĚKDO VŠIML,ALE NIGHTWISH BUDOU MÍT KONCERT TADY V ČESKU,VE VIZOVICÍCH ! *1* *3* *14* *14* ŠKODA AKORÁT JE,ŽE TAM NEBUDE TARJA,ALE ANETTE. *9* -
-
Re: KONCERT
Co ty seš za kra**u *1* Samo, že to víme...bohužel budou an tom vidlackym festivalu, a moc mě to mrzi, pač je mam moc ráda a chtěla bych je vidět na normalnim samostatnym koncertu, kde se předvedou v cele sve krase...jinak se už moc těšim na Anette, je mnohem lepší než Tarja- ikdyž i tu mam moc ráda *3* -
-
Re: Re: KONCERT
Naprosto souhlasím s Dully... Jen by mě zajímalo, proč někdo jako ty tohle pomlouvá. Pokud máš ráda NW, tak je snad jedno, kde hrají... Hlavně že tam budou. Ale tak možná je to pro tebe vidlácký, jen proto, že tě štve, že nejsou peníze na lístek a tak ti nezbývá nic jiného, než to pomluvit a tak si odůvodnit příčinu, proč se MORu nezúčastníš... Nebo že by tě nepustili rodiče??? Co já vím... Každopádně příště važ slova...! *13* -
-
Re: Re: Re: KONCERT
Takže tam bude přes 1000 lidí?
A k tomu víc skupin najednou? -
-
Re: Re: Re: Re: KONCERT
Bude tam několik tisíc lidí a skupin tam bude tolik, aby mohli hrát 4 dny vkuse...
-
-
-
Re: Re: KONCERT
Masters of Rock, že je vidlácký festival? A co seš ty za hvězdu, že je to pod tvou úroveň? Masters of Rock je největší mezinárodní rockový festival v ČR a jeden z největších ve střední Evropě! A kdyby byl vidlácký, ani Nightwish ani Within Temptation, Epica, Tristania, Hammerfall a podobné hvězdy by se ho nezúčastnili! Navíc tam pravidelně jezdí několik tisíc lidí! Takže když to není vidlácké pro samotné interprety ani pro účastníky, nechápu, proč by to mělo být vidlácké pro někoho tak bezvýznamného, jako seš ty... A i kdyby, tak je to každému úplně fuk! Taky by mě zajímalo, který festival pro tebe vidlácký není...
-
-
-
dopis
Lidi,neví někdo proč Tarje dali ten dopis ? *7* Co udělala tak strašnýho že ji dali vyhazov ????? *9* -
Chliv
CVICENE OPICE su to. -
-
Re: Chliv
Co kecáš ! ! ! ! ! ! *16*
-
-
nightwis
Nightwish jsou úplně super. *1* Akorát se divím,že se Tuomas u těch kláves nemigne do hlavy. *15* Jo a jsou tam aj hezcí zpěváci. *14* -
koncert
Ja jsem slysela Nightwish 11.3. v Londyne. Pridali do playlistu Ghost love score, Dead boy's poem, Escapist a Romanticide..A verte neverte ( me je to celkem fuk), Anette byla uzasna!!!Ghost love score a Dead boy's poem v jejim podani zni hodne povedene..Zpiva je srdcem a jde to hodne slyset a dobre se to posloucha! Doporucuju jet na koncert Nightwish..Kamkoliv.. -
-
Re: koncert
No já bych ráda jela kamkoliv a nejlépe třeba do Helsinek, ale ještě tak mít na to prachy. *8*
To se máš, žes tam byla *1* -
Re: koncert
Mno to je mi novina! To už vime celkem dlouho *9* -
-
Re: Re: koncert
Nejak nemuzu pochopit, ze nekteri ubozaci musi kritizivat proste vsechno *7*
-
-