Přejít na výpis diskuzí

Nightwish

HUDEBNÍ SKUPINA 18.2.2007 
1003 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tarja

Lidičky,tak to se posržte.Do Česka nepřijedou jenom NW ale i Tarja na svůj vlastní koncert.Bude to v Bílé Skále na Benátské noci.
    • Re: tarja

Šmankote! To je ale jistá věc už tak třičtvrtě roku! Jak NW, tak Tarja!
  • NIGHTWISH

ahoj lidi, vsichni vanousci co milujete nightwish jak s Tarjou tak s anette tak mrknete na www.dark-wish.blog.cz ahojky a díky *1*
  • ZLATA

Zlata Tiemstro.kdyztak promin osloveni.ale jsem jeden z tech co to nevi.ale je to nedostatkem casu diky za informaci o koncerte si jedina,kdo pise o aktualitach a ne porad Tarja vs.Anetter takobich lidi je na teto diskusi hodna malo.Kdyz se tam dostanes uzij si koncert uplne na plno si opravdova fanynka super.Jesre jednou dik
    • Re: ZLATA

Pochopil jsi vůbec, Tiemstra co říkala? *1* To nebylo proto, aby ti udělala radost... *1*
      • Re: Re: ZLATA

Jo uz sem pochopil,ale uz to neslo smazat,ale radost mi udelala aspon s tim,ze vim o koncerte tak se hned vsichni necilte prasknou vam cevky v palici a budou z vas blbeccijako je diwa swina
  • Já tam určitě nebudu!

Pro ty co to neví (i s takové jsem potkala) 9.-12.7.2009 na MOR hrajou NG jediný koncert pro ČR do roku 2011. Pokud chcete přijít o zbytky hudebního sluchu, tak si je přijďte určitě poslechnout. *4*
    • Re: Já tam určitě nebudu!

tohle jsme tu už řešily.Já to vím už aspoň měsíc.Bohužel je to MOR a tak mě tam rodičovstvo nepustí.Ale jednou se stejně zbalím a vypadnu na koncert.Caw caw
      *5*
  • ..

vis co di do hajzlu nightwish sou nejlepsi skupina jakou znam muzes bejt vubec rad ze existuje a jestli se ti nelibi anette a ostatni clenove tak di nekam *16*
    • Re: ..

souhlasím s elis5.Mě se ze začátku Anette taky moc nelíbila,ale teď jsem si na ni zvykla a došlo mi,že nezpívá tak špatně.Právě naopak-Zpívá úžasně.Dala bych všechno,kdybych mohla jít na koncert NW.Přijedou do čech na festival.Ale rodiče mě nechcou pustit.A to mi bude 16.6. 14 let.Mno co se dá dělat.Ale každopádně poslouchám NW každej den i s Tarjou.Obě zpívají na 1*.
  • Bordel

Ja doufam, ze tema Tarja vs. Anette vydrzi jeste alespon takovych dalsich 10 let. Anette je dementni ovce, co neumi ani zpivat, Proti Tarji je to nule bodu. Zbyvajici clenove skupiny : uplne na hovno. Poslouchal jsem NW v letech 96 --05, kdyz v roce 2005 odesla Tarja, uplne jsem se na skupinu vysral. Kdyby se mi dostalo nove CD do rokou, tak jej vyhodim. Tusim, ze jejich novy album se jmenuje Dark Passion Cliv aneb tak nejako. CVICENY VOPICE to jsou, a vy fandove, se neposerte z tyhle vasi skupiny, Jestvuje cela hromada lepsi muziky : napr. takovy MOTORHEAD
    • Re: Bordel

ty si clovicku ubohej krupan ctes tady ze by byl nekdo sprostej jako ty?mas asi iq mezi prvokem a rasou,A nikdo te nenuti abys to poslouchal ubozaku tek se SER do svojich stranek hlavo vypatlana.
  • Anette-Tarja

Koukam ze se tady bude Anette a tarja probyrat jeste deset let nezda se vam to uz trapny?kdyz se vam Anette nezamlouva tak to neposlouchejte vzdyt vy nemate nazory vy jen melete porat do kola to same.Piste o skupine,kde budou co noveho a ne poradT-A uz je to ubohy
  • ..

ktera zpevacka vam pride lepsi a proc

Jasně že mam raději Tarju. Tarja forever!!!

Anette i Tarja jsou obě úžasné zpěvačky...já osobně mám přeci jen radši Anette *3*

Tak to si ani nezaslouží odpověď... *1*
  • Best

Nightwish sou upe BEST a gdo to jako newi ten je upe vul!!!!! *15* *15*
  • Amaranth jinak

a tohle už ste slyšeli? Baracuda - Where is the love - http://www.youtube.com/watch?v=drUM ucmSb_4&feature=related
    • Re: Amaranth jinak

A taky díky všem ostatním.
    • Re: Amaranth jinak

Díky hetaxlove.
      To je ono !
      Pěkně mě naštvali.
      Co by se taky u popu dalo čekat.
      Neumí si vymyslet ani vlastní písničku.
      Zajímalo by mě,jestli o tom ví NW.
      Ještě jednou díky.
      elfka
      • Re: Re: Amaranth jinak

elfko a ostatni,kdyz nektera skuoina prebira pisnicku od jine musi mit souhlas jinak prevzana pisnicka nemuze vyjit takze o tom musi NW vedet tot vse
      • Re: Re: Amaranth jinak

jo tohle mě taky dost naštvalo! podle mě to nw nevědí jinak by s tim už něco udělali!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit