Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alficka

H.P.7

Jéé já už to chci vidět...jsem fakt zvědavá jak to udělaj, když v minulých dílech vynechali různý věci který v sedmičce budou docela důležitý *7* ..ale těšim se na to!! *1* *5*
  • olinkaaa19

=)

Na 7 se upa nejvíííc mociinky těším!:p Knižka byla užasná!Zrovna ji čtu po páté=) tak se těším jak to natočí *4* *14*
  • kikines

kniha

Kniha Harry Potter a Relikvie smrti byla úžasná !Moc se mi to líbilo, byla to nejlepší kniha ze všech, ten příběh byl napínavý ale taky hodně smutný,chudák George přišel o ucho, Fred umřel a Lupin taky ...:(Ale to, že byl Snape celou dobu zastánce Harryho a nebyl s Voldemortem to byla celkem rána podpás *4* Nikdy by mě ani nenapadlo, že se bavil s Lily Potterovou *1* u některých částí jsem se smíchy málem udusila například : Radujme se,veselme se, Potřík jim dal nářez!Starouš Voldy už má utrum, tuhej jako pařez. Tohle jsem si zapamatovala nazpamět *4* Ikdyž pár věcí jsem nepochopila nevím proč,něco mi prostě nedávalo smysl *5*
    • Re: kniha

a co to bylo? co jsi nepochopila? Daša *3*
  • od 15

harry potter a relikvie smrti bud až od 15 ?? a premiéra bude v listopadu ?? psl odpovězte
    • simist

Re: od 15

premiéra : jo v listopadu a pak v červenci myslím datumy jsou už stanovené ale není to na 100%
    • Re: od 15

vím že má být premiera v listopadu 2010 ale hranice od 15 let je hovadina asi od 9 nebo od 12. To by už musel být vyloženě horror a nebo by tam museli být sexualní sceny takže 100 tn ne.
      • simist

Re: Re: od 15

tady se akorát psalo že by bylo suer kdyby to bylo od 15 protože by tam neprudilym malé děcka !!
        • theelis

Re: Re: Re: od 15

hele a co dyš mi je 14 ? To sem taky malý děcko nebo co? Hele my máme taky právo to vidět! Tak tu prosím nemel o věkový hraici!!!
        • Re: Re: Re: od 15

proč to musí být až od 15 v knížce nebylo nic tak strašnýho kdyby dali hranici aspoň 12 to bych pochopila ale 15 to je trochu moc *7*
    • Re: od 15

ja vam řeknu jedno nevím kterej hnup to napsal pod 1 ale určitě tyto části lasturvé vili budou u ve 2 části takže si to zapište ale jinak dobrý ulovek
  • simist

relikvie smrti -kniha dotaz !!

ahojky chtěla jsem se zeptat jestli nevíte kde na netu bych našla originál český překlad relikvie smrti ( tím myslím prostě celou knihu v předkladu od Pavla Medka ) pokud pls víte tak mi pošlete odkaz jako vzkaz nebo mi ten odkaz pošlete na e-mail Simonka7895@seznam.cz posílejte všecko ohledně harry potter filmy a knihy a taky herci moc ráda si to čtu nebo prohlížím ale nejvíc bych potřebovala tu online knihu ju ? já našla jen samý amaterský překlady fakt díky všem co se ozvou papík simonka *5*
  • LOLEC

TYbrute az tet me došlo že bude nahej ... me asi klepne az tohole se dozví rodice no to teda newm jak na to budou reagovat no :) haluzňácký tohle je uz na me moc jako jesste neco o na táčení a du na psichynu no tento rok mi bude 14 v prosinci a pristi rok 15 takže mi to vyde jupíí doufám že tu scénu přžiju ze zdraví .. jo a ještě asi budu bulet tak alík jestly tam bude scéna s tema mrtvejma ...kdyz sem to cetla tak semse neudrezela plste doják jak kráva a to 3 a ani jednou sem nepřestala bulet mato krásne porocítěné .. tk ahojik mozná kdyz budete na premijíře v kine a uslišíte hysterický smích nebo nebo usefavý pláč ak to budu nejspíšjá
    • Re: LOLEC

*13* *13* myslím že ta nahota bude tak šikovně skrytá, že by se raději těšit ani neměla *15* *15*
    • theelis

Re: LOLEC

hele dyť ho tam nemusí zabrat celiho ....
    • Re: LOLEC

Kdo bude nahej, odp na e-mail dík
    • simist

Re: LOLEC

hmm... tak to rodičum neříkej to je jednoduchý ne ? *1* mě bude 15 už v srpnu a premiera je v listopadu takže mi to e upue jedno !! a už se mocky těším já teda bulela v knize jak umřel brumbál ve filmu mi to jako moc velkej doják nepřišlo knihu relikvii smrti jsem ještě nečetla chystám se na to ted někdy jinak ty ostatní jsem přečetla ( myslím od 1-6) každou 2-3krát tak zdarec
  • simist

hej

hej uplně taky doufám že to bude až od patnácti to je k nevydržení ty malé děcka v tom kině ale taky se nemůžu na ty dva poslední díli dočkat doufám že top udělají fakt dobře třeba pětka proti knize byla uplně uničem no né ? tak jo měj te se všichni Simist ;)
  • :o)

Lidi..Na na ty poslední dva díly ( Nebo jeden,nevím jak a kdo to tak bere :)) se neuuvěřitelněě těším..Ale byla sem celkem zklamaná,že tam umře tolik vzácných a dobrých lidí.:( No ale můj názor to nemění *4* Líbí se mi tam,že je tam hezky popsaná Brumbálova minulost,je to zajímavé *4* *4* A když tam popisovala kdo všechno umřel..Brečela jsem u toho po 1. po 2. i teď když to čtu.. *9* U Dobbyho..Seem brečela naposled,páč sem pak už nečetla dalšíí scénu.. *3* Achjoo..Je mi jich všech strašně líto..Jinak HP6 se mi líbilaa..*4* *3* Ale není nad HP3.. *3* Tak se mějte *4*
    • Re: :o)

já ten rok čekání asi nevydržim *9* taková doba, ale na výsledek jsem hodně zvědavá *7* HP6 se jim podle mě docela povedla, i když na HP3 a HP5 neměla *3*
    • Re: :o)

souhlasím že je to škoda že tam umře tolik lidí,ale ukazuje to aji něco do života, že za něaké věci stojí umřít a že život není procházka růžovou zahradou a že nikdo nežije věčně...
    • lidunka2

Re: :o)

Já se taky těšám staršně moooc. Škoda, že to je až příští rok v listopadu *4* . sem se těšila, že to bude už o příští prázninách a ono to bude až na podzim *9* .
  • vashley

Těším

už se na to nemůžu dočkat doufám že to nebude až od 15 let,jiank je ZABIJU! *16* jiank se nemůžu dočkat!ááá už aby to bylo...plakát,yfotky z filmu... *3* *4*
    • terinka4

Re: Těším

Se taky nemůžu dočkat se upě těším*14* , až za rok to bude *9* !!!!!!!! *3*
  • nej

Ahojky Harry Potter se mi strašně moc líbí mám i hru a je bozí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší