-
Titanic
Titanic je fakt pekný film a jednoznačne najlepší,naozaj filmy ako Stmívaní na neho nemajú súhlasím.Titanic skutočne vede. *4* *3* *14* *14* -
Re: Titanic-best
Jojo :-D *14* -
Titanic-best
Zrovna jsem se na Titanic dokoukala a podle mého názoru, je to jeden z nejhezčích filmů na světě...kam se na něj hrabou filmy typů Stmívání atd. neřikám, že jsou to špatný filmy, to ne, ale Titanic skutečně vede. -
Re: Re: Slzy
Tak to říct nemůžu, páč brečim snad při každym filmu...ale při Titanicu nejvíc...mocinky krásný filmík *14* *14* -
Titanic
Pardon vlastne sú kamaráti už 13 rokov nie 11. *3* -
Titanic
Titanic je proste nej Kate a Leo bez komentára bol by z nich aj pekný pár,keby spolu chodili ´v skutočnosti,ale sú velmi dobrý kamaráti už 11 rokov od natáčania Titanicu,Kate o Leovi tiež povedala,že je jeho spríznenou duší,moc si spolu rozumejú tiež v súkromí som rád,že sú priatelia. *4* *3* -
Re: Titanic
To ano, místo Lea tam měl hrát ten Culkin ze sám doma, to ne... to bych asi nevudržela! -
Re: 3D !!!
Zajímavé, takový návrat.*14* Asi bych to ráda viděla.... Ale zatím mi stačí 2D, t.j. ten normální ke štěstí. *8* -
Re: Re: muck
*1* Nápodobně, ale malovat sem ho radši nezkoušela :-D -
xD
Titanic prostě vede!! *14* Miluju! *14* *14* -
Re: muck
To si snad děláš srandu? , že tam Leonardo nepatří !!! Vždyť bez něho by ten film neměl vůbec šťávu. On je tak krásný a výborný herec . A každou noc se mi o něm zdá. Naučila jsem se ho namalovat jak stojí na Titanicu a taky jak na začátku filmu (Titanic) hraje karty a spoustu dalších obrázků. dá se říci že místo mého pokoje mám úplnou domací galerii která se jmenuje (Leonardo DiCaprio) *14* *14* *4* *3* -
3D !!!
Již před premiérou Avatara se James Cameron svěřil svým fanouškům, že by svůj (na počet ocenění) největší triumf rád převedl do 3D. To se teď stalo oficiální, Titanic skutečně bude 3D. A dokonce známe přesné datum premiéry. bude to 14. dubna 2012. Ne, Cameron nás nechce vytrestat dlouhým čekáním, obnovená premiéra je totiž stanovena přesně 100 let od potopení slavné lodi jako pocta a připomenutí. *14* *14* *14* -
Re: Titanic
Jojo! :-D *14* -
Titanic
Titanic je najlepší film na svete stále sa dá pozerať,jednoducho úžasný a som rád,že to James Cameron natočil a dal tam takého výborného herca ako je Leo DiCaprio a perfektná herečka takisto Kate Winslet.Keby tu hral niekto iný než Kate a Leo tak by to nebolo také dobré.Mám Titanic aj na DVD. *4* *3* -
Re: Re: Titanic vs. Trhači rekordů
Jo, já jsem na něm byla a očekávala jsem od toho víc romantiky a toho krásnýho... na konci toho boje na mě bylo docela moc... No ale jinak je to skvěle propracovanej film. Ale TITANIC je prostě NEJ!
Beze sporu ;-) *14* *14* *1* *1* -
Re: Titanic vs. Trhači rekordů
přesne tak žádný film nikdy a nikdy nebude dokonalejší než titanic!!!!a už vubec ne avatar... -
Re: Slzy
Přesně :-) *14* -
Slzy
Titanic je opravdu jediný film který mě dokáže rozbrečet opravdu pokaždé :( *3* -
Plakáty
Ahoj všichni, prosím kdybyste měli nějaké plakáty s Titanicem nebo Leonardem DiCapriem, které nepotřebujete, tak mi napište. Moc ráda bych je koupila. Dík Alice *3* -
Re: Titanic vs. Trhači rekordů
Bereš mi dech! Napsala jsi to nádherně! Já bych to líp nenapsala... A Twilligh sága ani jiný film na TITANIC nemá! :-) PS: můžu si tě přidat do přátel? *4*