Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Saga je fakt super. *4*
  • kikina72

Good film

myslim si že ten film byl fakt dobrej všichni říkaj že je to horor ale na mě to působí jako romantickej fantasi i když se tam nakonci zakousnou do ruky
  • .....

http://film-diskuse.osobnosti.cz/tw ilight-twilight.php#

drsna stranka amužete se divat na fotky a přitom posluchat pisničky ze stmivani...
  • emo-anne

new moon

dneska sem byla na novem mesici...nejde vyjadrit jak moc tento filmik miluju:) pste ho moc miluju:-* tesim se na kveten na pokracovani
    • n-abby-sciu

Re: new moon

Na květen se těšit můžeš, ale dalšího dílu se nedočkáš. U nás bude Eclipse nejdříve 30. června, nebo začátkem července.
  • tak to bude super dík *15* *1*
  • kniha meho srdce

ahoj
    kniha mého srdce
    na ČT vyhlásili asi před pár měsícema soutěž o nejoblíbenějšíknihu českých čtenářů.
    do první stovky se dostalo stmívání(1.díl) a rozbřesk(4.díl).
    do první dvanáctky se dostalo stmívání.ted se hlasuje o nej tři knihy.
    můžete hlasovat emailem nebo sms.
    dám sem odkaz jde můžete hlasovat.
    - http://www.ceskatelevize.cz/program /knihamehosrdce/
    prosím prosím hlasujte!!!!!!!
    at vyhraje stmívání *3* *3* *3*
    • intoska

Re: kniha meho srdce

víš já proti Stmívání nic nemám ale je to módní aktuální záležitost,takže zařazení do Knihy mého srdce je diskutabilní,nepřeju si,aby vyhrálo Stmívání
  • ahoj jsem moc ráda že jste dali hlas a jestli chcete priti tomuhle člověku protestovat tak jsem dejte taky hlas a on nebo ona se sem už neukáže
    • nejde o to jestli se tu ukáže ale už se nebude přetvařovat kiki :) ten onen člověk se nad sebou zamyslí aspon teda doufam hlavně až budete zase psaát jako rob nebo kristen tak nezapomente psat ze ste ospali juuuu :)
  • a co je něco to jsem nějak nepochopila *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13*
  • pisnicka?

ahoj prosim vas chtela by sem se zeptat jestli nekdo nevite jak se jmenuje ta pisnicka jak bella vchazi do ty tridy a jak je tam ten vetrak a rozfouka ji vlasy a jak se na ni edward diva a chytne si pusu a vypada to jako kdyby citil nejakej pach jak si potom bella cichne k vlasum tak ta melodie diky za odpovedi hrozne se mi ta pisnicka libi a film je taky suprovej *4* *4*
    • Re: pisnicka?

je to vytvořeno přímo pro film od Cartera Burwella a jmenuje se to Who Are They. Začíná to jak jsou v jídelne a asi od pulky je to jak hraje u toho větráku :)
      • Re: Re: pisnicka?

diky moc *4* *4* *4*
  • Prosím, prosím...

Lidičky, prosím vás, řekněte mi...jak ten příběh pokračuje...zrovna sem dočetla stmívání...bude Bella nakonec s Edwardem nebo s Jacobem??....prosím....řekněte mi to nebo se zbláznim nedočkavostí, než začnu číst další díl...a je pravda, že Bella bude mít dítě???...Jinak si myslím, že filmík je super.... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit