Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Něco málo ode mě

Čauko tady všem,
    možná to některé překvapí, ale já se do koukání Twilight dokopávala přes rok, protože moc nefandím slaďákům. Ale teď o víkendu jsem byla marod a shlédla jsem všechny tři díly za sebou. :-) Mně osobně se to líbilo, přišlo mi to roztomilé a asi ze mě bude fanda. Je mi jasné, že je fůra lidí, kterým to nesedne, ale nějak nechápu, kde berou "odpůrci" tolik informací... Řekla bych, že to znamená, že díly viděli všechny, což protiřečí jejich nechuti, nemám pravdu? :-) Jinak nerozumím poznámkám typu: odporuje to pravidlům pro upíry, vlkodlaky... Jakým pravidlům??? Myslíte těm, co někdo sepsal v jiných knihách? Pravidla jsou přeci ta, která si vytýčí autor! Já naopak obdivuji, že si někdo troufl jít do něčeho tak všeobecně profláklého a stanovil "pravidla" jiná. Fantazie je přeci krásná, není třeba ji svazovat pravidly a okovy předsudků...
    • ThePiskoz
      S těmi informacemi, to je jednoduché. Aby člověk mohl hodnotit, musí se na to kouknout, takže, aby nevypadal blbec, který hodnotí něco co neviděl, koukne se na to a pak hodnotí. Proto známe tolik informací a tu nechuť získáváme právě, když se na to koukneme a nebo, když čteme příspěvky milujeme Edwarda a pod. Mám rád stránku www.csfd.cz Tam filmů rozumí a podle toho se taky na film kouknu. Nad 70% film super, pod 50% hrůza, tuším, že Twilight má něco mezi tím, takže žádná sláva. :)

Můj názor! :)
  • Roča

nejlepší cool film na světě upa čupa *3* *1*
  • miluju tento film *14*
  • stmívání

hele lidičky knížka stmívání je stejná jako film a co dvojka a trojka? to je pokračování nebo zase jinej příběh? *7*
    • Re: stmívání

dvojka me nabavila vubec,toci se to tam kolem Jacoba a Belly, Edvard tam neni skoro vubec zjevi se az na konci knizky.nyni ctu trojku a zatim me to bavi tak uvidim co z toho vyleze
    • Re: stmívání

2 a 3 je pokracovani:D
  • t.d.vera

Zkuste knížku!!!Je nej...

Viděla jsem konečně Stmívání a musím říct,že je opravdu super.Dokonce jsem přečetla všechny díly ságy a úplně jsem se do ní zbláznila. *1* Pokud někdo ještě nečetl knihu tak doporučuju.je boží stejně jako filmek.
    • kikines

Re: Zkuste knížku!!!Je nej...

Já jsem to všechno četla 6krát *1* *1*
  • luida

pomoc

Ahojte, jak mám dát na vytvoření osobnosti, že jde o filmovou postavu??? Zkouším Renesmee.
  • andyytisdale

Nádhernej film!!!

Tenhle film byl naprosto úžasnej!!!!
    Byl vážně nádhernej,herce obsadili skvěle,hudba i děj byli perfekní!!!
    lepší film jsem neviděla :) *14* *14* *14*
  • granger.hermiona

Proč?

Nevíte někdo proč jsou v knížce napsané ty chyby ve slovech jako třeba místo toho nejsou o moc starší než já,tak tam je že nejsou o moc straší než já nebo jak přesně to tam je ??? předem dík za odpověď *4*
    • bellinka

Re: Proč?

COZE?! *15* *15* *15*
  • lucypotter

ulozto.cz

ahojky,chtěla bych se zeptat,když dám na ulozto.czvyhledat twillight.tak mi toho vyjede spousta,tak který je ten film??a ještě který jsou titulky?
    • ametkaa

Re: ulozto.cz

Ahoj, tady na tom odkazu je film http://ulozto.cz/1421703/twilight-2 008-dvdrip-axxo.avi ..s tady titulky http://ulozto.cz/1421794/twilight-t itulky-axxo-.srt
      • lucypotter

Re: Re: ulozto.cz

ametkaa:děkuju :)
  • missutka162

....

tak před chvilkou sem se na něj dodívala a je to upe super filmik!!! *1* *1* *1* *3* *3* Už se hrozně moc těším na NEW MOON!!!! *15* *15* *1* *1*
    • Re: ....

já to dokoukala teď a jsem mile překvapena :)) moooc líbbííí *4*
    • misicka24

Re: ....

Já už se taky nemohu dočkat! V listopad půjdu na něj do kina. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší