-
stále super
Tak film jsem v kině zatím shlédla 4x a stále se mi líbí *4* -
krása
no ten film je vážně úžasnej chtěla jsem jít na to v kině ale nestihla jsem to a u nás to dávaj až v únoru tak jsem to prostě nemohla vydržet a musela se na to kouknout na internetu...nejlepší film jakej jsem kdy viděla *14* *14* -
Barbie
Heji, ta Barbie a Ken alias Edward a Bella je mazec. Škoda, že už jsem na to velká *9* *1* *1* -
-
Re: Barbie
Ale Bellu mohli udělat jako Bellu a ne jako klasickou Barbie!!
-
-
Tak to souhlasím fakt dobrej film a vy co se vám to nelíbí sem radši nelezte to je fakt *3* -
www.erotic-edward.estranky.cz
Ahoj lidi, podělte se svou lechtivou tvorbou *3* -
-
Re: www.erotic-edward.estranky.cz
pěkný příběh....os psala ty?? pěkný...určitě pokračuj dál....budu tvůj věrný čtenář *1* *1*
-
-
a co takhle česky?
ahojky, hele newíte někdo jestli je už Stmívání i v češtině dostupný na netu?...Nebo jestli vůbec bude? -
-
Re: a co takhle česky?
Ahojda hele na ulozto.cz ještě neni hlídám to ale přítel se podívá na nějaký torrent kde by se to dalo stáhnout v češtině a odkaz pak vložim *4* *4* ... -
-
Re: Re: a co takhle česky?
ahojky, no tak to je fajn moje díky je asi i za všechny *15* už se těšim *4*
-
-
Re: a co takhle česky?
Jo to ja pravě taky nevím už sem se to snažila sehnat snad všude ale našla jsem to jen s titulkama *9*
-
-
ahojky..lidičky chtelo by to na neho nejaky kontak *14* -
mp3
nevite jak se menuje pisnicka z filmu uplne ta posledni s titulkama-twilight ending dong.dik za odpoved -
-
Re: mp3
Pokud myslíš vážně tu poslední, tak je to Twilight soundtrack - Radiohead *4* -
-
Re: Re: mp3
step
-
-
-
twilight
Nevíte jestli to bylo v kině dabovaný nebo s titulkama? Díky za odpověď. *3* -
-
Re: twilight
bv kině to bylo s titulkama
-
-
Midnight sun
Ahojky podpořte prosím dopsání a vydání knížky Midnight sun od Stephenie Meyer, (je to jako stmívání, ale z pohledu Edwarda)
na http://www.savemidnightsun.com/peti tion.aspx
díky
*4* -
-
Re: Midnight sun
error -
-
Re: Re: Midnight sun
máto bejt bez mezer!!!! *16* -
-
Re: Re: Re: Midnight sun
A co jako ?UŽ MI TO JDE !!!!! *16*