-
help :-))
Ahojky tak tenhle film je naprosto božííí jen bych si ho chtěla někde stahnout. Tak jestli byste byly tak hodni a nedali nakej primej odkaz na stahnutí. Byly byste zlatíčka *3* -
-
Re: help :-))
http://uloz.to/1086053/twilight-dob ra-kvalita.avi
En bez titulků...musíš si je stáhnout... -
-
Re: Re: help :-))
JJ díky už sem si to stahla a titulky už mam taky zprovoznění a díky mocky :-) a nevíš ještě jak to vypálim na dvd i s těma titulkama ?? Nebo neví to tady někdo ??
-
-
-
...
jdu mrknout na film;-)doufám, že budu stejně nadšená jako vy;-) -
-
Re: ...
to budeš...
-
-
Chtěl bych být Edward:D
-
:-)
to jeupa bombastikej filmík *14* -
Rozbřesk
Ahojky nemohl by mi někdo z vás poslat na email-Rozbřesk....moc prosím....můj e-mail Ivettka.89@seznam.cz ....předem moc děkuji... -
-
Re: Rozbřesk
ahojky ráda ti ho pošlu :) někdy zítra ju?:) -
-
Re: Re: Rozbřesk
poslala bys mi ho prosim taky???? *15* prosiiiiiim
-
-
-
u
jsme sylšela že přijedou do kralových varu co je na tom pravdy???????????????, -
..
videla sem film a moc se libi -
super
*14* -
Achhchchchchchcachchachchachchachcc h!!!
No takže Stmívání....
Jako první byl můj NEJ film HSM 3 ale oproti tomuhle je to kravina! Miluju Stmívání a Edward je tak tak ale tak krásnej!!! Na něj ani na film nemohu přestat myslet! Tolik mě to zaujalo že sjem přemýšlela...a dospěla jsem k tomu že si najdu podezřelého hezkýho kluka a nechám aby mě zachránil...ale Edwardovi se podle mě nevyrovná ani sám Zac Efron! *13* Na konci když Edward vysává z Belly jed...když jsem viděla ten jeho pohled...věděl že nemůže ale potřeboval se napít! Je to jako když jíte čokoládu...já žeru žeru a vím že budu tlustá jak vůj ale stejně ji jím protože mi chutná! To stejné prožíval on! Díval se na ni tak utrápěně! Takže: MILUJU STMÍVÁNÍ A EDWARDA! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Achhchchchchchcachchachchachchachcc h!!!
Souhlas:)
-
-
Sága Stmívání
Miley Cyrus veřejně prohlásila Ságu Stmívání za kravinu!! Prý se jí nelíbí kvůli upírům, i když to ještě neviděla ani nečetla! Miley na upíry sice nevěří, ale má z nich strach.
Myslím, že kdyby to viděla, nebo si to aspoň přečetla, mluvila by jinak!!!! -
-
Re: Sága Stmívání
Tovite ona si mysli ze kdyz se to neliby pani "superstar" nebu de se to libit nikomu a to se teda hodne pleta ta nafoukana MONTANA *13* *13* *13* -
Re: Sága Stmívání
ja naprosto souhlasim,podle me je ta hannah montana kravina!!!!!!! *13* -
-
Re: Re: Sága Stmívání
jj upa pravda *5*
-
-