-
knihy
po návratu z kina jsem si rychle sehnala pokračování-nový měsíc a zatmění- knížky jsem zhltla za necelých pět dnů...všem doporučuju :D *14* -
prosím ještě jednou...
Lidičky, máte někdo Nový měsíc, Zatmění a Rozbřesk???...Mohl by mi to prosím, prosím někdo z vás poslat na mail??? (jindruska1@seznam.cz)..budu moc ráda...nemůžu se dočkat toho, co tam bude dál.. *3* -
-
Re: prosím ještě jednou...
Prosim me taky *9* *15* -
Re: prosím ještě jednou...
Snad to schanis =) -
-
Re: Re: prosím ještě jednou...
Děkuju... *3* -
-
Re: Re: Re: prosím ještě jednou...
Ahojky já ti to pošlu:)
-
-
-
-
Dabing
Já se na to dabovaný Stmívání koukala u kámošky, nejdřív mě to docela znechutilo, ale pak už mi nezbylo nic jinýho něž se smát :D Takže můžu jen souhlasit, že ty hlasy jsou hrozný !!! Přijde mi, že to úplně kazí ten hereckej výkon a ty dabéři ?! Ty to říkaj jako kdyby četli, aspoň by to mohli víc prožívat.... Prostě originál je originál :) -
-
Re: Dabing
Naprosto souhlasím, je to děs, úplně to kazí herecké výkony a celý film. Edward se pořád tak potrhle chichotá, jak kdyby byl nadrogovanej *1* A ten překlad mě taky dost zklamal...hlášky typu "abych tě lépe viděla" ve scéně v restauraci apod. vyslovené Edwardem...no comment, hrozný.
Nejlíp je na tom s hlasem asi ten profesor se zlatou cibulí, hahah *1* Vím, že na dabovaný film se už víc nepodívám, protože by mi to zkazilo výsledný dojem! -
Ahooojky stmívání ůplně žeru je to nejky film !!!! *14* *1* *14* -
přesně tak ... nejhůř na tom je asi Edward *9* když sem ho poprvý slyšela myslela sem že mi upadnou uši *9* nedá se to poslouchat *9* *9* -
-
Re: Re: Dabing
Ten dabing je fakt hroznej,chudák Alice, Jak dopadla. To je prostě hrozný. *16* -
Re: Re: Dabing
tak, tak, tak -
-
Re: Re: Re: Dabing
taky sem si řikala jestli to neni jen blby vtip *9*
-
-
-
-
super film
Tak jsem na Twilight byla včera popáté, vzala jsem i maminku, která z toho byla také úplně vedle a to dokazuje, že to není film výhradně pro teenagery.. *1* -
dabing
Nevite prosim kdy bude stmivani v kineech s českým dabingem? -
-
Re: dabing
myslim že v kinech většinou americký filmy jsou bez českýho dabingu...takže pochybuju že by se to objěvili v češtině v kinech...ale na DVD už to v češtině snad bude... *3* *4*
-
-
sraz.. :)
tak se ptam znova nechtel by tu nekdo usporadat twilight srat v hradci kralove?? *7* -
tak to je konec
Tak včera jsem dočetla půlnoční slunce a je mi z toho smutno.....konec stmívání konec celé ságy..... já úpěnlivě doufám že meyerová to dopíše ale co to do té doby budud dělat?? na celé sáze jsem úplně závislá a neumím si představit den bez ní........ jsem v depresi....jsem závislák....dokonce i pár slz mi ukáplo....co pár, docela dost.....jak jsem si to uvědomila-> konec stmívání, konec EDWARDA *9* *9* *8* *16* , konec belly, konec alice,rosalie,emmetta,jaspera,carlisle,esme...konec jacoba....bez RENESMEE *9* *9* a spoustu dalších *9* *9* *9* *9* *9* *9* vím že to skončilo dobře, ale....mno chápete né? co budu dělat...jak to přežiju? chjo *9* *9* -
-
Re: tak to je konec
ahojky... ja to mam nejak podobne s tou depresi... a kde si sehnala to pulnocni slunce??? *14* -
Re: tak to je konec
Takhle presne jsme se citila ja kdyz sjem to vsechno docetla taky nwm co mam delat uz 3 tydny jsme bez cely segy!:(..sice se o da rezit ale porad na to myslim!
A me tech slz taky dost ukaplo hlavne v New Moon tam jich ukaplo nejvic!..
Ale pretzijes to neboj hlavne si nekam schovej ty knizky at nane nekoukas protoze pak to dela dcl dost velky deprese!!! *3* *9* *5* -
-
Re: Re: tak to je konec
mno tak snad přežiji... *3* ale mám stmívání na ploše....jjá prostě nemám to srdce to dát pryč.... nejde to....prostě to nejde *9* *9* -
-
Re: Re: Re: tak to je konec
Joo ja viim hele ja to na polose sice nemam ale jiank to mam fakt vsude nejdirv jsme teda nevedela co mam delat jestli to mam dat pryc nebo co ale pak jsem si zvykla v cera jsme dokonce predelavala co mam ramecek na skriny takovej velkej a tam jsme dala asi 10 fotek vsech z Caullenu a tak!:)..Uz mi to nedela problemy!:)
-
-
-
-
.............
hele lidisky nevite jak se jmenuje ta pisnicka jak edward hraje na piano belle?kdyztak mi ji poslete na e-mail EdwardCullen12@seznam.cz *15* -
Skvělé
No dabing nic moc ale co už je to tak tak to zůstane...koukala sem se na to a bylo to skvělé Dobrej film jak něco...:)ikdyž dabing teda nedopadl dobře tak sem si to užila...:)je to Nej...:) *4* -
♥Stmívání-4ever♥
http://www.video-film.cz/filmy-onli ne/stmivani-titulky/
Tady na té stránce je to s titulkama a celkem slušná kvalita.....a anglicky je to stejnak lepsi nez cesky bych rekla jen kdyz ctete titulky ....a nevíte kdy budou davat premieru v sumperskym kině Oko???četla sem ze v lednu ae ja nwm napiste pls....Jinak ten film miluju proste nejlepsi jenom ten dej toho filmu....edward je sladkej uz aji jak hral v harry potterovy Cerdika byl úžasnej *14* A brutální písnička k tomu filmu *Paramore-Decode*Tu poslouchám už poslední měsíc pořád dokola.....A nevíte ty dalsí díly budo taky u nás v kimě žhe??Twilight-4ever *14* *14* *14*