-
,,Chlap na muže musí být rád vždy nemilosrdně tvrdý a občas i zlý a na ženy vždy hodný, to je správně hodnotově právě sado-masochismuz, právě tak u sebe hodnotově dnes vnímám sado-masochismuz či správné a nejlépe vždy vyvážené sado-masochistické rysi v osobnosti, protože chlapi mají sadismuz v sobě a ženy mají v sobě naopak více masochismu. Jsem sado-masochista, nepotřebuju druhým lidem nikdy rád zbytečně ubližovat a neubližuju druhým lidem nikdy rád, ale také vím že to občas bez ubližování už mužum už vubec dnes nejde a je to tak hodnotově vždy správně. Chlap si proto rád má a proto i vždy i rád musí vybíjet vždy svou zlost na mužích, nikdy ne na ženách." Martin Dyntar
-
,,Chlap na muže musí být rád vždy nemilosrdně tvrdý a občas i zlý a na ženy vždy hodný, to je správně hodnotově právě sado-masochismuz, právě tak u sebe hodnotově dnes vnímám sado-masochismuz či správné a nejlépe vždy vyvážené sado-masochistické rysi v osobnosti, protože chlapi mají sadismuz v sobě a ženy mají v sobě naopak více masochismu. Jsem sado-masochista, nepotřebuju druhým lidem nikdy rád zbytečně ubližovat a neubližuju druhým lidem nikdy rád, ale také vím že to občas bez ubližování už mužum už vubec dnes nejde a je to tak hodnotově vždy správně." Martin Dyntar
-
,,Toužím ted ze všeho dnes nejvíce vidět Darinu a obejmout jí." MD.
-
,,Žena mého otce Josefa Dyntara Lenka Šilarová v Rychnově nad Kněžnou je nekrofilní sadistická zruda, vypočítavá a mstivá cholerická povaha, ta by měla být za zdmi ustavu, otec s ní má peklo a není s ní v životě štastný, takovou agresivní sadistku se sklony k nekrofilnímu sadismu nejde už ani vubec v životě dnes v nejmenším milovat. Upřímně dnes hluboce lituju mého otce Josefa Dyntara že se jí nekonpromisně tvrdě nepostaví a nevyhodí ji ze svého bytu a ještě svuj byt přepíše na ní, dopadnul sám uplně stejně neštastně ve svém životě jako má matka s Matuškou." Martin Dyntar.
-
Depresivní psychóza #zezivotabipolarky #bipolarniporucha Teryll ART 3 tis. odběratelů, ,,Teryll toto tvé video bohužel stažené z You-Tube ještě nemám, ale viděl bych ho jako hodně duležité a možná i klíčové." MD.
-
Depresivní psychóza #zezivotabipolarky #bipolarniporucha
Teryll ART
3 tis. odběratelů, ,,Teryll toto tvé video bohužel stažené z You-Tube ještě nemám, ale viděl bych ho jako hodně duležité a možná i klíčové." MD. -
,,Teryll nevím zda jsi ještě stále ted v USA, ale doufám že se snad sama někdy ještě ráda vrátíš zpět do České Republiky." MD.
-
CHCETE SEBEVĚDOMÍ? PŘIJMĚTE SVOU ODVRÁCENOU STRÁNKU - Stínové já (Carl Gustav Jung) #teryllart, MD.
-
,,Teryll hodně lidem jsi svým pronikavým usudkem na serveru You-Tube otevřela v životě oči." MD.
-
,,Přeji nejlepší české Youtuberce Teryll ,,Art" hodně zdaru a hodně štestí v jejích videiích na You-Tube, at točí videa dál, má to smysl, k Youtuberum mám osobně velký odpor, ale Teryll je u mě výjimka, miluju její videa a hodně jsem i díky ní v sobě toho více pochopil, škoda že je Youtuberka Teryll dnes zadaná, Teryll jsi vyjímečná žena, tolik laskavá a srdečná, puvabná, šarmantní a charismatická, pohledná, upřímná a vždy k druhým lidem vždy hodně otevřená bez předsudku i hodně chytrá, inteligentní, sebevědomá a sečtělá i pokorná, máš v sobě Teryll zároven i nesmírnou pokoru a nejspíše i empatii, nejlíp víš o čem mluvíš, máš Teryll u mě muj obdiv a muj silný respekt, zejména díky tvým pro mě nejlepším videím "Melancholie - Lepší Slovo Pro Depresy", "Jak si Nastavit Zdravé Hranice" (toxické rysy), "Rozdíl mezi Sebevědomím a Narcismem" (toxické rysy) a "Jak Bojovat s Depresí Tipy", právě tyto videa mám z You-Tube dnes stažená, pro mě osobně Teryll nejlepší tvá videa, toč dálší videa Teryll a bud v životě se sebou vždy spokojená a štastná, zasloužíš si to, přeju ti Teryll v novém roce v životě vše nejlepší, hlavně hodně lásky, i té fyzicky intimní a hodně tvé radosti a lásky, i hodně tvého osobního štěstí, hodně duševní pohody i rodinné pohody a vždy hodně pevného zdraví Teryll, zasloužíš si to Teryll právě proto jaká sama jsi, srdečná a laskavá, pohledná, puvabná, šarmantní a charismatická, vždy upřímná a otevřená k druhým lidem vždy bez předsudku, hodně vysoce inteligentní a chytrá, sečtělá, sebevědomá a vyjímečná žena, právě takovou dnes sama jsi Teryll, puvabnou, šarmantní a charismatickou i vyjímečnou dnes ženou, která rozdává na You-Tube sama vždy druhým lidem radost, lásku a naději." Martin Dyntar, Trutnov.