Přejít na výpis diskuzí

Jared Leto

OSOBNOST 31.12.2006 
387 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jared

no mě se strašně líbí Jared ve videoklipu Closer to the edge ♥ a na jedné fotce mi připomíná Zaca Efrona :DD
    • Re: jared

No tak jako v tom videoklipu je bezkonkurenční a to vubec nejsem na typky s cirem :)))
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz
  • jared v alexandrovi

sem dneska viděla alexandra...jaredovi to tam jako upe krutě sluší *14*
    akorát sem brečela jak želva dyž umíral *9* ...to bylo smutný *9*
  • terezias

free?

ahojte nevíte někdo náhodou jestli je jared ženatej :D asi budu vypadat jako uplná blbka, ale nikde na žádnejch stránkách to nemůžunajít tak... *9*
    • Re: free?

..Je ženatý ;) teraz som sa dozvedela takže :/ máme smolu..
      • Re: Re: free?

to tedy nevim kde si to slyšela kdo ti co napovídal ale není ženatý sam J to řek v jednom rozhovoru jediný kdo je ženatý nebo se teprv bude ženit je Tomo ne Jay
    • Re: free?

Není !!!! A nemá ani přítelkyni ;)
    • manuela2

Re: free?

Není ženatý
  • jared is the most beautiful men on the world

holky s váma úpa souhlas jared je prostě nej chlap bez žádný chybičky a at si říká někdo že je teplej nebo nwedej bože buzna tak ho brzo nakopu do je ho zadnice a prostě je jared je herec a skvělej zpěvák a 30stm sou best lidi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: jared is the most beautiful men on the world

Achjo,koli ti je?
      To,že je herec a zpěvák,nemůže znamenat,že by byl na chlapce?
      Prosím..probuďte se!
      Nikdo netvrdí,že je na kluky..a kdyby byl..tak co?Dělá ho to snad horším člověkem? NE!
      Dospějte... *5*
  • Jay

Jo a ještě jsem zapomněla - See you in June, in Prague ! ♥
    • Re: Jay

budou v Praze?? :))
      • thesimsa

Re: Re: Jay

Na Prague City Festivalu ;)
        • Re: Re: Re: Jay

:) tyjo paráda!! :) Děkujuu :)
  • ...

:D tady ta diskuze se ani neda komentovat.. jenom bych napsala, ze je videt, ze Jared je slavnej.. :D *8*
    • m-t-u-r-f-c-w

Re: ...

*1* *1* mas dokonaly email *1*
    • jakto myslíš??

jak myslíš že to de na něm vidět ?? to jako moc nechápu??? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
      • l.enik

Re: jakto myslíš??

Já myslím že to myslela jako že z té diskuze jde vidět že je slavnej a ne že je to vidět na něm *3*
  • chudák je pěkně nemocný včera tada pěkně chrčel a chrchlal
  • ?

Jaredek je prostě skvělej....jak v herectví tak ve zpívání!!...a hlavně je uplně nádhernej *14* a na kluky určite neni a kdo si to o něm myslí tak at táhne do p.... *5* ...a kdyby byl tak je to jedno..hezkej bude pořád!!!! *14* *14* *14*
    • Re: ?

jjj naprosto stebou souhlasím *14* *14* je prostě uuuuuužasnej!!!!A kdo si myslí, že je gay tak je pěknej debil....někteří lidi dělají fotomontáže už jsem pár fotek viděla na youtube..ale jde to poznat, že je to udělané z jiných fotek,jsou to trapasáci(ti lidi).. *1* *1* *1* Jared 4ever!!! *14* *14*
  • Happy birthday Jared and I´m looking forward to see you soon in Prague. :* :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit