-
hlasujte pro ni
V T-MUSIC CHART což je největší hitparáda v ČR. Je na 1 místě zpísní BAD ROMANCE tak byste mohli proni hlasovat protože na 2 místě je MILEY CIRUS a ta ji parkrát přeběhla.jestli proni budete hlasovat tak vám moc DĚKUJI. *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: hlasujte pro ni
ta čeština co?? -
Re: hlasujte pro ni
párkrát??
-
-
Lady GaGa
ona je proste dokonala a nejlepsi ta jeji pisnicZka Just Dance *14* ale i ostatni sou dobry -
Miluju ji její hudbu a její všechno!! :3 *14* *3*
-
všechno nejlepší Lady Gago :) *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
Mi ji s kámoškou zbožnujem *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Škoda
Škoda, že nekvalitní hudba není trestná. Počítám, že by tato interpretka dostala minimálně doživotí *1* -
-
Re: Škoda
haha ,ty vole uplně máš pravdu ,to spíš ty tvoje tidli didli na housličky je trapné ,chápeš žen jsi uplně jiná genertace a je jiná dobs a my považujeme tvé příspěvky za omezené a hloupé ,a ty zase ty naše ,takže tím nic nedokáeš *9* -
-
Re: Re: Škoda
To si nemyslím, ještě se nám nestalo, že bysme hráli před prázdným sálem, s vyjímkou zkoušek. ale docela chápu, že o tom nic nevíš. Nemyslím si, že právě ty někdy dokážeš ocenit krásu klasické hudby a najdeš cestu ke starým mistrům. -
-
Re: Re: Re: Škoda
tak některé vyjímky se najdou v té tvojí hudbě no ale jenom tak 2, 3 skladby, a to jenom že sem gymplačka tzn. že kdyby nám tu klasiku furt nevnucovali a nemleli a nepouštěli jí obhodinu tak si ji možná oblíbím -
-
Re: Re: Re: Re: Škoda
No kdyby když zapnu rádio nehrálo pořád to samé co tři hodiny, tak si možná LG ani nevšimnu *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Škoda
no jo no to chce někdy zapnout i tu televizi
-
-
-
-
-
tohle mohl napsat jen vysoce inteligentní člověk... fakt *8* *ironie* -
-
Možná, že kdyby ti nebylo 17, psala by jsi jinak. Člověk se časem vyvíjí, mění své názory a vkus, tedy pokud je mu k tomu dána příležitost. Přeji ti mnoho zdaru k objevování kvalitnější hudební produkce *4* -
-
a tobě je kolik 70?? Posloucháš dechovky? (nic proti)... já už sem svůj vkus změnila hodněkrát a teď ho jen tak nezměním... navíc L.G. poslouchá každej emm 3? člověk... (včetně mojí mamky) takže něco na tom asi bude... -
-
Předpokládám, že tvoje maminka poslouchala před LG Michala Davida, Kroky Františka Janečka a další... Mýlím se? *3*
-
-
-
-
myslím že by se tam dostalo hodně interpretů kromě gagy -
-
Ladygagushka: jj Dechovka=Fúúúúúúúúúúúú -
Jistě, nenapsal jsem, že by byla jediná interpretka *1* -
-
ty jo to byl odjeb jak cyp fakt *1* -
-
tady je někdo velkej odborník přes hudbu že??? ste chytrý jak rádia ... fakt že jo *9*
-
-
-
-
Škoda,že hloupé příspěvky do diskusí nejsou trestné. Myslím,že bys dostal minimálně doživotí. *15* -
-
Záleží na úhlu pohledu, jak se díváš na hloupost a na prezentaci názorů a svobodu slova *4* -
-
no tak ty budeš hloupý ze všech stran úhlů, minut i sekund *1* -
-
Podívej s tebou nemá cenu diskutovat, protože konstruktivní kritika je pro tebe něco, čemu nechceš rozumět. Chápu, že od tebe nemůžu čekat zázraky s tvým omezeným slovníkem. *1* -
Podle sebe soudím tebe? *1* -
-
Pro britney: Já jsem o jaaaj neříkal, že je blbá, že má jiný názor. To je velký rozdíl *4* -
tka co tady píšeš tak teda určitě na 3000 pocent *1* -
No tak to asi posuzovala podle toho,cos tam napsal,ne?(že by dostala doživotí za nekvalitní hudbu) -
Dovol, abych ti připoměl, že ty jsi napsal, že jsem hloupý a znáš mě stejně jako já tebe *1* -
nevím když mě vůbec neznáš.............a podle tebe se určitě nikdo soudit nechce podle těch keců o pop music
-
-
-
-
-
-
Nejdivnější člověk je ten..kdo nemá někoho rád v tomhle případě Lady Gaga a leze na její stránky!! :P
-
-
hej tak asi! *3*
-
-
podla mna pesnicka bad romance je najlepsia
-
Dotaz
Čau lidi, mám takovou otázku ohleďně THE TOP 1 OF THE WORLD @ naši Lady Gaga. Hodně by mě zajmalo
jestli barva jejich ocí je opravdu zelená, jak je vidět v Just Dance a Alejandru, možná eště někde
jinde a nebo nosí kontaktní čočky ? Jen tak by mě to zajmalo, protože vím, že je to bruneta a vlasy
si začala bavit na blond po tom co se stala slavnou. Díky za odpověď PS: Gaga 4ever !!! -
-
Re: Dotaz
já jsem si celou dobu myslel že má hnědé! HNĚDÁ!!!!!!určitě -
-
Re: Re: Dotaz
Já bych teda řekla prostě hnědozelená
-
-
Re: Dotaz
ahojky,myslím že modrou nebo zelenou barvu očí mít nebude že má hnědý oči i když u ní nikdo neví chvíli je hezky oblečená chvíli ne někdy má hezkej klip někdy ne takže s tvojí otázkou ti bohužel nepomůžu *7* promiň *9*
-
-
Narozeniny
Vše nejjj *14* *14* *14*