-
Kdysi mela Rihanna dobré písničky souhlasím *4* *3* *1* *1* Ale ted její písničky stojej fakt za starou belu,bohužel
-
Náhodou je skvělá!!! písničky má pořád stejně suprový!! a vůbec se nezměnila to myslim v dobrym slova smyslu *3* prostě je jedinečná *15*
-
Anketa
http://diskuze.libimseti.cz/kdo-je- lepsi-905756?SID&uid=0cfcb2d682d80a 2d7a763d319189b1c5 -
KUK
KUK,LIDIČKY. TROCHU VÍC SEM PIŠTE. *3* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Rihanna
Pesnička Te Amo od Rihanny nemá chybu,výborná aj klip škoda,že dala preč čierne vlasy tak jej to pasovalo tieto čo má teraz jej absolutne podla mna nejdu. *13* *4* *3* -
-
rihanna drsňačka
Mně se rihannka líbila na začátku své kariéry,když to byla taková sladká princezna. Hrozně se teď změnila. *16* -
-
Re: rihanna drsňačka
Mně se nelíbila. Vypadala neoriginálně, jako holka z davu.. sladkých zpěvaček je spousta.. -
-
Re: Re: rihanna drsňačka
jo je lepší vypadat jak utečenec z blázince co??xD
-
-
Re: rihanna drsňačka
přesně tak! S dlouhými vlasy byla nej, pak sem nemohla zkousnout ty černé, ale když sem si zvykla, tak se hned ostříhala, jak to má ted a to je hnus! Na to už si zvykat nemíním! Ty nej písničky si poslechnu, ale jinak mi nejde svým chováním po chuti .... -
-
Re: Re: rihanna drsňačka
NA TOHLE MÁM ÚPLNĚ STEJNÝ NÁZOR. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
rihanna :-)
Takjako já mám Rihannu taky ráda ale více ji to seklo s dlouhýma vlasama jinak na Avril nemá :-) ale je taky dobrá :-) -
TE AMO
PÍSNIČKA JE FAJN. KLIP UJDE. A ÚČES NIC MOC. *9* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
už si s tím trapný
-
-
Neví te její pravé jmené :) .?
-
-
Rihanna Robin Fenty
-
Robyn Rihanna Fenty ;)
-
-
Plastika
Víte něco o tom jak si nechala zmenšit nos ? Myslím že to moc nepotřebovala, jenom aby z ní nebyla zachvilku nějaká druhá Ashley Tisdale .... :( -
-
Re: Plastika
O TOM NIC NEVÍM. TO NEMUSÍ BÝT VŮBEC PRAVDA. *13* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK.THE END. -
-
Re: Re: Plastika
Nevim, psali to tady na osobnostech ...
-
-
-
wow
Ta její nová písnička Only Girl je fakt suprová lepší jak Russian Roulet.Ale s těma červenejma vlasama to je hrozný.Mě se víc líbila teda s těma dlouhejma a nebo s těma černejma vlasama.A doufám že stím novým albem to bude lepší. -
-
Re: wow
jj ale nahodou ty cerveny vlasy jsou stylovejsi *3* -
NO TO NEVÍM,ALE TAKY DOUFÁM,ŽE SNAD JO. NEJLÍP VYPADALA V ROCE 2006,ALE I 2007. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK.THE END. *3* -
Ta písnička je fakt BOMBA !
-