Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://infotbal.cz/hancko-miri-do-juventusu-jeho-agent-uz-jednal-v-turine-feyenoord-ma-jasno-o-cene/

ač to Hancimu přeju, pač je to sympoš, tak tohle je jedna z nejhorších voleb, kterou mohli s agentem udělat. Juve obecně nyní nedělá dobré kroky na přestupovém trhu, jeden z nich bylo i nechat si utéct Chiesu, což je podle mě výborný hráč, kterého zvláště Juve potřebuje, aby to tam někdo ubojoval. Odchod de Ligta jsem taky moc nechápal, navíc pokud nyní berou Hanciho, je to opravdu nepochopitelné.. :)
    není pak náhodou, že Hanci v minulosti v té Itálii neuspěl, tohle je taktická liga, tohle právě není jeho zbraní ta herní inteligence a bude tam podle mě velmi hořet + bude taky pod velkým tlakem, což jeho povaze bohužel nebude vyhovovat a k té adaptaci nepomůže. Horší už by byla jen ta Anglie, kde je ta liga ještě rychlejší.
    Juve je navíc v krizi, což není náhodou (špatná scoutingová rozhodnutí posledních let), nemá teď v kádru žádné obranné ikony, čiže to tam na Hancim bude dost stát a nikdo ze zkušených mu bohužel nepomůže. Bremer je zraněný, a to je nyní asi no.1 obránce v Juve, už tam chybí ty ikony minulých let, o které by se mohl Hanci opřít typu Chielliniho, i toho de Ligta, což je podle mě kvalitnější a pořád ještě navíc mladý stoper než ti, kterými nyní Juve disponuje. Asi se tam nyní dosti šetří, Hanci tam jde i ve velmi špatnou dobu tedy, kdy ten tým nebude tak dominantním na míči jako v minulosti a v zápase bude více tlak tedy na obranu.
    Itálii jsem ale nyní nesledoval, to jen ze jmen a statistik. Teď jsem navíc četl, že i Feye hodně inkasuje, že je to problémem téhle sezony, zkrátka Hancimu vyšla jedna sezona, kdy navíc soupeři v holandské lize měli problémy, podle mě má své limity, i v tom Atleticu bych se trošku bál, ale byla by to nejlepší varianta i typově ligy + by tam měl i čas na útočení, jak jsou ve Španělsku podle mě nejhorší stopeři z těch nej lig světa. Bral jsem i za rozumné, že i díky výše kontraktu zůstává tedy ve Feye, tohle podle mě nebude pro něj šťastná volba a destinace. Doufám, že se pletu.
    Moc ani nechápu, proč Feye tehdy nepustil Hanciho do toho Atletica, když nyní jde prakticky snad za velmi podobnou cenu. Ale bohužel do taktické, vyrovnané ligy, která mu velmi nebude sedět a už to i v minulosti poznal právě..
    no jsem na to zvědav, ale jeho agent měl zkusit obnovit to jednání s Atleticem podle mě, když už ho Feye chce tedy pustit.. tohle bude fiasko, se obávám

• https://infotbal.cz/kolik-vydela-sparta-v-hanckove-smlouve-ma-procenta-z-prestupu-do-juventusu-utrzi-balik/

pokud jsou ty podmínky nastaveny takhle, jak píše tenhle redaktor, pak tohle byl nej obchod minulých sezon a přeskočí to i Jurase, pač ta částka by šla snad přes 400 mio, kterou Sparta ve finále utrží, navíc za hráče, který ve Spartě hrál, jak hrál a tohle nebyl vůbec důvod proto za něj tolik nabízet.. Proto ty výsledky byly i takové. Ten přestup pomohl oběma stranám (nebo všem třem) zkrátka objektivně a ukazuje se, že i co do finanční stránky. :)
      S Feye by Sparta měla dealovat dál, udělali tam i s trenérem Priske snad k půl miliardě, což je fakt neuvěřitelné, jak je Rosa podojil.. Opravdu výborná manažerská práce, nikdy bych si nemyslel, že zrovna Hanciho půjde takhle prodat. Navíc ta nabídka byla podle všeho jedinou na trhu, čiže jsem si to nemyslel jen já a je úplně nepochopitelné, že Feye na tahle čísla přistoupil, pokud tam nebyla konkurenční nabídka v podobné výši, stejně jako je ale nepochopitelné, že dal za příchod Briana snad skoro 70mio.. Je to sice holandské "hansovní" město, ale ekonomika klubu se dělá všude stejně, tohle bylo hodně riskantní. Ale vyšlo jim to, jednu sezonu brali titul a jestli ho nyní prodají s dobrými bonusy (byť ty nečekám, že budou využity, byť bych to Hancimu přál, aby byl ikonou italské ligy, ale spíše tam asi ukončí kariéru, nebo se pak ztratí hostováním kdo ví kde už okolo 30tky, pokud by to bylo, jak píšu výše), tak budou asi vlej vylej, pač Hanci měl i výborný kontrakt ve Feye, podle svých slov - tzn. vysoké mzdové náklady Feye se musí taky započítat..
      tak jako má Slavia svoji Benficu, Rosa má tenhle Feye.. :)

• Je to sportovně velmi náročná skupina,“ varoval však předseda tuzemské fotbalové asociace (FAČR) Petr Fousek

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/reprezentace/mistrovstvi-sveta-kvalifikace-los-cesko-zpravodajstvi-online-souperi.A241213_113557_fot_reprez_duff?zdroj=cxrecs#cxrecs_s

kdy ten český Fousek nelže?? je to nejlehčí skupina snad v historii kvalifikací, kterou jsme kdy hráli. Pač pravděpodobně k nám spadne ještě Chorvatsko, které přebudovává tým, tu nej generaci má za zenitem. Bylo by doslova ostudou nepostoupit.
    Tohle je od českého Fouska alibistický výrok..

• Plzeň hrála fakt fantastický zápas, drtivou většinu zápasu byla vyrovnaným soupeřem United. Bylo mi jich líto. Ukázali si, že doma fakt můžou hrát s každým, pač United mají určitě tým do Ligy mistrů. Kdyby se už dal z DNA - chromozomů a genů zjistit orientační věk dožití a trenéru Koubkovi by to vycházelo na tuhý kořínek nějakého 105letého Japonce, pak by to byla dobrá zpráva pro manažery výborných evropských klubů, pač by se vlastně nacházel věkově někde teprve na konci produktivního věku a mohla by k němu doletět ještě nějaká zajímavá nabídka z venku. :)  Zasloužil by si ji, je to trenérská kometa evropských pohárů. I zahraniční TV ho dost často zabíraly, střídal jsem přenosy, pač se mi to sekalo a víc bylo záběrů pomalu na něj než na tu hru.
    Slavisté asi budou zírat, ale líbil se mi dnes Diouf, jeden z mála, který snesl ve slavistickém dresu přísné měřítko. Slavie by si ho měla pilovat, podle mě je to zatím hráč na sledování, protože za 100mio + vyšší bonusy by mi ho asi neprodali, a více bych za něj asi já osobně v těchto jeho aktuálních skills nedal, protože techniku považuju u hráče za nejpodstatnější osobně. Dozadu teď hraje dobře, ale dopředu bohužel téměř nic, chybí mu ještě ta individuální technika zkrátka, umění obejít hráče. Kdyby hrál za 2 roky takhle, tak už je to málo, ale na 19 let je opravdu zajímavý. Musí ještě zesílit určitě, ale má zajímavé parametry, řešení situací, chybí mu jen to nejdůležitější, a to může ještě vypilovat. Nevím, jestli ale letos už ne jen v lize, protože Slavia bude mít těžké se kvalifikovat, nemají takovou sílu, jak píší media a povídá se zkrátka..
    Bolka ale dělá radost, doufám, že postoupí, zasloužili by si to. Sparta by měla v balíčku vzít Ladryse i Vasila, rozumí si, dnes to bylo zase vidět, jsou do hry Sparty, hrají rychle nahoru, mají to v DNA, oba bojovníci na to, jakou mají i individuální techniku. Vasil je navíc dobrý mentálně, zase to tam na konci rozhádal, vyrobil redku soupeři, 5 min. se nehrálo a Bolka to v pohodě uhlídala, byť ti Poláci nebyli úplně špatní. Gratulace kluci! :)

• Talentovaný stoper Dynama Českých Budějovic Ondřej Čoudek (20), který před několika dny obdržel nabídku od ostravského Baníku, vzbuzuje zájem i za hranicemi.Hráč s vysokým potenciálem zaujal kluby v italské Serii B i rakouský BW Linz, kde momentálně chytá Radek Vítek (21) v rámci hostování z Manchesteru United.

Serie B či nováček rakouské ligy má být lepší nabídkou než čelo české ligy s téměř už jistou možností hrát i v příští sezoně v Baníku případně evropské poháry?? Pokud má kolega Čoudek příčetného manažera, tak asi bude vědět, na jakou nabídku reflektovat tak, aby se dostal i do hráčsky kvalitnějšího klubu coby motivace k růstu v rámci jeho další kariéry.. Toho bych se nebál. :)
    A pokud jej nemá, pak Baník má možnost, a byla by to podle mě i lepší popř. souběžná varianta, usilovat třeba o Knapíka z Teplic, který by mohl hned do sestavy. S Čoudkem zřejmě počítali pro rozehrání hlavně pro záchranu juniorky ve 2.lize, a pokud tomu tak je, pak by ten /ne/přestup zase tak nemrzel. Budějovice spíše budou muset vymyslet, jak ten svůj táhnoucí se DLUH doplatit, popř. hráčsky nahradit tak, aby vůbec obdrželi licenci pro prof. fotbal pro příští ročník.

• Velmi aktivní skauting tam provádí i evropské velkokluby jako FC Barcelona, Atalanta Bergamo nebo další. Tak tomu dříve nebylo, konkurence se zásadně zvětšuje, transfery zdražují.

V jistém smyslu se podařily věci nad moje očekávání. Podařilo se
    sestavit dobrý a výkonný manažerský tým. Přináší to výsledky v řadě
    oblastí,
    “ řekl Říha pro slávistický magazín HALFTIME.

i v té oblasti korupce sudích. Policii se bude hůře zaměřovat, pokud se tam objevila nová jména ve struktuře a už to není jen o kontaktu kolegy Bílka, díky kterému a jeho nízkému trestu za korupci v té kauze Vyšehradu se nyní rozpustila i Etická komise svazu, která požadovala přísnější tresty.
    Ten první odstavec pak nepotěší Ondru Kaniu. Je to to, co jsem mu psal, že tohle už běží desítky let a dost pravděpodobně neobjevil Ameriku. A když je velká konkurence, snižuje i naději pro najití těch zajímavých prospektů a hlavně to vždy zvyšuje na trhu ceny těch hráčů, protože i v té Africe umí počítat - tam zvláště. Celá Afrika je o tom druhou stranu podojit, dost často i napálit, proto jsem Ondru upozorňoval, aby ty kontakty prověřoval, popř. se v rámci počátku fungování na tomto obchodně hodně divokém kontinentu spojil s tím kolegou Brožkem.
    Na příkladu Slavie, která tu Afriku pořád teda dělá (člověk si ani nevšiml, jak málo za tu poslední dobu přivedla právě těch kvalitních hráčů, i ten Diouf ještě není hotovým hráčem a budeme všichni koukat a ani nedutat, kam a za kolik nakonec odejde), tzn. už roky, Ondra zase vidí, že pasivní byznys z toho udělat určitě teda nepůjde. Anebo ve Slavii mají slabé scouty, jinak tu stagnaci tímhle směrem popsat nelze...
    kolega Brožek skončil ale v Olomouci, šance pro Ondru ho získat pro klub a pak už jen doufat. Ale v té světové konkurenci to moc dobře nevidím ani takhle. Bude ale hned u kontaktů, které by jej neměly podvézt, což na africkém kontinentu bohužel hrozí v každém okamžiku a i v rámci jiných oborů činnosti než je ten fotbal.. :)

• Chachaři díky za Frýdek v kotli, Baník půjde zpět na Bazaly, jak to říkal majitel, SLIBUJU. Na ten krásný stadion. Už jsem to říkal i tady chacharům!! Baníček, nejlepší je u nás a ještě bude. :)

• My jsme ty gólovky měli v každém zápase a nikdo to nenapíše. Všichni
      napíšou, že hrajeme paskvil. Fotbal špatný. A nevypíchnou ty věci, které
      tam byly. Doma se Slováckem máme tři šance, na Slavii máme tři šance,
      se Spartou tři šance.
      Ale na Dukle je to paskvil, jenom si to přečtu.
      Poslední článek ve Sportu paskvil. Fotbal humus. Pane Špryňar (redaktor
      Sportu), jestli jste to nečetl? Já to četl. Připadá mi to, že je to
      špatně. Když jdu na fotbal, tak se na to dívám objektivně, jak to je,“
      odbočil Rada.

Ale zpět ke zmíněné nezkušenosti. Rada popsal jednu zajímavou věc.
      Prý aby nerozhodil psychiku mladých hráčů, tak raději už moc nechodí k
      lajně na ně řvát.

„Možná, že to hráčům vadí. Ty moje léta… Nevím, takový divný. Abych
      hráče zbytečně nestresoval a nedostával je pod tlak. To je můj pocit, si
      říkám, že je asi jiná doba fotbalu. Na mě trenéři řvali a musel jsem to
      skousnout,“
      poznamenal.

zdroj: https://infotbal.cz/posili-dukla-obranu-nevim-jestli-je-musim-naucit-odkopavat-zlobil-se-rada-a-proc-se-pise-ze-hrajeme-paskvil/

Dukla se velmi zlepšila od začátku sezony, jde to hodně vidět. Na Bohemce byla lepší, měla vyhrát, měla tam 2 třetiny zápasu zápas pod kontrolou, to ještě trenér Rada nezmínil. Se silnou Spartou hrála taky velmi slušný zápas. Přitom má objektivně slabší kádr než tyhle dva týmy. tyhle její zápasy jsem viděl.
      K tomu řvaní a přísnosti, tohle zažívají i kantoři na školách tuhle změnu v populaci mladých. Už jsem to psal jinde. Tahle generace Z, se kterou trenéři v tuhle chvíli pracují (věk kluků do 29 let) je podle psychologů, psychiatrů tzv. snowflakes generation. Neříkám, že se to týká všech, ale proto nám RAKETOVĚ přibývá i depresivních mladých lidí padajících do invalidních důchodů (to už souvisí i s obrovským nedostatkem dětských psychiatrů, musí se s nimi pracovat pár let až do dospělosti zkrátka). Zkrátka jsou více křehcí než naše generace Husákových dětí nebo generace Petra Rady, ty jsou si podobné. :)
      Jsou zkrátka více hýčkaní doma, někteří vyloženě rozmazlení. :) necíleno na fotbalisty, obecně v této populaci. Fotbalisti na sobě pracují, tam bych ten segment rozmazlenosti čekal méně, to se týká spíše ještě jiné skupiny, bez zájmů, koníčků, co sedí u compu, poflakuje se..

• tahle generace má nižší frustrační toleranci zkrátka, než jsme měli my.. proto se z mnoha situací v životě tzv. po.... :) což je dáno právě tou výchovou z domu samo.

• Slavie zase DOKLOPÝTALA k jednobrankové výhře, dnes zase bylo vidět, že ligu absolutně neválcuje. Podívejte se na hodnoty hráčů Olomouce a Slavie, dnes to na hřišti nebylo vůbec vidět, a kdyby Muritala dal ten nájezd na 2-0, tak tvrdím, že tahle Slavie by to už ani nevyrovnala, natož to otočila.
    Kdepak,  tohle není ta Slavie z před 4 let. Táhnou ji totiž 30tníci, a těm ubývá v sezoně sil, na jaře to bude vidět ještě více. V té tabulce PRAVDY je to nyní navíc o 5 bodů rozdílu mezi Slavií a Plzní, ten 10 bodový náskok ji jednoznačně zajistili sudí 3 jasně neodpískanými penaltami.
    Slavie bude ještě hrát se Spartou, Plzní, Baníkem, Libercem, i možná tou Olomoucí a Hradcem, se kterými měla velké problémy (v Plzni je tahle Slavie bude 100% mít a nevyhraje tam, to už vám říkám teď), navíc na jaře 2x + ji čeká zápas v Teplicích, se kterými měla taky obrovské problémy doma, u nich je mívá pravidelně a ztrácívá tam. Pokud by zůstala v pohárech, tak to zase bude stát nějaké síly to starší jádro kádru. Zbytek ligy nehraje jen proti Slavii, ale i proti sudím, ale v duchu těchto výkonů, které Slavie předvádí, kdy si není schopna vypracovat převahu, ještě NIC není rozhodnuto. :)
    Kredit trenéru Janotkovi, takhle jsem si myslel, že bude hrát Olomouc v těchto zápasech i pod trenérem Jílkem, no nehrála, proto musel odejít. V Olomouci se totiž vždy hrálo těžko, Slavie to dnes poznala, kdy ji i mladí olomoučtí kluci (no name) pěkně prohnali a mohli porazit. V 5 takových zápasech by je Slavie tvrdím ve 2 případech nebyla schopna porazit, jak jsme to dnes všichni viděli. Mohlo to skončit totiž bez problémů opačně..

• Ve věku 42 let a 353 dnů se stal nejstarším střelcem
      hattricku v české fotbalové lize. „Dlouho poslouchám na soupeřových
      stadionech, že na to nemám a jsem dědek, tak věřím, že jsem těm
      odborníkům odpověděl a dlouho je trápit nebudu,“ říkal pak s úsměvem.

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/budejovice-boleslav-marek-matejovsky-hattrick-rekord-dojeti.A241208_171130_fotbal_tals

gratulace, Máro!! Tohle už nikdo nikdy nepřekoná podle mě. Pro mě to překvapení ale není, kdysi jsem psal, že Mára bude mít Bolce, co dát i ve 40ti. to jsem ještě nevěděl, že bude hrát do 43 a kdo ví, jestli ne ještě dýl. :D fantastický hráč. i v pohárové Evropě to bylo vidět třeba proti těm Maďarům, které doma brutálně točil..

• Všechno jsem zlomil tvrdou prací. Odmalička jsem na sobě
    makal, mám víc hodin individuálních tréninků než těch týmových,“
    prozradil bývalý hráč Ústí, Teplic, Drážďan, Innsbrucku a Prostějova.
    „Mám vítěznou mentalitu. A věřím v sebe. Nikdy jsem nepochyboval, že
    něco nezvládnu. Vždy jsem věděl, že dokážu udělat správný krok. A
    vyrůst.“

Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/beseda-fotbalisty-vasila-kuseje-s-usteckou-mladezi.A241204_200038_fotbal_pbi

fakt se divím, že je ještě v Bolce.. :) tohle přesně potřebuje Sparta, takhle nastavené hráče, aby i nebývali zranění, stejně jako Vasil.

• plus samozřejmě všichni, kdo o téhle kriminální partičce Kubáně píšete ve vztahu k fotbalu v Ustí (kolega Bičiště apod.), tak jim poskytujete P.R. krytí pro jejich protizákonnou, kriminální činnost v oblasti toho flipování, kdy se zcela ilegálně (protizákonně) dostávají k soukromým datům (číslům) dědiců v rámci dědických řízení. Tohle by určitě měla šetřit policie a podle mých zpráv se  tak i děje. Celou tuhle kriminální činnost Kubáně legitimizujete tím mediálním krytím. Lidé v ně pak mají důvěru, byť je šikanozním způsobem okradou, což si uvědomují až po setkání s naopak seriozními novináři, kteří o téhle problematice tohoto kriminálního gangu v oblasti flipování píší.. tzn. jste přímo účastni (kolega Bičiště) jejich kriminální činnosti, zneužívají ji pro tohle. Proto pravděpodobně i vstoupili do fotbalu jako lidové zábavy (marketing jejich podnikání).
      Pač to flipování pozitivně marketerovat nejde, tam jde o to P.R. krytí právě tím fotbalem.

• sám na ty jejich provokace k mé osobě nereaguji, protože záměr Kubáně je evidentní - abych ho propagoval, ty články kopíroval a reagoval do kolečka.. krom toho, že mi chce teda na krk pověsit jednu z těch jeho "asistentek" laciného původu, aby mě oholila. Ozval jsem se jen kvůli Vasilovi, aby si dával pozor na to, kdo se okolo něj vyskytuje nyní, kdy jde nahoru. To soc. okolí je potřeba si dnes čistit více než kdy jindy v minulosti... :) doba je taková, jaká je a společnost v ní plná takových Kubáňů, jdeme bohužel zpět do 90tek a doufám, že ne dál do komunismu..

• https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-reality-majitele-podilu-na-nemovitostech-celi-po-celem-cesku-najezdum-spekulantu-253630#utm_content=ribbonnews&utm_term=viagem%20flipov%C3%A1n%C3%AD&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz

děcka všiml jsem si tam narážky, ale já Vasilovi přeju dlouhodobě a ze srdce, ne účelově, tlačil jsem ho už v době, kdy ho táhl nahoru Jirka Jarošík právě v Ustí, on to ví, pokud mé příspěvky sleduje, pač myslím, že má talent. A nejsem tak jednoduchým, abych na tom něco měnil. :) a pokud o jednoduchosti, tak pokračujme.. :)
      ok, dám tady tu legendu, díky které jste mi zase včera psali, proč to sem dávám a pushuju ho, když nemá rozum. Nemá jen informace.
      Vasil, tohle výše si přečti, já ti k tomu ještě doplním tenhle text o těch cirkusácích z Viagemu z tvého domovského Ustí. Majitel ale je teda Moravák, zřejmě na té jižní Moravě plné slušných lidí, ale tohle provozovat nemůže, nebo už ho odtamtud teda vykopali, tak je s touhle lichvou co nejdál od svého rezidentu.
      čiže tahle skupina veksláků Viagem hrotí ještě více vztahy v rodinách (tedy žádní milí hoši) v té nejtěžší chvíli truchlení - tedy krátce po smrti blízkých, kdy parazitují na podílu z dědictví jedné strany, využívají špatných vztahů v rodinách, kdy si představ, že máš sestru, zemře vám poslední rodič, máte tedy dědit. Tzn. oni využijí té už tak nenávistné atmosféry v rodině, předtím mají
      samo protizákonně uplacené notáře, pravděpodobně i úředníky na stavebních úřadech, kteří jim dávají tipy na ty tzv. KAVKY, VOLAVKY (jejich parcely, ale jde především teda o ty notáře, bychom tak řekli s mými právníky, od kterých pak získávají teda naprosti protizákonně, ilegálně i čísla na účastníky dědického řízení, mají i info o tom, jaké vztahy v té rodině dopředu teda panují z toho celého průběhu toho dědického řízení - toho si zkušený notář, který pracuje delší dobu s lidmi, všimne hned, jestli mají mezi sebou spory, což tihle čmoudi potřebují), jak
      si tihle vekslouši pojmenovávají tenhle svůj předmět takypodnikatelské činnosti v rámci své galerky..
      Pak jedné z těch stran zavolají a zkoušejí to tlačit na nízké pudy - tzn. když nám to prodáte za menší pořizovací cenu, sice na tom proděláte, ale my zmáčkneme vašeho bratra nebo sestru (záleží, komu volají) přes právníka tak, aby na to do konce života nezapomněl, budeme ho tlačit taky na ještě nižší cenu s tím, že s tou nemovitostí jinak nehne v katastru, nikoho tam stěhovat, prodat to.. nakonec teda podlehne vyloženě na hraně zákona, za hranou je určitě to uplácení těch notářů, které musí probíhat, jinak by se na ty kontakty nemohli nikdy dostat, znát informace z toho dědického řízení.
      Možná bych ti Vasil doporučil oslovit tyhle novináře z článku, aby ti dali kontakty na pár lidí, kteří s těmihle bezohlednými cirkusáky přišli do styku a poškodili je nejen nominálně, ale i citově. Pracují s nízkými pudy.

Tohle je jinak model tzv. podnikání 90tek. Ten Kubáň se netají ani svou láskou k 90tkám, byla to doba mafiánů. Tzn. oni využijí té už tak nenávistné atmosféry v rodinách, předtím mají samo protizákonně uplacené notáře, pravděpodobně i úředníky na stavebních úřadech, kteří jim dávají tipy na ty tzv. KAVKY, VOLAVKY, jak si tihle vekslouši pojmenovávají své oběti.
      Pak to rozmnožují ty peníze už na klasice - pronájmu těch parazitně získaných nemovitostí, zkupování dalších, nic moc ekonomicky zázračného, vždy jde o pasivní zdroj příjmu - nejsou to žádní ekonomičtí lumeni zkrátka. Nedivili bychom se tady, i kdyby měli nějaká ta kasína, herny, bordely, striptýz bary (všecko pasivní byznys, kdyby ses ztrácel), jak koukáme na ten neustále červený ksicht Kubáně, možná i gay bary.
      Pač na mě zkoušel ten pravděpodobně v druhé naší tezi taky ožrala (co ho pustí do medii, má červený kýbl, zřejmě tedy další reprezentant likérky Fruko Schulz, anebo má tu červenku teda, kterou mu přejem), ale určitě velice jednoduchý jedinec Kubáň taky realizovat s nějakými tipy jeho klientek (žádná taky z Mensy už na fotce), které mi nabízí coby partnerky tak zhruba s měsíčním odstupem jednu v článku, pak to obmění, nyní už jsme u třetí v řadě tedy. 
      Podle nás chacharů mu mají rozšířit jeho obvyklý model podnikání o pasáctví, já mám představovat teda tu volavku jako v případě toho flipování, holka mě má dostat (nevím jak) k oltáři a jemu má jít teda plnění z toho rozvodu pak, když to mezi námi tahle šťabajzna vyhrotí. Problém je, že nemám teda jeho vkus...Ale ok, zkusil to, model teda zatím nerozšířil, ale jsem nalomený..

• Jak je tedy tenhle Kubáň zvyklý celoživotně parazitovat, tak si v tomhle
        dalším svém modelu podnikání (tentokrát jsem jádrem teda já)
        vsugeroval, že máme z nějakého důvodu stejný vkus na ženy, co do lacinosti vzhledu a
        intelektu. Panenky musí mít teda hlavně kozy a pak už si tenhle hltač
        mých příspěvků (hádáme můj nejzarytější fanda :)  ) pomůže nějakým tím
        znakem z mých příspěvků, který se mu ještě parabolicky, špatnou syntezou
        informací v hlavě alkoholika, jak to tak bývá, pokud už játra
        vynechávají a mozek plave v infekci celého těla, pomotají tak, že holka v
        článku sedí na traktoru, nebo má jak Alča šaty pávice, co jsme stihli
        postřehnout.

Tu jednoduchost těchto prvoků nejen v oblasti
        podnikání, ale v celé jejich ontogenezi, můžeš pak pozorovat i u dalších
        záležitostí. Už jsem dementoval teda, že bych byl vysazený negativně na
        vousáče, stejně tak na katolíky (tlačím Mariana Jurečku třeba dost
        mocně, nyní jsem je i volil v krajských volbách navíc, což jsem dopředu
        deklaroval, alkoholikům ale vynechává postupně i ta druhá část hemisféry
        právě - analytická, syntezou už to pak teda nezachraní, (pač není třídit co
        do výsledku), další sklenkou ale hej, pak to plodí tenhle cirkus, který v
        Ustí probíhá. Nový mluvčí téhle ústecké galerky Ferenc se nám ale tady páči, dokážem si představit, že Kubáň na něho dojí přes dotace jako na zaměstnávání minority ještě i místní pracák (taky symbol podnikání 90tek). Ale měli by mu dát na vedlejšák ještě teda roli
        tel.operátora celého cirkusu Viagem, máme ten pocit, mnohé by to totiž hned odradilo a ty
        telefonáty by končily už v zárodku, jen by se ozvalo - more, lačez prý
        si dědil ty rakovino..
        z matematiky jsem zvyklý Vasil hledat řešení - tady u
        těchto Jonáků s medvědy
        na místě spolujezdce vlastních růžových kabrioletů, je to ta Rogersova
        psychoterapie, náhledová. Rogers vždy kapku naivně, jak vidíš (alkoholová anamnéza může totiž být i u rodičů Kubáně, což se mohlo projevit už v prenatálním stadiu vývoje embria) vycházel z toho, že člověk se teda
        rodí permanentně dobrým, k tomu egoistickému jednání (tady v tomto
        případě) ho tedy vedou jen nějaké vnější okolnosti-tlaky, kterými si
        prochází (tzn. snaha po uznání od společnosti třeba, což si tyhle škrkavky promítají výhradně do výše majetku a následně jeho okázalé demonstrace - ty fake Louis Vuitton opasky do toho taky počítej, zlaté prsteny, zánovní mercedesy, za chvíli příjdou do mody zpět i ledvinky na cash, čiže Kubáně už každý identifikuje z dálky).
        A kruciální bod celé kauzální analýzy výše. Je důležité na tomto místě připomenout tedy, že
        ten výsledný úspěch každého terapeuta spočívá V ZÁJMU A BEZPODMÍNEČNÉ SPOLUPRÁCI PACIENTA. A ten
        se vždy odvíjí teda od výše jeho intelektu,  tady v tomto případě
        Kubáně a spol. evidentně narazíme a skončíme, to by si patologičnost
        svého jednání uvědomovali, ne jej ještě obhajovali.
        Působí pak tak
        nějak reverzně ke svým volavkám jako velmi špatní terapeuti u těchto už tak truchlících rodin ve smyslu
        zase té Klerman-weissmanové terapie, kdy mají pocit, že je asi tímto
        parazitním způsobem jednání, v jejich těžké chvíli, parádně provázejí
        tou dobou truchlení, která naopak má ale posloužit v jejich patologickém jednání jako ideální doba pro zneužití v rámci jejich oškubání
        jako těch volavek.. což je, nepřekvapím tě Vasil, veskrze jednání psychopata..
        snad to tak stačí, nerad těmto hovniválům, kteří v celé své ontogenezi úporně celoživotně tlačí tu svou kuličku plnou víš čeho do kopce jako ten Sisyfos v trestu Dia za podobný styl chování a jednání jako tihle čmoudi, dělám reklamu na tu jejich kriminální činnost, kterou by měla tahle seriozní vláda co nejdříve teda okleštit legislativně, ale potřeboval si vhled...

• do budoucna se má ještě šanci teda objevit ve strukturách tohoto ústeckého kabaretu 90tek tedy i někdo v hidžábu, ožralý myslivec, falešně pozitivní Japonec, Mirda Kalousek asi ne, ortodoxní katolík už tam s rasputinovským bíbrem někde běhá, navíc Mirda by je poslal k šípku, hodně by tam unavil svůj sarkasmus, když by sezdal, že aritmetický součet IQ představenstva téhle klubové galérky nedosahuje ani poloviny medianu jeho. A urnu Gustáva Husáka jim asi Mařenka ze SOCDEM jen tak dobrovolně taky nevydá.
          Celé je to ale ne parodie na devadesátky, ale pořádně tvrdá realita, kterou možná může podporovat i abusus toho chlastu nebo kokainu v jídelníčku majitele.
          Trenér Habanec se totiž rozpovídal, že když uzavíral s tímhle kolotočářem smlouvu, tak tenhle symbol devadesátek Kubáň nespustil oči z hraní Forbesu, který má přímo ve svém kanclu. Točil tam celý rudý jak stranická knížka zběsile válci té bedny a vyjednával o podmínkách jeho smlouvy. Habanec zmínil, že to ještě v životě nezažil.. :)
          To se asi nepodíval do geneze podnikání téhle partičky na alkaloidech. Pač než rozjeli tenhle vlastní kabaret na kolečkách, tak byli hlavními sponzory u Jardy Starky v Příbrami. čiže můžeme jen tipovat, za co je zásahovka jednou poskládá do klubíčka jako toho Jardu na té dálnici tehdy.
          A chachaři pak budou mít zase důvod vytáhnout v kotli papírový tank, až přijedou příští rok s juniorkou do Ustí, ale už tam nebude - hlídáme Jardu Starku, ale tohohle perníkového dědka Kubáně.
          je to ale, jak říkám, můj velký fanda, první v řadě na podpis s věnováním k mé autobiografii. A samo fotku, tihle si rádi dokumentují setkání s VIP.. mají to pak jako reference k "podnikání" na webech k matení volavek...

• pokud mají v portfoliu toho svého podnikatelského baroka 90tek i herny a kasína, pak tohle bych rád zdanil progresivně v našem státě, nemají mě za to rádi, nevím proč, pač jen solidárně přispějí na ty Ference v rámci mandatorních výdajů státu.. :)

• mám bohužel pocit, že Baník má málo soubojových hráčů, v tom ho Slavie převyšuje a i v kombinaci se stylem pískání hlavního sudího, to je dnes její výhodou.
    Ale Slavie nás nijak nepřehrává, není to ta Slavie z před 4 let, Malik hezký gol, mrzí mě, že zrovna na Buchtiče, který je obvykle do obrany výborný a je na něj spoleh, ale Malik ukázal herní inteligenci, na 19 let samo pochvala, ale Rosa nebo Nedvěd to není, musí hodně zlepšit individuální techniku, aby se mohl přes tak technického hráče jako Buchtič dominantně prosazovat. Slyšel jsem ale kdysi tuším trenéra Dovalila, že tohle jde zlepšovat až do 21 let, čiže má ještě 2 roky a možná i trochu zesílit, pokud by chtěl do Premier league, protože Buchtič není žádný vazal, ale Malik se není schopný přes něj dostat, a to by asi měl být schopný, pokud říkáte, že má takovou  a několikanásobnou cenu. Zatím se hlídají dobře, až na tu jednu akci. Ale byl jsem na ten jejich souboj zvědavý, jestli se přes něj Diouf bude prosazovat.
    Slavii i sedí technický herní styl Baníku, na to stačí ten důraz, který jim umožňuje dnes terén i sudí. Baník musí dostat do středu ještě více soubojové hráče, ten Červík mě mrzí, že nedošel. A nevím, jestli nesedí na lavičce Baníku lepší golman zvláště pro tyhle zápasy (zkušenosti), ale máme plný realizák golmanů, tak to je jen laický názor. Podle mě tam i golman mohl důrazněji u té branky.

• soudruh Všetečka je 100% sichr holt, už zařízl Baník na Bohemce svým prudkým IQ, tohle se nedalo čekat, že bude jinak, Slavie další -2b, tohle byla pentle. Další věcí ale je, jestli si Baník tu remízu zasloužil, protože bohužel ve finální fázi kluci dávají housle slavistům, míchají si je v bagu, ale nestřílí - a není ranka, není branka..
      Slavie prožila další upachtěnou výhru, ale o fous zaslouženou. Měla holt více šancí. Podle mě bude brát ale titul Plzeň, tohle není žádná Slavie, ze které by šel strach. KLuci je ve 2. půli v poli přehrávali. Chorase jsem si všiml až v 60.min, když dostal do žeber.
      A je smutné, že tam 10 slavistických děcek, které dojedou, udělá takový bordel s pyro, doufám, že dostanou za to flastr, 10 min. se snad nehrálo. Dětem navíc pyro do rukou nepatří, v tom domácí pořadatelská služba trochu selhala.

• „Ve 101. minutě utkání rozhodčí správně
        nenařídil pokutový kop pro domácí družstvo za hru rukou. Rozhodčí
        posuzovali v pokutovém území dvě situace. Nejdříve správně rozhodli, že
        hráč hostujícího družstva č. 12 rukou nezahrál. Následně zahrál rukou
        hráč hostujícího družstva č. 18. Jednalo se o neočekávané nastřelení
        ruky spoluhráčem a rozhodčí proto pokutový kop správně nenařídil.
        O přestupek by se nejednalo, ani kdyby byla ruka výrazně od těla.“

no takhle to v pravidlech kolego Kovaříku není. Penalta se píská, pokud HRÁČ ROZŠÍŘÍ OBJEM SVÉHO TĚLA, což se určitě stalo, protože neměl ruku v přirozené poloze. O žádném nastřelení, nenastřelení, nebo vašem mustru, kolik je ještě moc nebo málo od těla tady řeč vůbec nešla.
        Tu ruku měl ten hráč Slavie pokrčenou v předloktí a od těla. čiže zase fail a Slavie je -5b/současnost, naprosto objektivně. Netuším, proč to děláte, a pokud vůbec Slavie ten titul vyhraje, jestli z něj budou mít v Edenu za těchto okolností radost. Pač tohle asi ještě nebude konec toho tlačení, čiže se ten náskok v TABULCE PRAVDY nakonec možná i vynuluje..
        Jiná věc je, že si Slavie tu výhru o fous zasloužila.. díky vícero šancí, které vyprodukovala..ale tyhle kraviny za komisi vydávat nemůžete, smějí se vám pak všichni, že obkecáte vše navzdory pravidlům.

• „Myslím, že i jeho sen je Premier
    League,“ tuší Houštecký. „Má dobrou kopací techniku, vytrvalost,
    rychlost, skvělý centr, zakončení, hlavu. Komplexní hráč, který vydrží
    lítat celý zápas. Podle mě ho Anglie nemine.“

zdroj: https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-ct-rozjezd-jak-se-slavia-zamilovala-do-africkeho-klenotu-kdo-se-o-nej-zajima-v-anglii-5041416#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=sport.web.nexttoart

nedávno jsem četl, že Dalimilovu kroniku nemusel napsat Dalimil, ale už někdo před ním. Podle mě to mohl být i kolega Daněk, bývá podobně dlouhý a rozumného sdělení tuze málo. Musel jsem rolovat dobrou minutu až k těm pouhým wanna be zájemcům z Anglie, o cenovce jsem se teda nedozvěděl nic, ale všichni víme, že kolega Daněk je slavista. A neměl bych to asi jako čtenář poznat teda.
    Napsat jako fotbalový redaktor, že tenhle hráč je ale nejlepším hráčem, co tady kdy běhal, to považuji vyloženě už za neodbornost.
    Desítky hráčů byli lepší v té nejlepší éře našeho fotbalu. Tenhle kluk možná někdy může do té Premier league, ale aktuálně určitě ne. Má rezervy v bránění, může se ještě zlepšit, ale momentálně to není ani žádný technický zázrak. Má dobrou kopací techniku, to jsem už taky psal, něco jako Juras, o kterém kolega Daněk psal teda taky romance a víme, jak to dopadlo, bohužel.
    Musí zůstat na zemi a pracovat na sobě, ještě to není zdaleka hotový hráč těch kvalit Rosického, Nedvěda, když šli ven, ti kluci byli opravdu objektivně úplně někde jinde a vzpomněl bych si teda ještě i na další.
    Jen mi vrtá hlavou, co vše si dnes člověk přečte  - stachanovci... neumanna, pak tyhle hlubokomyslné závěry, které nemají oporu ani v tom scoutingu.Pokud by to byla taková perla, pak Rosa i Nedvěd přestupovali do mnohem lepších klubů, čistě analyticky pro kolegu Daňka, než které zmiňuje, byť jde teda o Premier league.. 
    A tomu musí odpovídat i cenovka. To, co uvádíte, to se platí opravdu za top talenty z Brazílie, Argentiny, to tenhle kluk opravdu není..a ty talenty bere pak Real, City, United, Chelska, Bayern apod. tady kolega píše o Nottinghamu, Brentfordu, či kdo tam ještě byl, navíc šlo jen o scoutingový pick, žádná podaná nabídka. čiže pohádky..
    Hanci byl od médií něco podobného - Bylo, nebylo.. za devatero horami a devatero řekami.. Nakonec se o něj vážně zajímalo Atletico, což jsem psal, že tam bych ho tlačil už daleko předtím, než se ozvali a že ho bude asi chtít Arne do Liverpoolu, což může být jediná nabídka do Premier league, která pro něj podle mě není, protože je pro něj moc rychlá (jeho slabinou je herní inteligence totiž). No a stále je ve Feye, tam ho totiž nechtěli pustit. Ale má tam dobrou smlouvu, tzn. dělá podle mě pro sebe dobře, pokud už nevyšlo to Španělsko, které by jeho stylu a přednostem (včetně nedostatků) sedělo nejvíce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší