Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Faolan
    Jo aha, čekal sem něco nesouvisejícího s čistě osobní preferencí. Souboje už se probíraly nahoře.
  • Faolan
    Nenapravitelnej hater *4*
  • Malleth
    Špatným designem myslím to o čem jsem psal do těď ohledně soubojů
  • Malleth
    Moc pěkný. I na ty bugy se kouká o dost líp, když je na pozadí parádní východ slunce.
  • rhomola
    Dost relativní. Předesílám, že Mafii II jsem koupil stejně jako jedničku a že i tady jsem fanoušek, nebo spíš byl. Mě dvojka zklamala. A ten scénař jak píšeš, když pominu, že srovnáváme naprosto odlišné kategorie her, je proč o řády lepší? Je to příběh spíš hazlíka než klaďase, je to příběh bez odpoček a možností se nějak výrazněji rozhodovat, a když odklikám filmové cutscény tak je to jenom o tom, běž tam, něco tam seber, nebo všechny rozstřílej a vrat se zpátky. A co mě mrzelo hlavně, že to celé nevypadlo na víc, než deset hodin čistého herního času na nejvyšší obtížnost. A bylo to dražší. Extrémní a volnou jízdu schovanou do třech dalších ještě nudnějších DLC sem dokupoval, ale na džípa už sem se vyprdnul. Jednou za rok si to prolítnu a sem tam vystracham jeste nejakej nenalezenj plakát, ale je to spíš jako kouknout se na film občas.
  • Faolan
    Tak vzhledem k tomu, že jsem ti řed chvilkou odepisoval ohledně včerejší konverzace a RDR, tak si pučim příklady z RDR i sem :) tam jde totiž taky lítat:
    http://www.youtube.com/watch?v=N8C5-Tk54vI&feature=related
    a buguje se to a jde běhat podzemím:
    http://www.youtube.com/watch?v=q4_uKLwYdFU
    (další podzemky http://www.youtube.com/watch?v=qIV4mdUK5P8&feature=related)
    a bugují se postavy:
    http://www.youtube.com/watch?v=mny_qsDDymo

A YT je spousta dalších příkladů *3*
  • Malleth
    Mohl bych si vytvořit vlastní mod do Skyrimu jak jsem to udělal před časem z KOTOR 1 a 2, ale dnes už nebudu ztrácet čas děláním práce za Bethesdu, to ho radši investuju do svého projektu.
    Přeju hodně štěstí s češtinou
  • Faolan
    Reakce na ten poslední, už pod něj nejde psát:
    Mě se opravdu hrozně líbí fenomén poslední doby být v hodnocení čehokoli, aby člověk vypadal, že má vytříbený vkus a strašně se vyzná, ale pravda je taková, že RDR opravdu byla famózní hra a velmi těžko se mi na ní hledaly chyby a to i přez fakt, že prostředí divokého západu mimo filmy vážně nemám rád.
    Ovšem rozmezí 1-10 nám dává opravdu velkou škálu hodnocení a jak Skyrim tak RDR spadají do kategorie "dotáhne k opětovnému zahranání i po letech" a tyhle hry prostě spadají do kategorie 9-10 což stejně Skyrim jako RDR dostaly ve většině recenzí.
    Mimochodem jaký špatný design? Teď si nejsem jistý co konkrétně máš na mysli.
  • Tak scénář k M2 je o několik řádů lepší než to co nazývají hlavní příběhovou linií ve Skyrimu.
  • Mallethe, vy ste fakt notorickej troll. Nechápu co vás furt baví na tom, dokazovat už od začátku týdle dyskuze každou blbostí lidem to, jak je tadle hra špatná. Ano, oběvil se bug s gravitací, když se člověk trochu snaží, prodlouží se mu skok, napište bethesdě na fórum, pokud o tom ještě neví ( což pochybuju protože tedle bug je docela známej ), ať ho opraví, když to postnete tady na fórum tak sice ukážete lidem že je v enginu chyba a dokážete svýmu egu že ste zase měl pravdu a že tadle hra je evidentně paskvil nehodný vašeho času. Tak když se vám to tak nelíbí, tak si běžte hrát ten vámi tak opěvovaný Dark Souls, popř pomožte Vávrovy s tim jeho jednookym banditou, ať tam nenaseká podobný chyby jako sou ve Skyrimu, určitě ste takovej machr že víte jak to udělat aby to bylo bezchybný když se tu do Skyrimu tak opíráte. Běžte, předveďte se, a pak kritizujte. A hlavně mi neřikejte, ať nejdřív předvedu něco já, dělám s pár lidma už skoro druhym rokem ( bohužel, málo lidí, málo času ) češtinu na TES III Morrowind, o který její tvůrci tvrdili že lepší než tu hrůzu co předvedli udělat nemůžou, tak ať se spokojíme s tim co je a mlčíme, snad to časem opravěj. Už vidim vás, jak byste pokud by se vás to týkalo X let jem mlel pantem jak to je špatný, jak to je zmrvený, jako defakto všichni, at si to někam strčej, ale editor byste do myši nevzal a něco s tim neudělal.
  • rhomola
    Caution! Children at risk!
  • rhomola
    Buď trochu konkrétnější vládče vesmíru. Tvému proslovu nejsem hoden ani schopen porozumět.
  • rhomola
    Mam v týhle diskusi hodně postů s hodně konkrétníma postřehama. Můžeš si je najít, můžeš s nima nesouhlasit, případně sám pár konkrétních přihodit. Ale předpojatě plkat o mých brýlích? Nebuď legrační.
  • Fanboy detected
  • Fanboy promluvil *6*
  • Fanousek serie, to je ono, sundej ruzove bryle a pak to ohodnot!
  • A o co jde? Az udelaj aspon neco jako on tak se do nekoho navazej
  • Ohledně GUI kladeš špatnou otázku - ono se (na PC snad) v posledních 10 letech v nějakém RPG objevilo horší? Žádné mě tedy nenapadá. I inventář v Knights of the old republic který jsem považoval za hodně nepovedený byl proti tomu ve Skyrimu dokonalost sama.

A ve světě plochých NPC a přímočarých příběhů se té povrchosti obtížně zbavuje. Ale zrovna v tomto udělal Skyrim od dob Oblivionu skutečně krok vpřed a přiznejme si to - RPG s otevřeným světem obvykle plochá bývají (s čestnou výjmkou Fallout New Vegas který dokázal že to jde lépe).
  • Malleth
    Wow...ve Skyrimu jde i lítat
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=bBgJiHoPbKc#t=19s
  • Malleth
    Ano, na bugy jsem ani já nenarazil zas tak často, ale o těch jsem tu zrovna nemluvil.
    Na Skyrimu mě vadí špatný design a ten hráče provádí celou hrou a mě osobně zážitek ze hry dost kazil.
    10/10 si zaslouží hry které, jsou téměř v každém směru výjimečné a hry jako Portal. Red Dead Redemption nebo Heavy Rain si ho zaslouží.
    Zrovna RDR je skvělý příklad. Sice nejde o RPG, ale je tam taky rozsáhlý svět, který působí o dost živěji. Zvířata tam vypadají a chovají se uvěřitelně. Co se grafiky a především animace týče, je to o generaci dál než Skyrim (RDR vyšlo před rokem a půl). Je tam plno obsahu včetně nápaditých side questů či náhodných eventů.
    Nejvíc ovšem viniká v příběhu, ten je nejen originální a prostý klišé, ale potkáš během něj plno úžasných zapamatovatelných postav a navíc je tam silný konec.
    V RDR funguje jak každý dílčí prvek, tak i celek.
    Skyrim vedle takové hry působí jak nedomyšlený paskvil a proto si tu známku nezaslouží.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit