Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Udělat Open World RPG se neobejde bez problémů či kompromisů. Skyrim je skvělá hra s několika menšími problémy a pokud jsou tyto problémy daň za to, že nechci jít s trendem a bezostyšně utápět čas ve F2P online simulátorech nudy, tak prosím, rád ji zaplatím.
  • Malleth
    Jasně.... a když na mě zaútočí někdo mečem a já to jasně vykryju mečem, tak mi to usekne ruku....díky za vysvětlení. *3*
  • Vetsina postav jde zabit minimalne pote, co u nich udelas potrebnej quest... ono by se ta hra hrala asi dost blbe kdyby si na zacatku zabil postavu co te uvede do deje, nebo ti v pulce pribehu zachrani kejhak *3*
  • Protože když vás někdo vezme obouručním kladivem přez štít, tak se z toho moc nezadejcháte, ale zato si zařvete nad zlámanou hnátou *2*
  • A na čem prosím teď pan Vývra maká?
  • Zdravím všechny kromě pana Vávry. Nemůžu si pomoci, ale musím ještě jednou přispět. Dlouho mě takto někdo nenakrknul. To že jsem velký fandra RPG a TESů zvláště a že za posledních 20 let jsem si nenechal ujít všechny zásadní tituly je jen tak na okraj. Forma tohoto článku je nehorázná a jakákoli novinářská etika jde stranou( řada bodů tohohle manifestu, je způsobena nepochopením základních herních principů a předpojatostí). Tohle si může dovolit jenom chudák. Nevidím důvod k tomu vývojáře označovat sprostými slovy a vůbec se sprostě vyjadřovat. Jestli toto byla snaha pokazit hráčům radost a zážitek ze hry, na kterou se dlouho těšili a baví je, tak je to ubohost. Navíc se to nepodaří. Hrát nějakou hru proto, abych v ní hledal chyby a potom mohl machrovat, je docela síla. Musím říct, že Mafie bude navždy jednou z nejlepších her co jsem hrál( dvojka byla dost silné zklamání), ale nevím jak se pan Vávra na tom podílel, asi vařil kafe. Pane Vávro sám byste snad měl pochopit, že vývojáři nechali v tomle titulu kus života, proto takhle dehonestovat jejich práci není v pořádku. Měl by někdo, kdo má kontakty na Bethesdu, zkusit zajistit, že až Skyrim vyhraje Game of the year, aby jejich nejvěrnější fanda *1* dostal nějakou sběratelskou edici. Jedna prosba na závěr : Pane Vávro, už na tento web prosím nepřispívejte, určitě se bez vás obejdeme. Jinak zdravím všechny nadšence i tým games.cz, jste super. Teď už musím jít kovat dračí zbroj. Live long and prosper
  • Warhammer
    ale tu podla mna nejde az tak o konkretne chyby alebo ze niektore su trapne detinske atd. ide proste oto ze to robia pravidelne schvalne a este sa vyhovaraju na voloviny vydaju nedokoncenu hru za ktoru chcu plnu cenu spravia obrovsku rozlohu ktora sa opakuje a mna osobne prestala bavit po nejakych 40 hodinach je tam vela veci ale este viacej je tych chyb ktore z toho robia parodiu a este to ludia zboznuju a tlieskaju ze dakujeme a podobne hrat sa to da ale robit tradiciu z chyb ktore sa daju odstranit aj za 10 minut to je proste nasekane vsetok mozny obsah ktory vytvorily bez testovania
  • Malleth
    Práce se staminou ve skyrimu je vůbec nepochopitelná.
    Nechápu proč obyčejné útoky staminou nežerou.
    Blokování by taky mělo žrát staminu místo životů.
  • Hmmm, ne? Obcas se vyplati investovat do staminy.
  • Malleth
    Postava ve Skyrimu uběhne jen pár metrů i bez těžkého brnění.
  • Nemuzu si pomoct jeste nejaky nevypichnout:

"74. Že je Bethesda spolek invalidů, co v životě nezvedli zadek ze židle je smutné. Ještě smutnější ale je, že svoje představy o pohybu promítají í do hry, a tak hlavní hrdina neuběhne sprintem víc než pár metrů a to ani z kopce."

74b. Mozna by misto toho sezeni u PC napodobujice ten spolek invalidu z Bethesdy by pan Vavra mohl jit na oval, navliknou si na sebe 40 KG tezkeho brneni a dat si kolecko. Uz vidim ten sprintik!
  • Jezis ty jsi taky script... zkus uvazovat logicky - dejova linie - celou dejovou linii te napr provazi 5 postav, bez kterych se dal nedostanes, cili hru po hlavni dejove strance nedohrajes, tim padem je pro tebe nelogicke, ze tyto NPC nejdou zabit?

S prominutim si uz vymyslite picoviny a zacina to byt debata o velkem prd, proste za KAZDOU CENU najdu sebemensi blbost, ktera postrada logiku, hlavne ze to muzete zkritizovat. Mysli - tak se nerika jen tycince :X
  • tak jako ty :D
  • Vzdyt na te lepsi hre maka ;-)
  • Ja si dovolim strucne odpovedet na topic:

"Protoze panu Vavrovi nevoni vubec nic."

Po 15 duvodu, to zacina bejt fakt ubohy "za kazdou cenu tam musim najit neco spatnyho, abych mohl ukazat jakej sem drsnak a ze nejedu na mainstramu"

Proc teda neudela lepsi hru nez Skyrim, kdyz vi jak se vsechno ma delat...
  • Tak treba v Markath takova situace je. Nejaky chlapek chce zabit zenskou, ale hrac mu to muze prekazit. Pokud hrac nic neudela (cca 3s), dama zemre. Pokud ji zachrani, ziska alternativni zpusob jak splnit nektere ukoly (uz presne nevim, o ktere ukol(y) slo).
  • Pro chudáka, každý chudák. Zvlášť pro anonymního chudáka.
  • Po pravdě řečeno Zaklínač byl pro mě tak špatná hra, že toto je přes všechny moje výhrady úplný skvost.
  • No jo, ale proč to všechno, když to k ničemu nepotřebuju? Pochop, je to hezký, že máš hezký dům, ale ve hře Tě to nikam neposune, je to pouze fanouškovská záležitost (nic proti tomu) ve smyslu "vystavím si všechny artefakty, všechny druhy nejmocnějších zbraní atd..". Když Tě ale takové sbírání nechává chladným, tak vlastně nemáš důvod takový dům ve hře mít-laboratoře a enchant oltáře jsou všude možně, do truhly v základním domě narveš všechno. Na 40 lvl najdu oponenta, kterej je těžkej, ale je to jen opruz -rána, rána, uskočit, potion atd. Protože jsem neřešil itemy, tak mám jen ebonitový luk a tak mi to jen déle trvá, ale pořád to je jednoduché, stále se opakující a tím tedy nudné. Ale tím, že mám sneak na max, je to často tak, že je ustřílím ze zálohy a ani si mě nevšimnou, pokud tedy nejedu na koni, kterýho viděj hned. Pro přesnost nehraju na max, ale na obt. 4/5.
  • naprosto souhlasim je to DMNT *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit