Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Jo, s těma favorites už jsem koukal, jak si na to lidi stěžují. Směšné :D . I když by to chtělo víc voleb. 9 je dost málo.
-
Pokud budou minusy, tak ja se nimi snad smirim, jelikoz je daji urcite prestizni lide :X
Btw sry za opakovani tech bindu, v skoro 3k postech se to lehce prehledne :) -
říká ti něco Mafia, pacholku?
-
Genericke hospody jsou pouze v malych vesnickach. Solitude, Windhelm, Riften, Whiterun, Markath vypadaji jinak a to jsem mozna jeste na nejakou zapomnel.
Shodou okolnosti to trochu i sedi, ty stare hospody napr. ve svedskych vesnicich si byly dost podobne, ale to nejspis zamer nebyl :) -
To jsi tu nemel psat, ja psal to same o bindovani na 1-8 a dostal jsem asi 5 minusek od DV groupies ;)
-
Recyklovane hry delalo EA od orcniku fifa a nhl 2004-2010 ( samozrejme pc verze ). Mne ty negativa ke skyrimu pripadaji velmi zaujaty, spise hodne zaujaty a misty az prehnany.
Dohral jsem veskere TES a musim rict, ze u Skyrimu necitim oblivion ( co spis casto citim je konzole, jelikoz optimalizace ovladani je dost citit ). Nejsem z tech co budou Skyrim vychvalovat do nebe, ale vazne nechapu nektere nazory, misty mi pripadaji jako vsugerovane myslenky.
Jinak trochu off topic, shledl jsem tunu videi z PC gameplay a nechapu proc kazdy listuje a klika ve favorites :X vi vubec PC lidi, ze si to muzou nabindovat na 1-9 cislice? :) -
On uz ale nejakou hru udelal, a hru s velkym H! To jen ty urazis a udelaj jsi tak maximalne houno
-
Ne, to jsou oficialni udaje, pokud nejsi mentalne slabsi, muzes si je velmi lehce overit pomoci kamarada googla.
-
Není co, skilly lezou dost rychle :)
-
@n: Ano, toho si vsimne kazdy, kdo hru hral, logicky z toho tedy vyplyva, ze slo o metaforu - "XP pointy" tam jsou, jen ve forme skill progress. Bylo by fajn se vyjadrit k celemu prispevku, tedy pokud mas co rict a ne jen vypichnout prvni hovadinu, co Te napadne...
-
nejhorsi je, ze ma vicemene ve vsem pravdu
-
az na to, ze tam zadny expy nejsou, jen skill pointy, a v elders scrolls to tak bylo vzdy
-
ten clovek co psal ten clanek je podle me dement!ja bych ho chtel videt jakou hru by udelal on ,neustale si tam na neco stezuje a jak se mu nelibi tohle a tamhle to a ze on by to chtel uplne jinak ,ale vzdyt herni svet se neridi jednou oveckou z davu!ty vyvojari meli nejakou predstavu a za tou si sli to ze tam je spousta bugu ano to je pravda ,ale da se to prekousnout neni to nic zasadniho co yb hru nejak vyrazne znehodnocovalo a jestli jemu se to nelibi je to jeho boj a at tu hru teda nehraje (nechapu proc to teda pari kdyz do toho takhle reje at si najde nejakou hru ktera ho necha chladnym) totalne trapnej clanek..
-
Osobne jsem rad za kazdy XP point. Nikdo Te nenuti tam 2x za sebou jit. Kdyz uz tak bych ty 2 questy delal zaroven... "Rucne" delane questy Te myslim nikam 2x zasebou neposlou (tedy ne sekvencne) mam odehranych tak 80% hry a nestalo se mi to (stalo se mi, ze jsem sel do 1 dungu splnit 2 questy: 1. rucni a 2. Radiant.
Pokud jde o Radiant questy, tak ty jsou automaticky generovane systemem a zazraky od nich necekam, ale kdyz nejedes porad za sebou jen Radiant questy, ktere jsou v podstate nekonecne, 2x do stejne lokace Te neposlou (alespon mne se to stalo jen 1x a to jsem delal 3 Radiant q. za sebou, z toho 2 byly do stejne lokace - konkretne zabit obra a na druhy pokus uz tam byli 2, pri prvnim 1 obr a jeden mamut, takze take v poradku)... -
Stejnym hlasem sou většinou dubovaný ty NPC co maj i stejný ména. Teda většinou stráže. Jinak sem nepotkal v 1 městě 2 pojmenovaný postavy, aby mluvily stejnym hlasem.
BTW: To že deš po městě a potkáš cyvilistu, kterej má každej svý jméno a svuj vzhled mi přijde jako frajeřina... -
Špatné je to pro gameplay. Koho má bavit vymlácení stejného dungeonu dvakrát za sebou?
-
To sis ted vycucal z prstu co :-/
-
Aspon muzes porad expit :)
-
Ono se to osazenstvo nemění, jen se prostě zkopíruje to staré :) . Né že by to byl nějaký problém, aspoň tam není mrtvo. Na druhou stranu ale, oni se respawnují snad během dvou herních dnů. Jde to hrozně rychle, takže když někde něco zapomenu a vzpomenu si až za chvíli, už to místo musím vymlacovat znova.
-
Tohle Ti prijde jako chyba?! Tohle je bezne i v realu (slumy, valka, ...). Kdyz nekdo vyklidi oblast, vetsinou se stane, ze se zmeni osazenstvo a "obsah nadob". Nekdy i do par hodin. Sorry, ale to mi prijde v poradku. Nebo co se Ti na tomto nezda?