Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vetsinu obycejnych NPC dabuje 7 lidi (17 kdyz zapocitas vsechny rasy). To se Ti zda malo? To jako chces aby vsechny ty stovky NPC mely jiny hlas? Nebo co je v poradku? 20? 50? ...
  • Vsechny hospody nevypadaji stejne.. ta v Solitude je jina ;)
  • Ked sa ti nepaci tak to nehraj :) ina taka hra nieje a kazdy prizmuri oci ... ja osobne by som to hral aj na grafike morrowindu :) tak chlapci sa snazia... a k tym bugom kto hlada ten najde....
  • rhomola
    Po dlouhé době... tak je aspoň fajn vědět, že kradeš hry jen vyhjímečně, když je dobrá recenze... *12*
  • Ano to souhlasím,...ale já nejsem v diskuzi toho zda je hodnocení 10 adekvátní. Také bych tomu asi nedal 10ku. Jsme v debatě odvíjející se od článku 100x proč je hra debilní. A s tím nesouhlasím. Pisatel měl pár trefných připomínek toho co je špatně, to je nepopiratelné,...ale ocejchovat hru úplným brakem, jenom proto, že nesedla jednomu člověku, který díky tomu že má jméno je poslouchán ? a chce být poslouchán...).....bral by někdo v potaz tento článek kdyby přišel od mé manželky??...to s těží....))

nechme to být......
  • no ale nikdo nerika, ze je to uplne spatny, spis je s podivem, ze to dostava absolutni hodnoceni, kdyz je to akorat prevlecenej oblivion, ja bych tomu dal tak 8ku

nicmene 10ky bych si schovaval pro neco prevratnyho nebo dokonalyho, skyrim neni ani jedno z toho
  • Malleth
    To si celkem vystihl
  • A to je právě to, že já to vnímám jinak....já na Skyrim nečekal,..nic neočekávám, a stejně jako jsem si u oblivionu našel to své co mě tyto hry dokáží dát, našel jsem si to tam třikrát po sobě. To samé u Gothicu 3, a když jsem hrál Gothic podruhé, rozhodně jsem nečekal jiné dialogy a lepší grafiku než když jsem to hrál podruhé....jak jsem řekl co se skyrimu týče jsem na začátku a možná je ta hra skutečně špatná a já dám za pravdu. Ale pokud to bude jen Oblivion v bleděmodrém? Zcela jistě si ho užiji.
  • jeste jedna "chyba" mu tam chybi, nekolikrat se mi stalo, ze jsem sel do stejnyho dungeonu minimalne dvakrat, pokazdy v ramci jinyho ukolu (osazenstvo i obsah nadob se resetoval, jinak zadna zmena)
  • asi z toho ma stejnej pocit jako ja, proc clovek musi cekat na nasup novych questu, do vicemene stejnyho enginu, tolik let a pak se docka v podstate stejnych chyb? v cem je lepsi skyrim nez oblivion? ja se nemoh celou dobu zbavit dojmu, ze hraju to samy, dokonce ty questy byly snad jeste generictejsi... v oblivionu me nadchnul aspon zaverecnej v thief guilde, tady si nepamatuju zajimavej zadnej... (a to jsem to hral/fetoval asi 14 dni po cca 5 hodinach denne)

je to openworld, je tam ranec questu, jsou tam draci, to jsou asi tak vsechny pozitiva, zbytek uz je akorat na vetsi ci mensi krouceni hlavou
  • Zdravím všechny....Skyrim jsem si koupil a zatím se plácám na začátku a hrál jsem ho sotva dvě tři hodiny. Recenzi jsem četl byla hodně obecná. A přesto koupil jsem originálku. Až dnes jsem si přečetl tento článek, respektive 100x proč stojí Skyrim za ho*no. Ano, všiml jsem si hned že grafika na plno není zas tak rozdílná oproti oblivionu, že mapa je nepřehledná, že inventář je naprosto stupidní....ano to vše je pravda. Na druhou stranu,...někdo zde zmínil Terminatora future shock ? a datadisk skynet, že jen málo kdo si jej bude pamatovat?...já jej dohrál. Dnes mi je třicet, a hry hraji od deseti let ?....a řekněme si to takto...kolik her jsem si za poslední roky užil ? (když nebudu počítat wowko, které už také stojí za ho*no) Kotor 1 a 2, gothic 2 a 3 ?, mass effect 1 a 2, oblivion ?...dragon age, zaklínač 1 a 2 ?.....no možná bych si ještě na dvě tři další vzpomněl, ale spíš asi ne....ano řekl to dobře, Skyrim je smradlavá, blbá blondýnka se žlutými zuby....ale tím že je jediná, jsme za ni vděčný....je to půl roku zpět co jsem si asi potřetí dohrál Oblivion. A fakt jsem neřešil grafiku a ostatní chyby co má,...chtěl jsem si ho zahrát a užít si ho....pokud Skyrim nabídne stejnou dávku zábavy ?...proč být tak kritický , hmm?.....)
  • Ale vetsinu obycejnych postav dabuje stejnej clovek, pak staci projit vesnici a vola na tebe furt stejney hlas
  • K těm dubingum...jukněte na to a řeknětemi jestli dobře počítam, protože jich tam vidim víc jak 4...
    http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Voice_Actors
  • Ano je v pořádku ale některé neduhy tam jsou ale když člověk není hnidopich a chce se zkrátka bavit, tak se baví... Ty questy jsou zábavné a vtipné zároveň. S takhle vysokou kvalitou herní náplně tu hra zkrátka a dobře nebyla, na druhé stránce věci jsou i zmíněné neduhy, které ale nejsou pro výsledný zážitek zas tak podstatné, stále ale platí zda jste hnidopich...
  • Krásně schrnuto :)
  • Také by mě zajímalo co je podle vás "dobrá" hra. Hellboy v několika bodech trefil do černého ale nejde vidět pouze negativa přeci! Betsheda vydává tituly s velmi vysokým score na metacritic, což je pro neznalé výsledný součet všech kritik či recenzí, které hra dostala. A ten průměr je velice přesný a mluví jasně.

Dopopručuji zhlédnout: http://games.tiscali.cz/video/the-elder-scrolls-v-skyrim-videorecenze-57670
    Když neuznáváte hry od Betshedy dobře, je to váš názor. Ale proč to cpete někomu dalšímu? Protože se chcete lišit a chcete, aby si vás někdo všimnul. Pro to, aby tohle člověk dokázal odhadnout, nemusíte být psycholog.
  • A můžeš se nám pochlubit co považuješ za "dobré hry" ?
    Ty bys mě docela zajímal :)
  • Pipani bude jako dlc
  • jestli tady nějakej hlupák prohlásí, že Bethesda dělá dobré hry, tak se prosím zamyslete nad tím, co fetujete a radši si užívání tohoto matroše rozmyslete, protože pravděpodobně nedožijete ani konce roku...a když jo, tak jedině u doktora Chocholouška

když proberu důvody, co Hellboy vypsal, tak mi stačí asi tak 5 z těch 100, abych hru označil za odpad-což také činém a přidávám k zbytku výtvorů Bethesdy kromě Terminatora: Future Shock-což už tu nejspíš stejně nebude nikdo pamatovat, no tak vězte, že to byla se s vým "spíš datadiskem" Terminator: Skynet jediná dobrá hra, co kdy z Bethesdy vzešla.
  • "The Elder Scrolls V: Skyrim - videorecenze od Lukáše Grygara"
    *14* *14* *14*
    Tak se tady konečně oběvila hezká a nezaujatá recenze... plnejch 10 bych osobně asi nedal, ale to se opraví stejně jako u Oblivionu.
    Každopádně je vidět, že GAMES.CZ team je mentálně v pořádku a jenom Vávrovi doma neuvařili teplou večeři.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit