Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
Milí hráči, už nediskutujte. Hrajte. Toto nikam nevede. Je to škoda času.
-
Pane už jen z toho důvodu, že se ptáte nevíte... Ne nejde o GTA.
-
Mafia je jedna z nejlepsich her historie .. aspon co se tyce 1ho dilu... ze kopirovala jiny hry? jaky? GTA?.... vzdycky je neco kopirka neceho jinyho, bez kopirovani to uz nejde nikde....
Pane omlouvam se, ale jste dem*nt -
Dobrý den. Náhodou jsem narazil na článek pana Vávry. bohužel mne to už nenechalo chladným. Takže....
Pan Vávra je ...... Již dlouho sleduji jeho povýšenecké strhávání všeho, co kdo vytvořil. On je pan "vývojář". Stvořil absolutně nehoráznou věc, jakou je Mafie, která nebyla ničím jiným než pobíháním postavičky v pár prostředích, přibližovali jste se v dementním stylu retro autíčkama v dementním rádoby open světě. Ta hra slavila bohužel nechápu proč...."úspěch".
Sám se nestydí říci, že je ovlivněn a resp. kopíruje jiné herní PC i PSX série jiných narozdíl od něj geniálních mozků. Neustále se mu něco nelíbí. Všechno je naprd. ON JE BŮH. Vaše hry stojí pane Vávra úplně zahouby. Já se skyrim nemám žádné potíže. Hraje se mi skvěle. Ani mí přátelé nemají s hrou problémy. Bethesda dělá dobrou sérii RPG. Přiznávám, že za svou dobu působení by mohli nějaké věci zvládat lépe i inovovat. Po skyrim musím říci, že se velice těším na další díl. Doufám, že bude už v teplíčku a pouštích v jiném kraji tohoto čupr světa. Vy pane vávra už prosím buďte zticha, nebo naopak pište o tom co se Vám líbí. -
Když nemáte argumenty, tak radši buďte zticha : *3*
-
Dane prosím tě buď v klidu, napsal jsi co si o tom myslíš a z velké části je to pravda. Domnívám se, že po tom co člověk hrál FNV, který ukázal, že to jde, se neubrání zklamání...
-
Myslím, že ty by ses zase měl zamyslet nad svou sexuální orientací a neplácat tu takové výkřiky do tmy
-
Grygar v podcastu ted rekl ze snizuje kvuli tomu znamku na 4/10 a zvedne to zpet kdyz v dalsim patchi daji tem couvajicim drakum takovy ten pipajici zvuk jako kdyz couvaji nakladaci *1* *1* *1*
-
Já myslím ,že Dan Vávra by se měl probudit a nepsat takové píčoviny.
-
Odzadu:
-Dražší domy jsou větší a líp vybavený. Maj víc stojanů, vitrín a podušek na zbraně, maj figuríny na brnění, enchant oltář, alchym, laboratoř i kuchyň.
-Za 100.000 nasetrenejch goldu je pro majitele origosky achievment.
-Pokud doopravdy na levelu 40 na nejvyšší obtížnosti nenacházíš oponenta, kterej je těžkej, tak to já asi neumim hrát. Hraju na default, takže střední obtížnost, jsem level 35, mam legendarní težký dračí set, vymaxovanej palcat, ndosim legendarni daedrickej, vymaxovanej stit a spoustu toho dam pravd ana prvni ranu, draka na 5 ran, pro lektvary uz moc nemusim, ale porad jsou dungy, kde musim chvili odpocivat, a nebo loadovat. Ale jo, pripada mi to nejaky lehky uz, takze sem si sliboval od zvyseni na max obtiznost zlepseni. Jestli to bude jak pises ty, tak to bude prvni vetsi slabina pro me. -
Dekujes za co? Tohle neni clanek o tom,co se ve Skyrimu nepovedlo. Tohle je flame. Tretina nebo i vice bodu jsou zcela vymyslene a zbytek si doslova cuca z prstu. Pravdivych vytek je tam pomalu .
-
Tak neco napis
-
Jo odladili, draci litaj pozpatku a plno dalsich vychytavek :D
-
Mě jste nepobouřil nýbrž potěšil neb máte svatou pravdu. Po Las Vegas je tato hra obrovskýmm zklamáním. Na co je mi hra s repetitivními úkoly podobnými jako vejce vejci, kde i na nejvyšší obtížnost na levelu 40 už prakticky nenajdu oponenta a kde nemám absolutně žádnou motivaci svoji postavu vyvíjet dál, protože proto prostě není důvod. Proč vyvíjet enchant, když enchantované věci prostě nepotřebuji, jelikož moje postava je i bez nich v podstatě nesmrtelná? Proč kovat lepší brnění, když to z lvl. 20 bohatě stačí i na lvl 40? Proč hledat, vyrábět apod. jakékoliv předměty, když ty z lvl 20 mi stále na lvl 40 stačí? Proč plnit questy, když odměny za ně jsou naprosto mizerné? Zlato nebo na nic věc, kterou stejně prodám. Co se zlatem? Mám 30k, mám si koupit dům? Na co, co mi to přinese? Jeden za 5k mám , na co další? A to zcela pomíjím bugy a to zejména ty v hlavním questu.
-
Pejsek je tam ještě jeden, jmenem Meeko, pohybuje se kolem chajdy jižně od Solitude (je to hned za jezerem). Když ho potkáte začne utíkat směrem k chajdě kde uvidíte mrtvého páníčka... a to je asi tak cele a pes je váš a zadarmo. *2*
Ovšem já ho po hodině hraní nechala doma, jelikož štěkání bylo ze začátku fajn, ale po jistá době mi to fakt lezlo krkem *10* . Ale jak tak čtu že dá s koněm medvěda tak ho asi zase vytáhnu a nechám ho hlídat koně *1* -
Jako snad to odladěj v patchi , něco už vyšlo ne ? Jinak tak kriticky bych to neviděl, ale zas úplně nej hra to také není tak možná 8/10
-
ROFL, pokud je jeho otcem teda Charles, vo tom se dodneska dost spekuluje, co sem tak zaslech :DDD
-
Princ Charles taky paří? To teda valím bulvy. *2*
-
Spousta lidí by bavilo hledat chyby a psát o tom. Je to zábavné.
-
Tak to mě pobavilo :D :D :D