Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3438 příspěvků
-
To by náhodou byla fajn změna *2* jen se obávám, že 12 holky asi pořád zůstanou u toho svého a jenom hráčská populace ze sebe udělá větší děti *1* .
-
Zrovna uspech mafie neni zrovna tim ze je CZ ;-)
-
Ano, srandovní koktající pán mluví o lineární hře podobné GTA :). Hře která směšně přehnané "ganksterské" hlášky a jako bonus neuvěřitelně blbé ovládání.
Abych hře zase jen nekřivdil, tak měla Mafie na svoji dobu velmi slušně zpracovaný systém pronásledování policie a stejně tak auta a jejich poškození na svoji dobu docela překvapily...
Každopádně s tím má pan Vávra společného nejspíš totální minimum (i když věřím, že někdo kdo je schopný zbuzerovat celou hru kvůli nesprávně použitému kusu dřeva ve fantasy městě je schopný vybuzerovat tým kolegů až takovýmhle detailům), čili tohle minimum zásluh rozhodně neputuje za ním.
Každopdáně to z Mafie také nedělá "jednu z nejlepších her všech dob". -
za chvily se bude o skyrimu mluvit vic nez o Bieberovi *1*
-
I přes to jak to formuloval je to v podstě pravda. Až na některý výčitky ohledně bugů by se zbytek těch připomínek dalo označit za krávoviny, který si člověk může najít na každý hře - když se mu chce.
-
Napriklad co neni pravda?
-
Fly, Fly, Fly Away!
-
To dobou už tady bude minimálně TES VI a to už se třeba Danovi líbit bude víc
-
Kralovstvi za kone!
-
No hlavne sem zvedavej jakej majstrstyk se vyvali z warhose, to abych si tenhle clanek nekam zalozil a vytahnul az to vydaj.
-
Nr. 2700 *5*
-
Podepisuji v plnem rozsahu, ale zaroven bych pominul nesmysly v prostredi.... Ok, tohle prohlaseni vazne dava smysl a vubec si neprotireci.
-
Souhlasím a podepisuji v plném rozsahu... Po dlouhé době (letech) jsem si nainstaloval hru protoze recenze se z ni muzou zblaznit a on je to takovy des. Pominul bych vsechny ty nesmysly v prostredi, stary engine atd. to se da vydrzet, ale inventar, kouzla, statistiky jsou takovy des, proboha kde (kdy) to jsme. Odinstalovano a mam zase klid :).
-
to je mazec..muj spoluzak ze stredni prisel tenkrat do skoly se stejnym zazitkem a postupem. Ta baterka byl v ty dobe docela zakys. :)
-
http://www.gamespot.com/mafia/videos/mafia-video-review-2879331?tag=summary%3Bwatch-review
-
Precetl sem si vsechny ty duvody a jediny co mi fakt sere jsou ty kone. Vsechno ostatni mi prijde jako naprosty nesmysly, kterych bych si mohl vymyslet ke kazde hre tisic. Doufam, ze ten svuj clanek nebere Vavra moc vazne.
-
Prosimtě můžeš mi Radku prozradit, co dělá z Mafie jednu z nejlepších her historie? Co z ní vůbec dělá dobrou hru?
Nebejt česká, tak tu po ní nikdo ani neštěkne. -
Ale aspoň 3000 jsme dát mohli, ne? Třeba mě chytá amok, když vidím ty jahodovníky. Co to má SAKRA bejt? Vidím jahodovník a šup - exit to desktop. Žádnej slušnej člověk by neměl hrát takhle nerealistickou a trapnou hru...
-
Jde dělat originální hry bez kopírování.
Mafii bych jako kopii GTA nepojmenoval. -
na vietcongu naštěstí tento pán nikdy nepracoval