Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Skvele napsano, nepamatuji se, kdy jsem dostal obdobny zachvat smichu pri cteni nejakeho clanku... Diky
-
V některých bodech musím souhlasit a některé jsou vycucané z prstu.
-
Díky za článek. Docela jsem se nasmál. Nicméně nic nemění na tom, že mě Skyrim moc, moc chytnul a baví mě. Kdybych ho měl hodnotit, tak mu dám dklidně desítku. Jinak asi nejvíc s vami nesohlasím v hodnocení hudby, zvukú a dabingu obecně. Podle mě je to jeden z nejleších soundtracků.
-
Vávra na hrad! Díky němu se svět změní k lepšímu!
(Jo a Skyrim je děsná kravina, viz článek...) -
-
Vávru spláchnout do záchoda,bez něj bude svět lepší
(Jo a Mafie je děsná kravina ,viz hra) -
-
Mafie tedy není děsná kravina, i po těch 10 letech je to pořád výborná hra, jedna z nejlepších, český klenot. Ale jinak to co zde napsal o skyrimu.. to je snůška blbostí. S něčím třeba souhlasím, ale zbytek jsou blbosti
-
-
jaj čekal jsem na nějakýho přiteplenýho vávru abych musel číst tyhle píčoviny... když je to tak chytrej kokot, tak ať udělá lepší hru než je Skyrim...
-
-
Úžasná kritika, dlouho jsem se tak nepobavil jako kdyš jsem to četl :D všechna čest
-
Nejlepší článek co jsem četl za poslední dobu, hodně jsem se při čtení zasmál.
-
-
Souhlasím. Velmi povedený článek. Jen houšť :)
-
-
Ne proboha! Komedii vychazi v hernim svete uz i tak dost. *2*
-
-
-
http://images.cheezburger.com/completestore/2011/4/28/ed02a898-8aee-4a7c-9bc3-f4d41f292e57.jpg
-
-
Tady se budou dít věci.
-
-
kdo si přečetl vsechny komentare? :D
a myslim, ze učel tohoto članku je jenom vytroleni a maximalizace počtu komentaru -
-
A aby natřískal Fame
-
-
Pro ty jimž nevyhovuje inventář v podobě seznamu, kterým je potřeba dlouho listovat je tu mód "QD Inventory".
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=667
V podstatě tento mód mění seznam na tabulku viz. odkaz -
V drtivé většině názorů s Danem souhlasím, přesto mě Skyrim baví. Asi tolik.
-
-
Což také člověk (tým / Bethesda) musí umět. Hm?
-