Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Super. Warhorse pry dela hru, ktera tohle vsechno bude pry mit. *2*

Nevim. Ale id*ot, ktery hleda nedokonalosti nejsem. A namyslet si vzdusne zamky dokaze vetsina lidi uz v deseti letech *1* Ale co jineho cekat...

Hatery nema cenu resit. Nicmene jako gamedeveloper se mohu vyjadrit, ze Vavra je v ceskem hernim svete dle meho skodna *3*

Jo. Skyrim se mi libi. Asi i proto, pac mi v dnesni dobe nenabidl nic lpesiho. Mozna samotny velky Dan Vavra nabidne. Tesim se na jeho novou hru *2* Myslim, ze si na ni potom hodne lidi napise s radosti recenzi *1*
    • Já jsem zvědavej právě co Warhorse předvede. Ano máš pravdu :-)
  • sugyn
    Konecne to nekdo rekl na plnou hubu.
    • Trol.diskuzni
      Pro všechny, kdo chtějí získat další důvod, proč mě obdivovat či nenávidět, nalistujte si 5. - 6. stránku od začátku diskuze, kde jsem publikoval naprosto objektivní rozbor této hry. *5*
      • Ani obdiv, ani, spíš je mi tě líto. Očividně nemáš nic jinýho na práci než chrlit na diskuzních fórech tuny zvratků o hře, která tě nebaví, a možná jsi ji ani nehrál. Jsi akorát pseudointelektuální narcistický kkt a tvoje názory jsou tu skoro všem ty víš kde, tak už tu dej konečně pokoj...
      • A uvedomuješ si že tá 5-6 strana už peknú chvílu nieje aktuálna ?
        • a uvědomuješ si, že teď jsem na samém konci diskuse a ne na jejím začátku ?
          • človeku ktorí otvorí diskusiu a uvidí trollov príspevok to povie že jeho objektívny príspevok e na stráne číslo 5 ktorá sa samozrejme mení s pribúdajúcimi príspevkami , preto by bolo správna piata od konca ( hoci chronologicky je to začiatok )
            • Trol.diskuzni
              Tak já bych to napsal líp... Poraď jak, rád to změním!

Jinak jsem to pro jistotu uveřejnil znova. *5*
          • Trol.diskuzni
            Když jinak nedají... see above *3*
  • DarkHawk
    Vávra tomu zase dal. *1*
  • Je vidět že když hraje hru historik/programátor/grafik/moralista/ignorant tak tam najde klidně i 100+ kravin které ho strašně iritují. Každopádně: Autosave nechybí, hra se ukládá téměr při každém přechodu do nové lokace, není třeba chodit do menu, je tu klávesa F5, graficky to sice není geniální jak by si pan Vávra představoval, ale jeho hry hezčí nejsou (bráno k roku 2011), že by všechny dungeony vypadaly stejně to se mi opravdu nezdá, byť spousta jeho poznatků je skutečně pravda (asi tak polovina) při rozloze a obsahu hry to s radostí přejdu.
    • Na Xboxu a PS3 chybí klávesa na autosave, takže tam není. Všechny dungeony vypadají stejně a jestli to nevidíš, tak jsi šťastlivec, protože to je po chvíli fakt nuda.
  • Kr.Pa
    Tady je začátek diskuze, kdyby se tím někdo nechtěl listovat. *1*
    http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/100-duvodu-proc-dan-vavra-nesnasi-tes-v-skyrim-57711/?page=22
    • Trol.diskuzni
      Toto je kvalitní příspěvek! +1
      • :D
        • Trol.diskuzni
          Ještě se mi líbil ten o sojce od Ringwraitha. *5*

Ale ten můj je přecejen lehce objektivnější a lépe vystihuje podstatu této diskuze. *3*
  • S jedním důvodem musím s panem Vávrou souhlasit, a to je že ve Skyrimu chybějí záchody ! Jako kde to jsme !? CO TO JE ZA HRU BEZ ZÁCHODU ? Bethesda u mě hodně klesla...... *5*
    • Když si uvědomím jakou horu jídel jsem ve Skyrimu zatím spořádal, tak nějak mod ohledně vylučování by nebyl od věci *15* Navíc ochutnávání neznámých přísad by mohl doprovázet efekt střevních problémů. A třeba se pos*at během bitvy, to by posunulo zážitky z hraní na další úroveň.... *1*
    • Hajlíky jsou v dungeonech :) všimněte si kbelíku v prkenné podlaze.Ve městech zřejmě chodi do přírody nebo na nočník.
    • Ja som v jednej jaskyni nasiel stvorcovu miestnostku z dierou v ktorej bolo verdo ... kazdy hajzlk sa rata :)
    • Jako taky to nechápu, doteď nevyšla jediná hra, kde by nebyly záchody a najednou si to přihasí Skyrim a nejsou tam!!!

Press E to Take a Dump.
      • Ale jo v Duke Nukem hajzliky jsou ale to je zase hra kam neodvratne patri ale v RPG sem je nikde zatim nevidel v tom pripade hry od Bethesdy, Blizzardu a Bioware stojej za prd protoze delaj sice vyborny hry se skvelima pribehama ale nemaj zachody takze urcite to nekupovat. *1* *1*
    • Delaji machry a hajzl nemaji ani na chodbe
  • Z těch 100+ je asi tak 15 legitimních, rozebirat napřiklad jeden problém do 6ti bodů je dětisnké až hanba. Autor očividně šel hrát Skyrim s cílem všechno poplivat. Chtěl jsem se trochu rozepsat, ale asi to nemá cenu. Autor se jednoznačně chtěl ztrapnit, tak proč to dále rozebírat. Jinak musím říct, že bych něco takového čekal od jednoho z těch děcek co sem chodí dělat drama a nadávají na všechno, co je lepší než mají oni. Ne od dospěleho člověka... možná by bylo dobré hledat chyby na vlastním díle...
  • Takže Danovu další hru nebude vydávat Bethesda :D Potvrzeno
    • Phillios191
      Ne, Danovu hru vydá Warhorse :)
      • calwin
        horím nedočkavosťou... dúfam že jeho hra podľa podobných merítok obstojí :D... stavím sa že hra bude natoľko realistická že nebudem vedieť či seriem v hre alebo normálka na záchode...
        • Predpokladám že nakolko prikladá Dan toaletám takú dôležitosť , hráč bude musieť pravidelne kadiť , pričom tlačenie bude obstarávať samostatná minihra a objem/hustota/konzistencia exkrementu bude absolútne adekvátna tomu čo postava predtým jedla. Taktiež bude nutné mať pri sebe neustále dostatok toaletného papiera , poprípade vedieť na tieto účeli využiť objekty z prostredia ako je kapradie pretože ak si hráč dobre neutrie zadnicu ( riešené pomocou quick time eventu ) tak to bude smrdieť a postavy sa s ním nebudú chcieť baviť. Kadiť bude samozrejme aj hráčov kôň a ak stúpite do konskéhp trusu , musíte si očistiť topánky , inak to bude mať rovnaký efekt ako pokadenie alebo nedostatočné utretie.
        • Teď je jenom otázka, jestli mu na to někdo dá dost peněz.
        • Phillios191
          ty ses ale tydit
  • Neviem či to tu už niekto spomínal, asi určite áno, ale Dan Vávra zabudol dodať:

117:
    Keď hrdina (Jediný Drakobijec) porazí smrtonostného draka (okrem iných 40tich) a zachráni tak svet pred jasnou skazou a smrťou všetkých ľudí, nikto o tom v celom svete ani necekne, nikto ho neodmení, nikto ho neoslavuje, ale ked niekto zabije nejaku prostu hnusnu staru babu ktora opatrovala siroty, rozpráva o tom skoro celý národ severský :D *7*
    • nj tak v dobe kdy to psal nemel hlavni linku dohranou, pak psal na twitter tohle:
      "Just saved the world in "best game ewah" and nothing happened. Nobody even said Thank you Dragonborn. No experience points. No special sword. Thats what I call grand finale of epic proportions."
  • Asharak
    Pěkný článek :) hlavně od bodů v gameplay to nabralo grády (74-77) - ale brát to s humorem, né vážně. Většina lidí mi tu přišla, že se jich to hluboce dotklo. Ale pokud to i pan Vávra nebral s humorem, tak by se měl stydět ;)

Jinak to jde rozdělit do skupin. Cca 3 - 1. 30% se opakuje, 2. 40% jsou drobnosti se kterými si nikdo neláme hlavu, protože se ztratí v celkovém hraní, 3. 30% dokonale sedí => nechápu proč je hodnocení 10/10 (ale chápu, 1. dnešní doba, 2. všichni se snaží přehlížet zásadní věci jako hratelnost, zkušenosti vývojářů nebo třeba originálnost) Což je celkem smutné, ale takhle se prostě všichni musí přizpůsobit, aby nebyli pod Béčkovými hrami, co si platí úspěch reklamami a nějak je překonali.

Btw. pro mě si Bethesda řekla, že uděláme to jakš takš "pěkné" ať to můžem hodit na konzole, o PC se postará komunita -> stupidita. Jako že na nejvyšší detaily jsou pořád textury v rozlišení 512x512 je opravdu hanba nejvyšší třídy ! Přitom při změně na 2048x2048 mi nějak FPS neubylo. Nejtrapnější pro Bethesdu je především to, že oni za dva nebo kolik roků nedokážou vylepšit (resp. přikrášlit) to, co dokáže jeden člověk k komunity za jedno odpoledne. (můj názor)

Ale pořád je to fajn hra :) Hlavně díky modifikacím. Jo a FXAA injector FTW! největší obdiv patří lidem ze skyrimnexus.com za jejich skvělé modifikace, bez kterých by ta hra nebyla tak zábavná. Díky díky díky ! <3 ale ještě je co zlepšovat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit