Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
tak já nevím jak vy, ale já si většinou hry kupuju proto abych si zahrál a užil si jí....a ne proto abych v ní hledal kdejakou kravinu jako třeba že stromu chybí 1 milimetr textury a nebo že se nemůžu jít v Bílým Průsmyku vysr*t. Na druhou stranu sem se zas po dlouhé době pořádně pobavil .... (jo sem asi zaostalej že to čtu dneska poprvé a přitom tu hru hraju aspoň po desátý :D)
-
Nikdy jsem to nevzal za podstatné se zabírat zákulisím PC her, ale když jsem si už teda vygooglil jméno autora, tak mi aspoň někdo mohl osvětlit, proč už, zřejmě nikdy, nebude pokračování Hidden and Dangerous. Dle mne, jediná pořádná hra tohoto studia
-------
K článku, takový negativní postoj na konkrétní hru, jako regulérní článek, zde nechápu. Stejné množství hovadin si vycucám i z těch největších klasik let devadesátých a ranných v novém miléniu, kterým se tak často říká Zlatá léta PC hraní. Ač vnímám některé větší nedostatky této hry, pořád jí hraju, a ač bych se snažil hledat chyby sebevíc, stále mě ta hra nutí si ji užívat a objevovat, jako když jsem malej hral u mamky v práci System Shock. Plné hodnocení, neplné, kolik to tady dokáže vyvolat vášní, to je fakt na hlavu. -
-
Jestli že ovšem autor psal podobné kritiky třeba na hry typu Call of Duty, které jsou pro mne mnohem transparentnější ukázkou té tzv. vývojářské debility, tak se mu tímto omlouvám.
-
-
Pravda je podle mě někde mezi přehypováním a až směšnou nekritičností Grygara a touhou po tom jít proti proudu a rádobydrsností Vávry..
Za mě 65%, tj. jemný nadprůměr, nic víc, nic míň - prostě klasická Bethesda, v podstatě sh*t zabalený v dárkovém balení..:(
Ať si Homolové a jim podobní nerdi říkají, co chtějí..:) -
-
Dobře shrnuto. Vávra se snaží a kope co může, zabejvá se hajzlíkama, ale aby vypích ty pořádný problémy, na to ho neužije. No a Grygar je minoň, důkazem budiž jeho hra za kočku
-
-
Neví někdo jak mám toho imbecilního a draze koupenýho koně zaparkovat na jednom místě tak, aby mi jej cosi nepředpokládaného nesežralo, když se vydám do lesa sbírat bylinky? Peklo!!! *16*
+
Proč se můj kůň sebevražedně pouští do bitev?! Co to jako dopr**** je?! To je kůň - pitbull nebo jak? *16* -
-
Nebo ho proste ignoruj, a kdyz ti umre, otevri console - mysi klikni na kone - a dej resurrect
Pripadne si vygoogli prikaz na zmrazeni AI targetu, cili ten kun se pak chova jako sloup a jezdit na nem jde :) -
Buďto si pořídit Stína(ten snad zabít nejde, alespoň se mi to nepodařilo ani ve slušné bitvě), nebo Mráze (ten zabít jde, ale vydrží opravdu dost). Oni časem určitě udělají nějaký mód, ale kdyby zůstávali na místě, tak zas lidi brečej, že si nepamatujou kd ekoně nechali a že se jim ztrácí.
Jinak je to kůň od koně... normální koupená herka mi zdrhala a Stína jako transformovanou temnotu zahnal snad jen drak (i když nevím, jestli utíkal a nebo chargoval :) ). Ono je nejlepší se na nějaké výlety do lesa jen pro bylinky vakašlat a mám pocit, že jako vlkodla je hráč rychlejší než kůň a nemusí se bát co ho překvapí :). -
Myslim že nejlepší je tak jak jsem to poprvním koni udělal ja a to že ho vubec nepouživat. Je tam uplně jen jako doplněk do The Sims.
-
-
Jo, taky už lozim všude pěšmo... Je to lepší.
-
-
Však když je tuhej, tak je zaparkovanej dokonale ne? *1*
-
-
jj, před opuštěním zabít, pak se určitě do žádné bitvy nevrhne. Asi to pak ale bude chtít novýho koně. Ten mrtvej už nechce nikoho vozit...
-
-
He... He... *7*
-
-
-
-
Achievement Unlocked: Troll Master
Získej 1000+ reakcí z pozice trola.
A teď vážně: Nejlépe to podle mě shrnul Mechwarrior_bw na předchozí straně. Doporučuji k přečtení. -
-
je mel vic plusek nez on kdyz jsem napsal
jj hodne tech chyb je prehnany to je jako stezovat si ze kdyz v GTA zabijete na ulici cloveka tak sanitka ktera k nemu prijede naboura 5 dalsich aut a prejede dalsi 2 lidi -
-
Pokud to v GTA nema byt soucast humoru, tak je to odbyta prace stejne jako kdekoliv jinde.
-
-
No to jo, ale dokud budou "nezaujatí" lidé typu pana Grygara sázet absolutní hodnocení hlava nehlava, i kdyby tam ultraboss byla Hello Kitty a hlavního hrdinu hrál Justin Bieber, tak to bude pořád v tomhle stylu... *4*
Jak jsem říkal - TES se stalo novým "Call of Duty RPG žánru" *5*
-
-
Říká člověk, co ani nepochopil intro u Rage...
-
Vše, tedy skoro vše je naprostá pravda... Ale stejně to hraji, stejně to chci dohrát. A ikdyž jsem na 26 lvl, mám stejnou zbraň. Daugiři nosí pořád ebenitovej meč, akorát už nemá lvl 21 jako na začátku ale má 27 :D . Skyrim má tolik chyb , ale hrál jsem morrowind, oblivion a ve skyrimu je tolik odkazů na předešlé díly. Prostě se mi vážně zdá že ten svět člověk už zná, řekne si : "j´o tom jsem už slyšel" . Prostě to chci dohrát, chci projít hlavní dějovou linii a možná chci zjistit co se stane když dám dohromady tamto a tohle. Když najdu ten meč a odhalím něco.... Je to RPG s miliónem a jednou chybou anvíc, přesto je budu přehlížet a budu hrát. Proč ? Ne proto že by nebyla možnost jiného Rpgčka, ale proto že je to svět do kterého jsem se chtěl vrátit. Čekal jsem po Oblivionu až přijde další díl. A dohraji Skyrim a budu čekat zas, tak to je. Skyrim je Skyrim..Uź vyšel a bud ho přijmem takovej jakej je a nebo přestanem hrát sérii The Elders Scrolls ? To to raději přijmu tak jak to je...
-
Všechno je to o přístupu...........
-
v recenziach lietaju 9 a 10 za primitivne 4hodinove strielacky ktore len tahaju peniaze z vreciek hracov a on tu totlane odpali Skyrim? A co Witcher 2, alebo Assassin's Creed? Tam asi pohodicka lebo to nie je od Bethesdy...
-
-
nema to nic s bethesdou. to ze debilne fpska dostavaju 9-10 (4 hodinovy SP fakt nie je podstatny kedze ide hlavne o MP, to by ste si mali uvedomit) su sra*ky recenzentov, to neznamena ze vsetko co trva dlhsie ma pravo na vyssie hodnotenie.
Co s tym ma Witcher? Witcher je top notch hra. Co si ju vobec beries do ust?
Assassins Creed si tiez nezasluzi 10kove hodnotenia, kedze za 5 rokov vysli 4 AC, to samo o sebe nieco hovori -
však má pravdu...TES žije z ména ta hra je tak za bugovaná a je tak nedodělaná že to je smutné! Grafika ve srovnání i s Assasinem nebo s BF3 je hrozná, za ty roky si na te hře asi jen přihřáli polívku!
-
-
No, mně třeba přišel AC graficky horší, a srovnávat s BF3? To ti propadne každé rpg.
-
-
AC je graficky na jiné úrovni.
-
-
Tak proč to tady kolega nade mnou srovnává? *15*
-
-
-
-
Tak Witcher 2 je na tom v mnoha ohledech lépe než Skyrim, ale to proto, že je vlastně koridor. Ale je pravda, že by si Vávra mohl vzít na paškál i další "desítkové" hry. *3*
-
-
anyway, nevim jestli to tu nekdo psal, ale ubirani zdravi z obou stran? opravdu musite hledat takove blbosti? no kdyby jste se nad tim zamyslel, tak je to uspesna snaha o symetrii (mana klesa vlevo, stamina vpravo a zdravi do stredu)