Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dle mého názoru si za nadešlé roky Vávra vypěstoval naprostou nesnášenlivost k TES sérii a teď si tu na Skyrimu vylévá zlost. To že mu vadí NAPROSTO KAŽDÁ maličkost, bych ještě skousl, ale to, že si většinu ze svých "důkazů" (zdůrazňuji, že slovo důkaz je v uvozovkách) ani pořádně neprověřil mi nedává smysl (Např. nemožný boj na koni, stejný vzhled domů v různých městech, atd.) Také mě nadále iritoval ten jeho skeptický přístup NAPROSTO KE VŠEMU. Mohl bych v klidu a s jistotou říct, že Vávra dokáže ze všech lidí na světě nejlépe zveličovat problémy a nezmary(Tak tam nejsou hajzly, no a co? Tak to nemá naprosto dokonalou grafiku, no a co? Tak trvá loadnutí inventáře o sekundu později, než v Red Dead Redemption, NO A CO?) To je ode mě asi vše, zatím naZhle, a doufám, že při příštím sepisování recenze Vávra nezapomene na MOZEK :DD
    • Na koni původně bojovat nešlo... -_-
  • Zajimavy, ze i pres 100+ duvodu me ta hra bavi a jeste porad ji hraju, neni to tedy spis pochvala?
  • Osobně Dana moc nemusím, protože po vydání jedné slavné hry 10 let jen kritizuje, namísto toho, aby dokázal na úspěch navázat. Nicméně má ve spoustěěěě věcech pravdu, to musím uznat a dívám se teď na Skyrim jinýma očima. Ale hrát ho nepřestanu...
    • Ta slavná 10 let stará hra je pořád lepší než Skyrim. Dan Vávra už nikomu nic dokazovat nemusí, on to už totiž DOKÁZAL!!!
  • Skyrim jsem nehrál, ale článek mě moc pobavil. Jen tak dál.
  • Dane, poslechni si, co jsi rikal v Fight Clubu #12 kolem 25-30 minuty - "kdyz u hry ztravis hodne casu a bavi te, pak je to dobra hra a nemusi mit kdejake zpracovani" (volna citace). Timhle clankem se docela popiras, nezda se Ti?

- Ja teda taky bugy vidim, ale to nic nemeni na tom, ze jsem u toho posledni tyden nahparil asi 30hodin a do prace jsem chodil po 4h spanku *13* - a to jsem obecne spis casual hrac
  • Je sranda jak to tady berou všichni vážně. Z fleku jde napsan na tu nejdokonalejší hru recenzy, která ji totálně zhaní a dostane 0/10 a bude pravdivá a správná. Dá se však i napsat jiná recenze, která bude oslavující a dá ji 10/10 a taky bude pravdivá a správná. Každý člověk kouká na stejnou věc jinak a hledá na ní něco jiného a očekává od ní něco jiného. Hodnocení čehokoliv je spíše kolektivní rozhodnutí o aktuální hratelnosti a zábavnosti s ohledem na ostatní hry v daném roce (max. v horizontu 2 let), tj. je to hodnocení "cena/výkon" a ještě subjektivní. Hodnocení má pouze člověka nasměrovat jestli si tu hru zahrát či nikoli, tj. jedná se o počáteční impulz, né o hodnocení jako takové.
    PS: srovnání s blbou blondýnou je správné, byť filozofické a dokážu si představit, že 90% čtenářů ho nepochopilo (možná ani samotný autor článku).
    • Už protože ovlivňuje koupěchtivost čtenářů, redaktor herního magazínu by měl poskytnout co nejvíce objektivní recenzi. Pokud možno podle nějakých pravidel společných všem hrám. Jeho osobní subjektivní dojmy si může nechat do blogu nebo do článku "jak jsem se zamiloval do nové hry", který ale nesmí být vydáván za recenzi. Recenze by vždy měla být neutrální/nestranná. Pokud toho není schopen, ať ji nepíše a juchá na blogu.
      • pokud by měl být člověk nestranný, tak musí pouze napsat v bodech důletižé věci (tj. ani to nenazývat klady či zápory, jelikož každý bere za klad a zápor něco jiného => jedná se o subjektivní kategoriaci). A něco jako číslené hodnocení by si už vůbec nemohl dovolit, chraň bože. *8*
    • Človeče, ja ťa obdivujem, ako to vieš pekne napisať, ja hneď vypenim a para z uši Pššššš...
      a proste Dan Vavra ti musi JE*AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAŤ *15*
      ...inak SORRY chlapi, liečim sa *1*
  • No jo to se dalo čekat Vávra nemá nic lepšího na práci než vypsat u dobrý hry 116 chyb

Pane Vávro laskavě už jděte někam pokud chcete takhle pokračovat
    • lol hlavne ze pan Vávra udelal tolik prevratnych her s kterych kazdemu padala huba prijde mi ze byl nastvanej na celej svet tak si to vylil tady nebo proto ze ho stve ze se ta hra tolik lidem libi?Pane Vávro urcite se svyma zkusenostma dokazete tak uzasne veci tak laskave zacnete delat mody do Skyrimu at se na to teda lepe hraje!Vy určitě nejaky mody zvladnete ne? nebo si je vytvorte jen pro vase uziti at uz se dale neztrapnujete.
    • Nevypsal 116 chyb,ale 110 nesmyslu. S temi cca 6 body se i da souhlasit,nebo je akceptovat jako jiny nazor
      Vazne netusim co chtela redakce timhle clankem rict.
  • rhomola
    HeleVocas, přidej tam za mě ješě jeden bod. Řevem můžete měnit počasí! BTW tenhle řev mi fakt baví, když mi leze vánice na nervy, tak si zařvu a na chvíli mám sluníčko ;) No kde jinde si tohle můžete zahrát, že si měníte počasí? *2*
    • Ty jo, az pridu domu, to hned zkusim :)
  • Dobré je, jak se tu ta hromada cucáků ošívá nad realitou a pravdivostí tohoto článku :-) Ano Skyrim je dobrá hra, ale tak ukrutně nedomrlá, že to až mnohdy bolí. S článkem se absolutně ztotožňuji. Kdyby se aspoň tolik nepřeceňovala a nevychvalovala s tím jaká je to úžasná revoluce v hraní..
    • rhomola
      No revoluce v hraní je TES od třetího dílu nepochybně. A laťku stále zvyšuje a ostatní na stejném poli ji jenom dohánějí. O tom nemá smysl pochybovat. Navíc je to hra zábavná a jako hra/hračka má po zase dlouhé době potenciál bavit mě a spoustu dalších stovky a stovky hodin. Za litr úplně super.
      Ale nevynáším to jen do nebes. Jistě herní svět Skyrimu má obrovský potenciál, a ten opět nebyl vužit do maxima. Možná nebyl využit ani z poloviny, mnohé by se dalo vymazlit lépe, prostor i nástroju tu k tomu jsou (a podotýkám skvěle až úžasně funkční nástroje) ale ještě bude pár patchů a nějaká DLC a hlavně tuny módů, takže já jsem velmi spokojen.
      A kdybych zrovna v tuhle chvíli měl hodnotit v rámci kategorie open world zase dám 10/10 a na hru roku bych asi taky tipnul, protože údálost v herním světě a jeho komunitách to rozhodně je největší. Však už o čem jiném se tu letos tak vášnivě diskutovalo?
      • Fanboy promluvil *6*
        • rhomola
          Buď trochu konkrétnější vládče vesmíru. Tvému proslovu nejsem hoden ani schopen porozumět.
    • presne, solidni hra, ma svoje dobry stranky, ale taky zbytecne moc hovadin a nedodelku (bohuzel uz tak nejak tradicne, kdyz se clovek mrkne na cely tes + novy fo)
      • No prave, o to zarazejici je ze se plno tech chyb opakuje porad dokola a oni porad dokola nejsou schopni s tim neco udelat!
  • Dan Vávra rád přemýšlí, třeba proč slunce svítí cez den, a ne v noci, kdy by to bylo mnohen užitečnější....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit