Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Vávra se tady zase vyblil...
-
-
a ty ses z toho posral
-
-
nejlepsi clanek co jsem na games kdy cetl
-
Skyrim ma celkom kedysi bavil ale ani neviem preco ale ked toto citam cudujem sa ze preco ma vlastne bavil ved vsetko z toho textu je pravda :D
-
stačí jeden článek masivního trolla a hned je tady 850 příspěvků :D
-
-
Tak tak, vávra je největší troll
-
-
BTW ten "EPIC FAIL." na konci je sebereflexe?
-
V podstate souhlasim ve vsech bodech,ale i presto,nevim proc ,me ta hra bavi a libi se me -)
-
-
Jestli souhlasíš ve všech bodech si de*il. nemyšleno jako urážka, ale duševní nemoc, za to nemůžeš
-
-
Ne všechno je v tom článku pravda. Největší rozpor bych viděl v tom, že ta hra je o 100% lepší, než byl Oblivion. Tam mě štvaly dungeony, často side-questy a nakonec i quest hlavní. To mezi tím bylo fajn.
Ve Skyrimu je to o něčem jiném... která hra má jeden side-quest dlouhý a zábavný, jako průměrná střílečka? A nejlepší je rozsáhlost některých vedlejších linií, které by sami o sobě daly námětem i délkou na dlouhou samostatnou hru.
Stejně tak grafika hry... je možná průměrná, ale nápadité vymodelování světa a působivé scenérie tu jsou na denním pořádku - prostě je to svět hezký, je ho radost objevovat a celkově dává mnohem větší smysl než v Oblivionu.
Ok, mrtvoly nemizí, věc sebraná ze stolu je krádež,... ale že by spojenec zasažený mnou v boji šel proti mně? Tak to se mi nestalo. U nezúčastněných NPC je to jinak, ale ty se mi do rány připletly tak 2x. No, nemá cenu reagovat na vše, ale Skyrim ušel pořádný kus cesty a podle mě dovršil to, co Oblivion trochu nešťastně nakousnul, byť už grafika nebere dech (a to ani počítači :-) ) a staré chyby (často i vlastnosti) tu jsou opět v plné síle. A konečně je zábava být mágem - v Oblivionu mě štvala miliarda kouzel i jejich ostudné efekty (zejména ledové magie). Co by opravdu ve Skyrimu potřebovalo předělat, je interface, ten je opravdu tragický (až na oblíbené položky a rychlé volby na 1-9, to je super, včetně přepínání mezi jednoručním a obouručním kouzelní) -
Jeeeee
Predstavme si ze se najde osviceny investor ktery nebude brat ohled na penize ani cas, zaplati skveleho producenta ktery najme ty nejlepsi programatory, designery, grafiky i animatory, zakoupi jim ty nejlepsi nastroje nebo poskytne moznosti pro tvorbu svych vlastnich a pusti se do ty nejskvelejsi hry vsech dob. *1*
Nejspis to dopadne tak, ze investor prijde o vsechny penize a kdyz hra konecne spatri svetlo sveta bude jiz vypadat zastarale. *13*
Vsichni vime jak to v hernim byznysu chodi, jak se z tvurcich profesi stali profese pro naplneni necich kapes, pro realizaci predstav tech co ocekavaji zisk.
Vlastne je to tak se vsim. Vsechno co koupite je delano hlavne proto aby se to prodalo, ne pro to aby to slouzilo.
Obavam se ze cekani na dokonalou hru je cekani na Godota. Pripad Skyrim bych okomentoval takto "nelibi, nehraj". A ze jej reklama i recenze stavi tam kam nepatri? Proboha a ktera reklama nelze? Myslim ze je na trhu poradna hromada daleko vetsich pruseru a lidi se nechaj zblbnout marketingem a kupuji to. Dokud nebude platit pravidlo ze se pomalu vice oplati investovat do zblbnuti zakaznika nez do samotneho vyvoje, situace se nezmeni. Besheda mi v tomto dokonce pripada dosti ferova. Oproti jinym velkohubym slibotechnam jsem nezaregistroval zadnou vyraznejsi marketingovou masaz. -
Dane, upřímně sérii The Elder Scrolls mám nejradši z RPG her, ačkoliv máš pravdu v 98% toho, co píšeš, přesto jsem spokojený, pokud to Bethesda vyladí a pokud ne, budeme se s tím muset smířit. Každopádně můj příspěvek je mířený na tvůj styl popisu, při kterém jsem se opravdu musel krotit proti záchvatům smíchu *1*. Člověk si připadá jako by četl rozsudek smrti napsaný Leslie Nielsenem *1*
-
bubu baba bebe byby nejlepsi hra je stejnak MAFIE 1 a 2 a vavra je genialni totalni super clovek ktereho kazdy musi milovat proste je to nejlepsi clovek a ma ve vsem pravdu PS: tesim se na tvoji novou hru bude to zase orgasmus