Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 70. Od první chvíle, co jsem narazil na česnek, ho s sebou tahám při děsuplné vzpomínce na Oblivion, kde po té, co jste se stali upírem, česnek nebyl k sehnání a zbavit se vampirismu znamenalo několikahodinový quest a hodiny hledání rady na internetu.

Bug skyrimu jak sviňa teda :D:D je to jen příklad
    • Při pročtení všech se jako příklad dá použít tak padesát procent, to myslím jen ty úplné sr*čky. věci který řešit na fantasy rpg je věc mozkové disfunkce se tam najde zase pár, tak nám toho špatnýho zůstane tak 25 procent a ten zbytek z té hry v žádným případě nedělá nehratelnou... :)
      • To jsi na to kápnul, já nevím proč to ten Daniel měl zapotřebí tohle psát... Fakt mě to ohledně jeho osoby mrzí, dost jsem ho respektovat... Byl pro mě vzorem vývojáře...
  • Pravda. Inventář je nepřehledný. Hledání questů na mapě také. NPC jsou klonovaná. A jízdu na koni taky rád nemám. Ale řekněte mi proboha s čím to Dan srovnává? Kde je ta geniální hra, která jede na konzolích i PC se super stíny, plynule a nikdy nepadá. Kde je ta hra kde jsou desítky kilometrů krajiny detailně a bechybně otexturovány. Kde je hra, která má hratelnost desítky hodin a přitom se nikdy neopakuje? Je to snad Gothic 3 nebo Mafia 2? Hrál sem na plné detaily Cryisi,RAGE,SHOGUNA2 a stejně se občas zastavím a kochám krajinou, nasvícením dungeonu nebo detailností interiérů. a tak dál a tak dál. Já hraju na PC s detaily asi na 3/4 maxima. Hraju na gamepadu ikdyž sem byl zvyklí na něm hrát jen fifu. Zvykl sem si brzo a plynulý pohyb a práce s inventářem je parádní. Po asi 20 hodinách už sem trochu přišel o to kouzlo objevování nových aspektů hry a kochání se. Trochu se mi nahromadily questy že v tom je zmatek a místo nějakého plynulého příběhu spíš přepínám mezi mapou a questlogem a lítam sem tam. Ale stejně. Nejlepší rpg co sem kdy hrál.
    • Někomu stačí málo. On to nesrovnává s žádnou hrou, ale že když už někdo dělá větší hru, měla by dávat trochu smysl. Takhle je sice největší, ale to je tak všechno. Někomu to třeba nevadí.
  • se spoustou bodů samozřejmě souhlasím ,ale taky tam má pan Vávra spoustu nesmyslů a trapného rýpání jenom tak protože proto
    skyrim je výborná hra ,zaslouží si úspěh ,bethesha zaslouží nakopat za to jak zabugovaný hry vydavaj
  • walltar
    S tímhle se nedá než souhlasit .... ale prostě skyrim je jediné co si člověk co má rád RPG dnes může zahrát. Já doufám že se někde vynoří pořádné open world RPG nebo MMORPG, ale moc tomu nevěřím. Do té doby je skyrim to nejlepší co máme ....
    • Vim ze se opakuji,ale co treba Fallout:New Vegas? Pokud zkousnes starsi graficky engine,pak ti toho F:NV nabizi mnohem vice nez Skyrim. Diky Obsidianu za nej.
      • walltar
        No F:NV už sem hrál dost dlouho .... je určitě lepší ale řekl bych že většina lidí co má ráda open world RPG už ho dohrála tak 150x
  • Článek je pěkný a zábavný hejt (hate), přesně takový má správný hejt být. Některé věci jsou zatraceně pravdivé, některé vyloženě subjektivní a některé ad absurdum. Že ale Bethesda v mnoha věcech spoléhá na schopnosti hráčů samotných při výrobě modů (tedy alespoň na PC) a dalšího hrabání se v souborech, to víme přeci dlouho. Sto lidí, sto chutí. Ber nebo nech být.
  • Naštěsí na pc verzi moc takových bugu není . nejzávažnější bug u mě se jmenuje Louis Letruš :-D kterej se už podruhé naklonoval u stájí bílého prusmyku. Jeden stojí po pás v texturách a dva stojijou nad ním.
    - pak jestě mám probém když v interieru otevřu dveře tak se občas stane že se v místnosti za nimi všechny věci rozhází.
    - V dungeonech mam problém z vodou i když tam žádná není tak jako bych 10x za vteřinu vylezl a ponořil se do vody. je to otravné ale snést se to dá. Jinak klasické bugy jako v jiných rozsáhlých rpg.
  • Dá se říci, že jednotlivé výtky jsou prostě pravdivé argumenty. Na mě osobně však Skyrim působí jako celek opravdu silně a lehce tak na ně pokaždé zapomenu.

Hra mi prostě něčím "voní" a začalo to už Key artem...
    • Některé výtky však pravdivé nejsou ani omylem, to uzná každý, kdo PC verzi hrál...
      • Některé výtky snad ani nejsou výtky(je to totiž lež) spíš takovej pokus o vtip, možná..
  • A nejsem fanouškem autora, ale pro kritiky. Napište 100+ proč hrát Skyrim. Mně napadají 3 důvody.

1. Dohráli jste Zaklínače 1,2, Morrowind, Risen a DA.
    2. Nevíte, co s časem a máte rádi sérii, nemáte rádi hardcore RPG a stačí Vám jednodušší RPG se silným otevřeným světem.
    3. Přáli jste si koně spidermena.

Vím, pro mnohe to bude ubohé. Ale Skyrim není nic jiného než zklamání, za poloviční prachy, co měli vývojáři na vývoj mi přijde Zaklínač mnohem lepší. Skyrim je takovou lehkou oddechovkou, ale strávit u toho X desétek hodin? Na to co nabízí, to rozhodně ne. To nabízel Morrowind a po X patchech a módech i Oblivion, ale ten byl hratelný tak po roce a desítkách úprav.
    • Vypůjčím si citát od konkurence, se kterým (na rozdíl od zbytku recence) stoprocentně souhlasím: "....zatímco do Oblivionu jsem se musel vždy násilím dokopávat, od Skyrimu mě musí jiní násilně odkopávat."
  • Amylee.Anderson
    Tady se lehce komentuje ještě teď :D
  • mam sem hodit okomentovani vsech 116 bodu? bude to nekdo cist?
    • jo
    • rozhodne ne
    • Jo.
    • Core
      Ne.
    • Ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit