Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • septicflesh
    Psát názory typu 'Co jsi udělal lepšího, že kritizuješ?' ve spojení DV, Warhorse a 'Žižka 1' je zcestné. Jeho hra ještě nevyšla a nevím jestli má vůbec ambice jít cestou Skyrimu nebo se s ním vůbec srovnávat. Pochybuji, že za Žižkou bude stát stejně obří tým jako v Bethesdě. Srovnáváte nesrovnávatelné. Podle mě prostě vyjádřil názor hráče! Nikoli konkurenta Bethesdy. Na Skyrim se teprve chystám a jsem rád, že jsem si počkal a mohl si přečíst v pochvalných recenzích na co se těšit a zároveň se seznámit také s druhou stranou (a to nejen díky článku Dana Vávry).
    • Přesně tak, prostě DV vyjádřil svůj osobní názor. Zda to bylo za účelem zpropagování se, je už věc druhá. Je ale pravda, že mnoho věcí mohlo být ve Skyrimu mnohem lepších...
  • uzivatel1982
    Jestli se najde aspon jeden člověk co přečte všechny komentáře....:).... *16*
    • jisteze... Troll, stejne je 50% komentaru jeho
      • Trol.diskuzni
        Kdybych uměl počítat tak dobře jako ty, daleko bych to v životě nedotáhl...
  • Vše podstatné je napsáno a vysvětleno v úvodu,proto nechápu proč se zde mnoho lidí chytá nějakého bodu který se mu nelíbí.V bodech píše co se mu prostě nelibí a hotovo.Tam není,žádné "Proč".Možná to zde lidí čtou od konce :)

-Hlavní,je že jsou zde opakující se chyby které byli v minulých dílech a grafická stránka která se prezentovala tak,že nebude v roce 2011 na úrovni let minulých.Je proto jasné,že když velká firma se nepoučí z chyb které,za ní opravují věrní fandové tak je to opravu špatné.

-Se podívejte na nejstahovanější módy do Skyrimu.Oprava,Vylepšení a pak teprve přidání obsahu.To je dobré pořadí?Hráči opravují za firmu?Proč to tak není i u státu,kde lidi nadávají sami často nic nedělají.Zde dělají a málo nadávají :)
    • On totiž ještě žádný přidatelný obsah není, aby stál zato. Stále ještě nevyšel CK.
      • Myslel jsem modifikace fandů.

Viz.

http://www.skyrimnexus.com/

Podívej se co opravuje patch a co opravují,přidávají fandové. Rozdílné věci naprosto.
  • Nikdo ho to nenutil hrat experta, hlavne ze ARMA 2 byla dokonala :-/. At si polibi s tema jeho trapnyma nazorama. Hra ktera dostala 10/10 a on disident si bude hrat na odbornika. Nema to hrat na shitu konzoli
    • Malleth
      10/10 Pro Skyrim je urážka desítkových a devítkových her. A to bez debat. Je dobře že se někdo postavil proti proudu. Ikdyž to mohl udělat trochu mírnější formou.
  • No Dan Vávra, přeci jen lepší než ten psychopat Radek Hulán...
  • Nechapu jak muzete porad nadavat (obcas dost nevybiravym zpusobem) na pana Vavru. Ale je to tezke na tech diskuzich, chapu. Napise-li herni zurnalista sve dojmy a prostrednictvim recenze vam je naserviruje, tak vetsina lidi, ktera se hodnocenim teto hry citi (kdo vi proc) dotcena, si zacne stezovat a dost casto se opakuje fraze: "Sam pan recenzent XY by nevytvoril ani aplikaci do androida a dovoluje si sem psat svuj vlastni nazor na hru..." WTF? A ted tu mame nazor cloveka, ktery se ve vyvoji her osobne angazuje a ma za sebou i nejaky ten AAA projekt a lidi nadavaji vesele dal, protoze ani ta jeho hra nebyla dokonala. No a co? Znamena to tedy, ze "clovek z oboru" taky nema pravo napsat svuj vlastni nazor??? A jak to, co napsal, proboha souvisi s tim, na cem se sam podilel, ci s tim, co teprve chysta? Je vam jasne lidicky o co mi jde? Kdyby byl pod timto clankem podepsan Smutny, Grygar ci ja, co se tim sakra zmeni? Porad to bude jenom osobni nazor cloveka na tu hru, jako jakakoliv jina recenze. A propo z clanku ani tak nevyplyva, ze by pan Vavra nesnasel samotnou hru, spis jako postoj vas, fanatickych a nekritickych fanousku. Tim jak nekteri z vas vedou tuto diskuzi (vulgarnim a urazlivym zpusobem) si podrezavate vetev sami pod sebou...
    • Jakapak recenze prosim te? Navic se ZASE budu opakovat,ale vetsina tech jeho bodu je bud zcela nesmysl,nebo jsou to polopravdy. A jista cast bodu snad i pravda je,ale ne na PC verzi hry. Jestli tenhle clanek byl pokus o vtip,tak se munepovedl
      Mohl bych ti tu klidne bod po bodu vyvracet pulku jeho bodu,s e zbylou polovinou nesouhlasit a posledni ctrvtina je asi i pravda.
      • Tak jo , tak dělejte, vyvracejte. Hraju to na Xboxu, jako asi většina lidí co tu hru koupila. PC verze mi je srdečně ukradená a stejně tak 90% těch věcí nemá s platformou naprosto nic společného. Takže mi něco vyvraťte. Argumentujte pane. Jen do toho. Kdepak jsem lhal? Co jsem si vymyslel?
        • No některé věci se daly shrnout, ale to by těch bodů nebylo 100+ ale tak 50+. *1*
          Když ale oněm Fan-boys nejde ani o grafiku, ani o realističnost, ani o logiku, ani o příběh, který zaujme i nového hráče. Oni už jsou nakažení. Asi si budu muset sehnat předešlé díly TES a nechat se nakazit, abych měl taky ten dobrý pocit. A růžové brýle. Na ty nezapomenut. S těmi ten mrtvý Skyrim svět vypadá mnohem lépe. Tady chípnul pes.
          Já nevím, ale třeba z TW1 mám mnohem lepší pocit. Kamkoli se vrtnu, je něco živého. V těžkém brnění se utopím. Úžasně realisticky se sklonem terénu se zpomaluji až tam nakonec nevylezu. Prostě se to koná na zemi a platí fyzikální zákony. A takové hře jsem ochoten věřit. Skyrim virtuální svět nejsem schopen akceptovat. Není to scifi, kde neplatí fyzikální zákony, Je to fantasy na zemi. Jediné navíc je magie, jinak to musí fungovat normálně. A pokud ne, je to brak.
      • Piggsy
        jj a nakonec bys zjistil, že není co vyvracet *1*
        • No ty uz zcela ocividne vyvraceny jsi *1*
    • Hodne lidi vychazi z toho, co autor napsal. Nesnazi se mu videt do hlavy.
      Za ty roky Jamy pekel Dana Vavry v levelu, jsem si niceho, nez jeho verejne propagovaneho haterstvi, nevsiml. *3*
    • Piggsy
      Naprosto s Tebou souhlasím. Většina lidí to hraje bez přemýšlení a pak se nad tím rozplývají až do nebes. A když se pak najde člověk, který nad hrou opravdu přemýšlí a všechny ty chyby a nelogičnosti ho štvou a bijí do očí, tak je ještě špatný kvůli tomu, že o tom napsal pravdivý článek. *7*
  • tak s polovinou důvodů nesouhlasím, často to jsou blbosti....jinak skyrim mě velice zklamal - slabý hlavní příběb a povětšinou nudné vedlejší úkoly, na první pohled vypadá úžasně, ale po pár hodinách mě začal velmi nudit....ze serie TES mě stále nejvíce baví morrowind
  • Je mi pana Vávry líto. Nepolemizuju nad jednotlivými body to bysme tu byli dlouho. Některé z nich jsou určite pravda. Faktem ovšem je, že ani mě, ani hromadě ostatních lidí to zjevně nijak nevadí. Třeba v Bethesdě vědí, na co se malí soustředit. A zjevně to není prkno na zadní straně kamenného sloupu. Ať to čtu, jak to čtu, vidim v tom pouze závist a ubohost. K tomu všemu od člověka, který kdysi vyrobil suprovou Mafii. Jak ta mě bavila. A že jsem ten závod musel jet asi třicetkrát abych se dostal dálí. Ani tenkrát mi to nevadilo. A teď je mi z toho trochu smutno...
    • Mně je zase líto takových retardů jako jsi ty, kteří prostě nepřekousnou fakt, že někdo není ze Skyrimu celý mokrý. Závist? A čeho? Skyrim není nic k závidění, spíš k pláči. Za 5 let vývoje se oproti předchozího dílu změnilo minimum věcí.
      • Víš že zbytečné urážení dost vypovídá o inteligenci a nadhledu člověka?
        Mimochodem, se právě chováš jako ten "retard co nepřekousne fakt", že někoho může víc bavit Skyrim.
        Pokud vezmu v potaz, že Mafii sem zhruba po hodině a půl přestal hrát kvůli nudě a Skyrim nenudí ani po dvou týdnech... dalo by se najít z mého úhlu pohledu lecos k závidění :).
        • Fanboy +1
          • Já sem fanboy, ty si hater a celé se to rovná nule :) rozdíl je v tom, že já aspoň nikoho neurážim, protože to by bylo dost slaboduché :).
            • Jasně Chucku *1*
      • A me je zas lito takove zkurvene luzy, jako jsi ty.. luzy lizajici vlastni mrdku z Vavrovy rite.
        • To si mě pleteš se svou matkou *1*
  • Jsem rád, že tento článek vyšel. Ne, že bych se se všemi body kritiky ztotožňoval, nebo považoval Skyrim za špatnou hru, ale většina recenzí co jsem na ní četl ji její chyby příliš snadno prominula...
  • v poslední době je Vávra trošku mimo....jeho články už dávno nejsou to co bývaly!!!

jinak opravdu nechápu kde lidi berou ty bugy....já mám po 110 hodinách na original Pc verzi největší problém ten že sem našel asi 4 rudy které nebyly interaktivní a tak nešli vytěžit...jinak desítky questů splněny a žádnej problém!
    • Spades
      Protože nejsi hnidopich jako vávra :D
      Ale jako.. mě tam nevadí bugy a glitche, jako spíš ty nedodělky:
      Kradení věcí s kýblem na hlavě
      UI pro myš
      Dualwield s jen jednou pochvou na meč atd...
      • kradení věcí s kýblem na hlavě - je to sranda :d na druhou stranu batatesteři prostě tohle asi nezkoušeli...mě osobně by to taky nikdy nenapadlo.....já sem třeba vylezl na kopec a hópl...taky sem se nemohl dodívat kam moje postava až se dokutálí protože se ta animačka přerušila loadingem...njn :D *9*
    • A vávra měl chudák takovou smůlu, že se mu do ruky dostala špatná verze :D
      • tak nevím jaka verze ale smůla určitě :D bavím se s docela dost lidima co to hrají a je to tak půl na půl...půlka bugy má a půlka ne....asi je to stylem hraní...nevím...řeší se hlouposti....v Indii taky nemá půlka obyvatel ha*zl a chodí na kanál před domem tak nevím proč by v Skyrimu nemohli chodit kadit na muchomůrky :)
        • Ono se to tak taky ve středověku dělalo... kanalizace to není od roku 0 :)
          • "Většina měst starověkého Řecka a Říma byla vybavena poměrně dokonalou sítí stok, svádějící odpadní vodu do nejbližšího toku."

A to dlouho před rokem 0 *3*.
            • někde ve městě, kde nevím, ale ne v barácích
            • v tomhle smyslu ano, ale taky neměli hajzl v každým domě, ale dlouhou "lavici" nevím jak to nazvat, kam se scházeli si "pokecat"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit