Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud je ta hra špatná, zlikviduje ji neviditelná ruka trhu.
    • Ešte že sa v Bethesde poistili tým, že peniaze ušetrené na grafike, ui, ai, nadabovaní... investovali do marketingu a niekoľkomesačného hypovania.
  • Víte co já už to nebudu řešit radši si ve Skyrimu dám mamutí steak trochu medoviny a půjdu si rozsápat za vlkodlaka pár banditů
    *1* *1* *1*

S pozdravem pro všechny milovníky hry Skyrim Anonym
  • terz
    Se článkem se dá souhlasit i nesouhlasit, stejně jako s recenzí samotnou na hru. Já sám nevím co lidi ještě baví na těch "versus" soubojích a nutkání vnucovat svůj názor ostatním, tím nemyslím pana Vávru. Dan Vávra se na twitteru jasně vyjádřil co si o Skyrimu myslí a všichni to chtěli rozvést tak to tu máte. Nicméně aby všechny komentáře byly buď "Vávra je debil" nebo "Grygar je debil" či podobného vyznění, je naprosto nepochopitelné. Co máte z těch dohad? Jednoho baví to, druhého ono. Lidská povaha (a zvlášť hráčské obce) je taková, že svůj vlastní názor si bude obhajovat až do aleluja. A u produktu jako je hra téměř neexistuje objektivní hodnocení, dá se mluvit maximálně o nějakém obecném náhledu ale to je tak vše.

Jinak gratuluji Dane, překonal jsi svůj rekord jak v délce článku tak v počtu komentářů pod ním ;-) (a pokud počet komentářů ještě nebyl překonán v nejbližších hodinách/dnech bude)
    • "Nicméně aby všechny komentáře byly buď "Vávra je debil" nebo "Grygar je debil" či podobného vyznění, je naprosto nepochopitelné."
      Ano to tedy je, naprosto tu chybí komentáře typu "Smutný je debil".
  • Trol.diskuzni
    Tenhle článek je pro mne něco jako takové upgradeované Desatero. *14*
    • Slotermeyer
      Amen. *14*
  • OK, s pár body bych ještě možná souhlasil ale jinak je podle mě ten článek dost mimo. Dost nechápu proč se tam každý druhý bod rozšiřuje do dalších 5ti nepodstatných i když je to o totálním nesmyslu. Já například v mapě chaos vůbec nemám. V oblíbených položkách mám jen to co OPRAVDU potřebuju a nebudu tam házet všechny spelly a věci co mám jen proto že mi připadají důležité. Autosave je tam a pokud vám nestačí, je tam i rychlé ukládání které se dá nastavit na klávesu. Čas a efekt kouzel, která na sebe aplikujete, JE vidět v případě že se umíte podívat na položku Stávající účinky v magii. Ukazatel vzduchu tam není asi záměrně a je to i reálnější. Z favorites si taky můžete věci, lektvary a kouzla házet i na rychle klávesy 1, 2, 3 atd. . Pokud vám grafika příde tak hrozná jak se píše v článku, pořiďte si brýle a nebo výkonější PC. Ne všechny budovy a stavby vypadají stejně, jen v některých městech jsou udělané ve stejném stylu. Cedule obchodníků rozpoznám na metry daleko, co takhle zkusit ty brýle? Lidé rychle mizí ve dveřích proto, aby přístup do budov byl volný také pro hráče. Když otevíráte dveře, musíte taky rozumě stát. Speciální záběr je pryč, je to reálnější. K hudbě nic nemám ale je to o tom co se člověku líbí. Kdo chce, muže si to ztlumit a pustit si k tomu třeba AC/DC když mu ta původní hudba nesedí. Dabérů je tam mnohem víc. Že je krumpáč nutný ke kopání rudy je logické, a nepotřebné předměty se dají vyhodit či prodat. Bethesda má v budově vlastní télocvičnu. Pokud sprintujete moc krátce, zkuste si na dalším lvlu vylepšit třeba staminu. 90. - Když se někomu hrabete v bedně, je to myslím slyšet. 104. Vzájemné souboje NPC mi nepřijdou nijak hrozné, ani všichni lidi kolem vás (v reálném světě) nemusejí být tak mírumilovní. To ostatní je buď nesmysl nebo s tím souhlasím. Když se vám hra nelíbí, nehrajte jí nebo si počkejte na construction set.
  • Hodne dobry clanek! Opravdu. Je to vtipne a na to, jak je to mega dlouhe, se to prekvapive svizne cte. I pres zavadejici nazev je z textu patrne, ze Dan nasnasi spise fanboyovstvi a nekriticke nadseni panujici kolem Skyrimu, nez samotnou hru. Korunu tomu nasazuji az fanousci, kteri tu na jeho jmeno kydaji vsemoznou spinu jenom proto, ze se opovazil verejne napsat, ze ta hra neni dokonala (!!prekvapive!!). Bavi-li vas Skyrim hrat, zmeni na tom nazor Dana Vavry neco? NE. Tak se tu tak necertete a berte to trochu s nadhledem. Vzdyt je to jenom hra...
    • S "fanboyovstvim" nema clanek zas tak moc co delat. Podivejte se na ty body,kolik z tech cca 120 vam prijde v pocitacove hre(navic sandboxu) realnych?
    • smejki
      vítej, inteligentní člověče! Chyběls nám
      • Dag0
        asi tak, jeden z mala co pochopili ze clanek neni o tom, ze Skyrim je nehratelny paskvil ale o tom proc by nemel od vsech recenzentu dostavat ultimatni hodnoceni.

btw mam odehrano 27 hodin a teprve 1/4 hlavniho questu splneno a myslim ze dalsich 50 u toho zakempim.
    • rhomola
      Tak já za sebe třeba musím uznat, že ano, že mě jeho názor, co se mého vlastního postoje k TES týká, vlastně netankuje vůbec. Ale jestli to myslí úplně celý vážně, tak trochu profesně nechápu a dotřetice, jako velkému a PLATÍCÍMU fanouškovi Mafie, opravdu hodně moc neudělal dvojkou radost a tohle mi přijde jako ideální okamžik, se té tehdejší frustrace zbavit a vyvantilovat si jí na správném pohrobkovi ;) Takže vlastně nic ve zlém, taky mě to baví a taky mě těšilo ;)
  • Nechápu co někteří na tom článku vidí, že tvrdí jak je skvěle napsaný. Halda z těch 100 + bodů jsou naprosto primitivní výmysly. Úplně zbytečné a jakoby to říkalo "vůbec nemám tušení co napsat, tak vymýšlím totální kraviny." Neříkám, že to nemá žádné chyby=), ale rozhodně tam nejsou žádné takové,aby to nešlo hrát, nebo vás to vyloženě vytáčelo do nepříčetnosti. Pokud vás teda nevytočí každá maličkost. A která hra je bez chyb?=) Kdyby ty slavné důvody měly mít nějaký význam napíše jich sotva 20,většina z toho jsou roztahané ptákoviny,aby si mohl napsat krásné číslíčko 100+ a pochvalovat si jak tomu zasadil pořádnou ránu. =)
  • VÁVRA MÁ PRAVDU VE VŠEM. Hrál jsem Skyrim 200 hodin a ještě ho nějakou dobu hrát budu. Budu objevovat další chyby, bugy a létající mamuty a budu hrát dál, protože (i přes ty chyby) je to super hra *5*
    • Neni to super hra, je to presne jak pise ... jedna z mala her.
  • Pané Vávra... Když Vám to tak krásně píše. Měl bych na Vás rovněž dotazy podobného ražení.

Jak to, že Vám v Mafii umí policajti s přesností na jeden km/h bez radaru dávat neviditelné pokuty za překročení rychlosti? Naopak jízdu po chodníku přehlíží jedna báseň. Rovněž máte tak úžasně vyskillované četníky, že dokážou uprostřed té nejžhavější přestřelky zamykat svá auta! A mohl bych pokračovat=)
    • smejki
      vaše výtky k Mafii, jsou-li pravdivé, jsou zcela legitimní. Ubírá to něco na Vávrových výtkách k TES5? Pochybuji. Proč se tedy nedržíme tématu, jímž jsou chyby TES5? Pan Vávra navíc zdůrazňuje, že bethesda své chyby opakuje, což se u mafie ani nemůže dít.
      • rhomola
        Objektivní spravedlnost tu nemá co dělat, tohle je krev za krev :) Tohle je vendeta za to, že pošlapal skvělou věc a teď šlape po další :D
      • A jéje... Čau Smejkale. Tebe jsem dlouho nečetl *1*
        • smejki
          to seš ty, botko? zdar! *15*
      • Jistě že se to u Mafie opakovat nemůže, protože po fiasku s druhým dílem snad trojka nikdy nevyjde, musela by totiž být o mnoho lepší než jednička (což by bylo velice těžké, bo Mafie 1 je vynikající hra, skoro tak dobrá jako TES, byť jiného žánru :-) ) a pochybuji, že to vůbec někdo dokáže. Já jsem rád, že M2 unikla na internet před vydáním, mohl jsem ji vyzkoušet a na základě toho zrušit svou čtyři roky starou předobjednávku. Na druhou stranu, TES V také unikl, zahrál jsem si a o to více jsem se těšil na svou předobjednanou originálku :-)
        • A dobře jste udělal, protože můžeme-li věřit slovům a rozhovorům, pak finální produkt Mafia II má s původní koncepcí pana Vávry společná jenom jména postav (možná i jejich design) a zasazení.
    • Vsechno co je v te hre dobre, je dilo Dana Vavry a co je spatne, je prece dilo vedeni, ze to zkazilo ;)
      • rhomola
        počítám, že tak nějak to bylo ... :D
    • Jízda po chodníku v seznamu přestupků byla.
  • fallout
    Taky patřím mezi velké fanoušky žánru RPG... zvlášť Fallouty jsou mojí srdcovou záležitostíb (jak původní tak nové, Bethesda). Nevím na kolik má Dan Vávra pravdu, ale to už záleží na každém z vás. Já sem chtěl jenom za sebe dodat, že mě osobně Skyrim taky nechytl. Je mi jasné, že tím pobouřím spoustu fanoušků, ale je to prostě tak. Přesto, že sem se na Skyrim hodně těšil, nenašel sem zde pro mě to pravé.
    • Jestli se ti líbil i F3 tak si dej rovnou facku.. nejhloupější Fallout co spatřil světlo světa. Naštěstí se přiřítili Obsidiani nás zachránit s F:NV a já jim za to děkuji x)
      • Každému se může líbit něco jiného. Já mám F3 rád a Fallout 1+2 naprosto nesnáším. Hry na tahy prostě nemusím,
      • fallout
        Facku dej především sám sobě chytráku... kdyby nebylo Bethesdy, tak si Fallouty už nikdy nezahrajem. Takže i když byl F3 slabší byl sem za něj rád a bylo jen otázkou času kdy se toho chytne někdo jiný viz. FNV. Ale to tobě přes tvoji přirozenou hloupost nikdy nedojde... *3*
    • Mě chytl, ale nehrál jsem zatím nic jiného od Bethesdy (jo stydím se, stejně tak za Diablo) , řekni, je to pořát dokola? :)
      • je i není - oproti oblivionu obrovskej krok vpřed, ale Morrowind je po všech stránkách lepší, Skyrim není desítková hra, i když by jí bejt chtěla

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit