-
Dufam, ze RPG roku bude Kingdom Come ked uz maju v redakcii ten stroj casu...dufam, ale ze stihnu zachranit i Connora..
-
Vážně by mě zajímalo vysvětlení redakce, jak je možný naučit se LoLko za jeden večer, ale DOTU nikoliv.
-
-
Imho to je tak, že autor hral LoL někdy v tom roce 2009+, a viděl, že tam je tutorial s Ashe(nou), pak si ještě vzpoměl, že existuje vlastně i Dota2, kterou hral taky před rokem, když ještě tutorialy neměla...
A vůbec, možná zjistili že se jim ty "Best of" moc nečtou, tak udělali učelový flame, protože co dokáže vyvolat ty největší rozepře? Hračí MOBA her *5*
-
-
Chtěl jsem napsat smysluplný komentář... Ale tohle ja na mě moc, má reakce?
"lol" -
Já myslím, že měl vyhrát samotný internet.
-
:D ok, tak tohle bylo fakt dobry. Musim uznat, ze redakce ma big cojones!!
Trochu se ale zacinam bat diskuse u vitezstvi nejhranejsiho CoD:Ghosts v kategorii FPS roku 2013.
Snad jen -
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbft19GECP1qjqdevo1_1280.jpg
toliko k poctu hracu :D. -
Co Path of Exile? To vyšlo (regulérně) loni. Netřeba ho hned stavět na stupeň vítězů, ale zmínka o něm být mohla, na rozdíl od titulů, co loni nevyšly.
-
-
Taky například Warframe.
-
-
Též není špatný. Sice se přiznám, že jsem to od vydání nehrál, hrál jsem ještě uzavřenou a následně otevřenou betu, ale nebylo to špatné.
-
-
-
Aha, kde je jako Final Fantasy XIV ? Jedna z nejlepších MMO.
-
Škoda že komunita těch fakanu tu hru zabila.
-
To známkování Veskoslava vůbec není podezřelé. Ještě před asi 1,5 hodinou měl příspěvky kolem nuly nebo ty starší v docela znatelném plusu (až nějakých +7/8) a najednou téměř vše mezi -10 a -20. Ne, to vypadá zcela legitimně. Obzvlášť ve 3 v noci. *4*
-
-
to je jeste ok. obycejne byva v minusu tak 44 - 46 :-)
-
-
možná bývá ale nedávaj mu to jednotlivý lidi ale nejspíš nějakej klikací automat nebo co za tim vězí, po každym dostávaj stejnej počet minusu třeba "superman" tu dostal 3x -40 a pak už rozdíly dodávaj jinak lidi si myslim.
-
-
Tak Superman má asi stejné ip jako mistr Veskoslav a mínuska mu beztak davá redakce. Už ho má dost.
-
-
Rozhodně nemám stejnou ip, to jenom Rhuládek se nudí, tak si svoje sr*čky vyplusuje. Nic víc.
-
-
Hlavně, že brečíš a mínuskuješ taky. Tomu se říká karma Veskoslave.
-
To ti dlouho nevydrželo neurážet. Ale jo, mysli si, že redakce vyplysuje troly a Veskoslava mínisy *1* Já ti to brát nebudu.
-
panejo...ty seš marnej a tupej...
-
Blbý je na to dostatečně. Navíc pokaždé, když je v mínusu, tak pokaždé je následně v plusu+celá banda trolů jako šipečka a spol. A opravdu nechceš tvrdit, že to dělá redakce, že ne *7*
-
jo jasně a ještě se k tomu tady bude přiznávat.....
-
-
-
jj, tak tak
-
-
-
-
No.. za mě prostě War Thunder. Protože letadýlka jsou letadýlka a i jako zařeklého singleplayeristu (->míň stresování se) mě dokázal přilákat a chytnout. *3*