Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hm: to s tím youtubáckým videem fakt myslíš vážně? *15* *15* *15* *15* *15*
  • V Americe vědí, kde je Irán?
  • smejki
    kdepak bys vzal penízky na ty dotace?
  • No jistě, je to přísně tajné spiknutí. A do Pentagonu nenarazilo letadlo, ale raketa plná nahrávek nacistických videí zabavených na YouTube na příkaz české vlády. A Aštar Šeran to celé sledoval z paluby řiditelné vzducholodi. *7*

Když pominu to, že jsem se bavil s Ludvou a ty ses do diskuse pouze vetřel, tak by sis měl uvědomit, že ta diskuse měla nějaký kontext, a ten kontext je opatření prováděné íránskou vládou při cenzuře internetu. A to je technické opatření. Takže tolik k tomu.

Ne, vyvěšování videa samo o sobě trestné není, a teď s tebou skutečně mluvím jako právník s ignorantem, protože nic jiného nejsi. V případě, že chceš přestat být ignorantem, si zjisti něco o subjektivní stránce trestného činu.
  • Nějaké logické vysvětlení proč soukromá osoba blokuje obsah pouze pro konkrétní stát ze své vlastní iniciativy jak tvrdíš?**Nelze přepokládat že by nařízení státu ohledně cenzury bylo veřejné, v tomto případě lze posuzovat jen podle praxe a ta dává za pravdu že blokování na státní úrovni existuje i když to stát neříká nahlas. O technických prostředcích atd. nepadlo ani slovo a ani o tom zda musí být subjekt soukromý, proto bezpředmětné, dotazoval si se totiž na něco jiného, tím jak to teď rozvíjíš a nabaluješ na to nové věci se z toho snažíš pouze dostat. Vyhledávání takového obsahu není trestné pokud vím asi nikde na světě, čtení také ne, studování také ne, proč řešíš něco o čem tady nikdo nemluví, to nevím.

"není samo o sobě trestné ho vyvěšovat na internet."

To samozřejmě trestné je viz zmíněný paragraf 405 který sedí na tuto situaci, to by si měl vědět pokud si právník jak říkáš, proto právníkem zřejmě nebudeš, nebo možná ano, ale neznalým.

Je mi zřejmé, že tohle budeš znovu ignorovat jako vše na co nemáš odpověď, ale stejně se zeptám, můžu vidět příklad "zhovadilé hnusné idiotské svinské lži" z toho videa aby si dokázal svoje tvrzení?
  • XorxoxTalarius
    Mam mezi Iranci pratele, takze se na tema hry bavime a celkem casto ;)
  • To video není zablokované z nařízení státu, ale na základě rozhodnutí soukromé osoby. Neexistuje žádné státní rozhodnutí, které by provozovateli YouTube ukládalo tento obsah pro české uživatele zablokovat, a stejně tak neexistuje žádné technické opatření ze strany státu, které by českým uživatelům bránilo k tomu obsahu přistupovat. V ČR není trestné tento obsah vyhledávat, číst či jakkoliv jinak studovat, a není samo o sobě trestné ho vyvěšovat na internet. Pokud si udělám stránku, na které vyvěsím tohle video, a na té stránce například rozvedu všechny idiotské a hnusné lži, které se v něm objevují, tak nepáchám žádnou trestnou činnost, protože ta spočívá v tom, že tyhle svinstva podporuju, ne že ukazuju na jejich zhovadilost.
  • Jen se směj *4*

Znáš výraz Angsoc? Pokud ne, vygoogli si to *1*
  • Bohužel v současné situaci to zní spíše jako námět na sci-fi.
  • Nevím o co se pokoušíš, ale chtěl si vidět které stránky jsou blokovány na státní úrovni z nařízení státu atd. Takže jsem předložil příklad co si chtěl. To že to samé video je jinde přístupné je nepodstatné, je totiž logické že aby něco mohlo být zablokováno, musí to být nejdříve objeveno.

Můžeš mi dokázat tvrzení že to samé video je dostupné na milionech jiných míst? Tzn. min. 2 miliony. Nechci počet nalezených řetězců použitých slov v google vyhledávání, ale 2 miliony míst s tímto videem, které je z nich přístupné. Po mně chceš dokazování, takže dokaž také ty své tvrzení.
  • To si děláš srandu? YouTube je Česká republika? Ne. YouTube je služba provozovaná americkou korporací. Soukromý subjekt, zcela mimo českou jurisdikci. Mimochodem, to samé video je tam ještě minimálně jednou a dokonce v lepší kvalitě. A pak je taky na Google video a milionech dalších míst, kde si ho uživatel z ČR může prohlédnout nebo stáhnout. Čili ne, stát žádný obsah na internetu neblokuje.
  • ZeitGeist je skvělá trilogie dokumentů....díky za připomenutí, mam chuť je zase skouknout... *3*
  • kain: Je to pro tebe
  • Nechal bych ti absolutní a skutečnou svobodu, dal bych ti praci a podpořil bych tvojí rodinu aby ste se měli dobře jediné co bych za to chtěl by bylo aby si své děti k něčemu užitečnému vedl, co by rozvíjelo náš narod do větší slavy sport, umění, literatura, věda, podle schopností by dostali dotace. Pro děti ve školách by se povině zavedlo učení dobrých mravů a uctě k životu a to ne jenom svého ale i k druhym lidem. Je toho více ale hlavní je že by vláda dělala co má a to že by se starala o lidi a rozvíjela jejich schopnosti. Ty peníze tady jsou ale všichni je rozkrádaj pro svůj vlastní prospěch. Všichni by měli pro co žít. Korupce by byla vlastizrada a byla by trstána dle zakona který by si zvolil lidi v referendu.
  • Dworkin - Vím že nemáš co dodat, protože ti chybí argumenty. Mé tvrzení by si si mohl ověřit i ty sám protože máš tu možnost, ale ty nechceš, z pochopitelných důvodů, místo toho jsi hrubý. Odkaz na trestní zákoník, nevím co je na tom pitomoučkého, teda kromě toho že takové paragrafy existují.

Zkusím se vyhnout přímému zobrazení linků použitím tiny url:
    http://tinyurl.com/8kkp7fa

Tvrzení že je u nás obsah internetu blokován na státní úrovni je pravdivý.
  • Pilgrim66
    Za a) bibli*, za druhé kdo byli křesťané před Ježíšem? Židé. Ale hlavně, Palestýna byla za první světové války přislíbena arabům za pomoc proti turkům.

Židé žili do roku 1948 v úplné diaspoře. Používat jako argument bibli je asi jako říkát, že jihád je vlastně naprosto v pořádku, protože se tak píše v Koránu.
  • Deus hádáš se tu nad věcma, který nikdo nepopřel a to stylem, za kterej by na tebe byl hrdej i Gobles. Co se mnou chceš udělat? Pár let nucenejch prací v dole by asi osvěžilo mou mysl, vid?
    Ale já jsem přece nosáč, nebo ovce médií, protože neříkám to, co hlásáš ty.
  • Já už k tomu nemám co dodat. Ke tvé smůle jsi narazil na člověka, kterého neobelžeš pitomoučkými odkazy na trestní zákoník. Svoje tvrzení jsi prostě neprokázal a výmluv si můžeš z klobouku vytáhnout třeba deset. Konec.
  • Nesnažím se tě dojímat jen dokládám co říkám.

"Ne pokud nebude naprosto zřejmé, že to děláš proto, abys propagoval myšlenky na těch stránkách uvedené."

Děkuji za přiznání že mé důvody jsou opodstatněné, ano, přesně tohle nehodlám riskovat, sázku do loterie o to jestli to našimi "orgány" bude pospouzené jako zřejmé nebo ne.

Že neblafuji by si zjistil sám kdyby si použil google nebo youtube jak jsem tě požádal, ale to by si nesměl ignorovat to co je pro tebe nepohodlné.
  • Právě v Číně zemřelo během revoluce nejvíce lidí. Důvěryhodné statistiky ani nejsou. Otec Mao se holt snažil. Kupujeme si výrobky ze země, která záměrně v ekonomice podvádí a její občané mimo hlavní města žijí prakticky v nevolnictví, děti v otrockých pracech v dolech ... to je realita, o které se veřejně nemluví. Možná tenhle režim bude fungovat a za dalších padesát let posune zemi mezi světovou špičku. Já si ale myslim, že cena za to je až příliš vysoká.

Popírat v Číně revoluci, která proběhla po roce 48 je nehorázní nevědomost.

Jinak arabský svět, to jsou stovky a stovky kmenů z "horní dolní plané"... Nemá cenu se dívat, kdo je u moci, protože je to už stovky let trvající spor mezi šíty a sunnity, který ted prostě jen vyeskaloval.

Iran je právě vyjímka z toho, že tam převládají v drtivé většině šíté, zatim co v ostatních zemí jsou to sunnité, pokud jsem to nepopletl. Sám se v tom už ztrácim.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit