Přejít na výpis diskuzí
Blizzard musel kvůli sankcím odříznout hráče z Íránu
27.8.2012 | Aleš Smutný
330 příspěvků
-
Pro vysvětlení: Troll = hodně velký blbec
-
Źivota a svobody? Ty by jsi se měl co nejrychleji probudit. Život a svobodu máš možná v naší republice jako jeden z mála ty, který skáčeš, jak oni pískají. Ale co ostatní, co až tak s naší našlapanou ideologií lezení ameriky do riti nesouhlasí. Tito lidé se jako za komunismu živí kde jakou špínou, ledva, že uživí svou rodinu a zdánlivá svoboda je to jediné, co jim zbývá. Mnoho takových lidí, sice chodí po dně, ale svobodně. Nemusí být součástí tohoto hnusného otrokářského systému postaveném tak jako v americe, na utrpení svých pracovníků, kde chodí lidí nafetovaní do práce všemožnými medikamenty, aby tu přepracovanost zvládali. Nevím teda přesně jakou funkci v armádě máš, ale modlím se, aby to byla jedna z těch nižších, protože jestli jsi nějaký vyšší funkcionář, tak s takovouto omezeností panbůh s námi.
-
Národe, probuď se a dej všem nacionalistům a samozvaným vlastencům včas pár facek.
-
Nemáš nic, jen bluffuješ. Trestním právem mě nedojmeš, živí mě a vím, jak funguje v "našem soudnictví". Za uvedení odkazu v takovéto diskusi tě nikdo stíhat nebude. Ne pokud nebude naprosto zřejmé, že to děláš proto, abys propagoval myšlenky na těch stránkách uvedené. A pokud jsou pro ČR zablokované, tak přece neriskuješ nic. *3* Až na to, že nejsou.
-
Někdo tady zmiňoval revoluce jako nějakou důležitou věc k lepším zítřkům. Snažit se rozsévat do zemí, které nemají nejmenší demokratické tradice revoluční napětí a chaos je čin hodný bezskrupulního idiota. Každá země si musí projít vlastním přirozeným společenským vývojem a ne se snažit šířit víru v demokracii třeba i ohněm a mečem. V dobách křesťanských či islámských tomu nebylo jinak, ale dnes si myslím že je to přežitek který by měl reflektovat historické souvislosti. Podívejte se kde jsou dnes státy po "barevných revolucích" nebo Rusko, a kde je země která se revoluci vyhnula se vší rozhodností - Čína. Nebýt Číny tak si dnes nic málem po eshopech nekoupím *4*
-
Příjemný Bonus? Co ty jsi za člověka opravdu smutné a je vás čím dál víc. Pokud se z takovými jako ty nic neudělá tak tenhle narod za 100 let už nebude existovat a možná to bude už dřív. Národe probud se dokud je čas a mysli v čem budou žít naše děti.
-
Musím se opakovat - samozřejmě mám, ale nemohu je sem dát, porušil bych tím zákon, § 403, § 404 a zřejmě i § 405 trestního zákoníku a nechci být popotahován za propagaci takových stránek, když vidím praktické příklady z našeho soudnictví, mohl bych mít opravdu problémy a nebudu to riskovat. Jako samozvaný právník za kterého si se několikrát v diskusi prohlásil by si si měl trestnosti jednání které po mně vyžaduješ být vědom. Pokud mě nutíš nebo po mně vyžaduješ sem příklad takových stránek dát, dalo by se to asi klasifikovat jako navádění. To je pak také trestný čin podle § 24 trestního zákoníku.
Pokud umíš používat google, pak ti stačí vhodná klíčová slova a na takovou státem blokovanou stránku narazíš sám.
btw - můžeš mi prosím odpovědět jak by si onálepkoval židy "popírající" holokaust? -
Pozor. Slouha systému začíná používat unáhlené urážky a bere do huby jednu z nejšpionštějších firem na světě, tak jako má rád.
-
1. zamyslí se nad sebou, koupí nějaký pěkný dárek např. trhavinu, převlékne se do elfího kostýmu (díky za inspiraci Hairy) s opaskem plným dárku a vypraví se v autě na nejbližší spojeneckou základnu.
-
Když už nefunguje na vlastence iluze demokracie tak ho označíme za nacistu a hodíme na okraj společnosti a budem tvrdit že jeho inteligence je omezená.
-
seems legit.
-
Co by jsi chtěl po vojákovi z povolání? Tito lidé většinou ví to, co si jejich šéf přeje aby věděli.
-
četl jsi bibly? Jinak dnešní Izraelský stát má základy v britské kolonii. Takže bych nemluvil o palestinské domovině.
-
No hlavně že ty umíš v české větě použít slovo "cool". *3*
-
No tak si iranec kupi poradnou proxinu a bude hrat dal. Teda predpokladam, ze blokuji region, a nezabanovali ucty.
-
Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla
-
o com to trepes? izrael vznikol ako umelo vytvorena krajina zidi nikdy nemali uzemie na ktorom predtym slobodne zili.
-
A pro zájemce ještě pár:
http://www.youtube.com/watch?v=8BtEyi_ihsM
http://www.youtube.com/watch?v=pw_r-wAnC7w
http://www.youtube.com/watch?v=99dnMzexVGE -
http://www.youtube.com/results?search_query=2012+revolution+world+awakening+part+1+&oq=2012+Revolution%3A+World+Awakening&gs_l=youtube-reduced.1.1.0l4.34445.61689.0.63686.14.13.1.0.0.0.109.1061.12j1.13.0...0.0...1ac.-3judQB4RZM
přidávám ještě jeden. Je toho 5 dílů, ale velice doporučuji!!!! Jsou zde vystvětleny některé z posledních vážných zločinů země, která již desetiletí žije z utrpení mnoha národů a brzy bude za své činy po zásluze potrestána. -
To jsou fakt zaslepení idioti......