Přejít na výpis diskuzí
Burda Praha přestává vydávat časopis Level
3.5.2013 | Adam Homola
212 příspěvků
-
Zprávy kopírované z twitteru mno *2*
-
Můj byl říjen 1998. Byla tam recenze na NFS III. Moc pěkně napsaná, myslím že Petrem Bulířem nebo Drakenem? Teď nevím. A byla tam výborná cd příloha. Gobliins 1 a 2, Quadrax a zloděj. Nikdy na něj nezapomenu. Ale bohužel už ten časopis nemám.
-
To si otec kupoval myslím KLAN v té době až do roku 2000, pořád to mám doma ve skříni:-D
-
Já mám první Level asi z roku 95. Nejlepší na tom bylo, že jsem o těch hrách opravdu jenom četl a představoval jsem si jaký to asi je hrát je :D
-
To říkáš ale právě jen proto, že jsi to nezažil *5*
-
Dobře děláš.
-
http://www.youtube.com/watch?v=u9bDBaThuic *1*
-
ach jo, já mám také doma plnou skříň 2-3 roky starých levelů i k nim přidaných DVD.
-
A přiznám se, že první číslo listopad 1998 mám doma zatavené ve fólii a schované:) Přeci jenom v tom věku jsem na to šetřil 5 měsíců z kapesného+100 Kč z narozenin. A ještě jsem to šel kupovat s máti, která navíc silně protestovala. Ale asi furt lepší jak Kačer Donald za 40 Kč.
-
jo jo.. já mám jedny z prvních čísel Excaliburu z roku 1991, ještě černobílá.. a nikdy je nevyhodím :-)
-
No, ale to je hlavně tím internetem. Internet je dostupnej úplně každýmu. Bohužel je tu hodně "válečníčků" kteří si furt musí něco dokazovat. Já například trolly a "wannabe" stádo nechápu. Peníze za ty diskuze nemaj, tak proč to dělaj? Většinou to dost vypovídá o jejich mizerným životě, co vedou.
-
taky se mi toho nějak nechce vzdát, asi to nechám pro příští generace, aby viděli, za co ta naše utrácela peníze *1*
-
Podle nicku věk? Nenech se vysmát;)
-
Ani tam už nečtu papírové časopisy, poté co mám doma wi-fi a tablet.
-
Možná tě označovali správně, možná úchylákem jsi.
-
Jo, na hajzlu mam asi 30x Score *2*
-
Pokud vím, tak například v levelu byla jedna z nejlepších survival FPS sérii Stalker.
-
Přečti si můj nic Veskoslave, kolik lidí zná ve čtrnácti Martina Ludvíka? Tolik ohledně mého věku. Prostě mě baví humor co předvádí SCORE, a ve třiceti se mi už tohle moc asi nezmění.
-
Tento Fight Club vám příváží "DRAKEN" :)
-
Je fakt, že pak hodnocení "To je sra*ka" může dostat při čtení na hajzlu nový level *5*