Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Ano, pro spratky, co se ani jinak neumí vyjadřovat je to naprosto ideální humor. Humor, co používáme mezi sebou, když jsme maximálně opilí a na akci. Ale číst to? No ve 14 nebo kolik ti je, to se ti musí strašně líbit. Ale nezapomeň, ne vždy ti rodiče budou dávat kapesné, aby sis kupoval Score.
  • Co třeba Two Worlds 2 a jiné

Ano SCORE mělo i DEUS EX HR.

Nelřekl bych, že jeden byl lepší než druhý. Bylo to jak kdy a jak co.
  • Keyz
    Taky ten test energetických nápojů byla celkem sranda. Uměl udělat pěkné xichty,
  • Veskoslav
    Kvantita=/=kvalita, coz Score ve vyberu her mnohdy ukazalo, kdy ze 4 her byly 3 naprosty odpad a jedna s prumernym hodnocenim.
  • Level byl vždy serióznější a tím pro mě lepší. "Humor" založený na sexuálních dvojsmyslech a podobných narážkách se líbí opravdu asi jen nevybouřeným jedincům. Aby mě autoři recenzí označovali v článcích za úchyla je opravu novinářská žumpa. Peace.
  • Presne tak, vdaka tomuto clanku a hlavne tvojmu komentu som si uzasne zaspomynal *13*
    Boze, to boli nadherne casy.
    A u mna to bol este aj Excalibur. http://www.oldgames.sk/mags/excalibur/pages/1/

Internet bol v plienkach a informacie s tychto casopisov boli na nezaplatenie.
    Jednen clovek kupil Score, dalsi Level dalsi Gaystar... :D
    Pozicavanie, kecanie, citanie... (to je skoro ako: toceni, chlastani, pichani :D)
    Pamatam si dokonca ze aj daku "uvahu" z Levelu som prepisal a pouzil ako domacu ulohu :D
  • Podle mě tenhle typ humoru- laciný, vulgární , obscénní a s odkazy na popkulturu ke hrám patří mnohem víc než styl kombinace Cimrmana a Monty Pythonů co předváděl LEVEL.
  • Veskoslav
    No já tomu nikdy neholdoval číst si na hajzlu:-D
  • GlaDOS
    Pokaždé co jsem se díval na Score, tak ani jednu z těch čtyř her bych si nezahrál. Level měl poslední dobou zajímavé kousky. Až tak bych plným hrám nepřikládal váhu, v dnešní době.
  • náhodou, na záchodě se herní časáky čtou suprově...
  • Veskoslav
    On je humor a "humor".....Score bylo dříve v sekci humor, pak se propadlo hodně do sraček "humoru" a teď se pomalu dostává do humoru.
  • Jo jo, můj první Level jsem si koupil v srpnu/září 1999 teď přesně nevím. Recenze NHL 2000.. to byly časy. Prodala mi ho paní ze zahulené trafiky tak smrděl čoudem až do roku 2010 když jsem toto moje první číslo vyhodil. Teď toho vocas docela lituju. V roce 2000 jsem sice přešel na Score (2000-05), ale první herní časopis mám v živé paměti dodnes.
  • Jak vyjadrit v malym komentari tu nostalgii kera me ted provazi.To jak jsme musely hledat v casopise navody, jak nas skutecne zajimaly recenze a cetly je porad dokola. A jak pod kazdou zpravickou nebylo halda blbejch komentaru:P

Ta doba mi pripomina to kdyz mel este kazdej vlastni nazor.Ale ta doba je proste definitivne pryc a rad bych veril ze ted prijde lepsi ale neverim.Doba kdy vsechno co je masovy je dobry a clovek se musi stat casti beztvaryho sedyho davu a kdyz jeho casti neni tak je divnej.I kdyz doufam ze sem jen pesimista a funguje u me pravidlo "posledni dobra generace" tak nejak nevidim dukazy kery svedcej o opaku.
  • Tak LEVEL neměl humor žádný. Score bylo vždy lepší.
  • Vidíš a pořád je LEVEL napřed. Jako první skončil *4*
  • Veskoslav
    Přiznám se že poslední Level jsem si koupil v roce 2005, od té doby nic. Navíc v té době byla cena docela pro mě vysoká a tak jsem si nemohl dovolit to kupovat každý měsíc. Navíc bylo zrušeno i malé vydání Levelu a ostatní to nedělali, což mě naprosto odradilo od kupování herních magazínů. A v dnešní době? Opravdu ne. Hry, co jdou "zdarma" k těmto magazínům se dají za levný peníz sehnat zvlášť a obsah? Kvůli 2-3 článkům, co by mě zaujaly nevyhodím 200 oknem:)

Přiznám se, že sbírku mám taky pěknou, pak mám i dávno zapomenuté magazíny jako Gamestar, filmovo-herní-hudební KLAN atd. Ale v dnešní době internetu a levných her to bohužel už postrádá smysl.
  • kubi-wan
    Kéž by to bylo nový Legacy of Kain...
  • Naposled hodi neco a svet se zbori?
  • A vlastne spis, nez to, ze konci level je, ze konci az ted...
    Jinak - mame za sebou jeden ocekavanej konec... tak co bude ten necekanej?
  • kubi-wan
    Draken ve FC? To by bylo boží.... dodnes nezapomenu na jeho ráčkovanou větu z jednoho dílu LEVEL TV: "Dvakrát kávu!"
    Asi je to úplná blbost, ale tohle si prostě pamatuju nejlíp... a ještě "muže se saxofonem", kterej měl jít někoho zab(l)ít :D Chjo, vědět, co to bylo za epizodu... zlatý léta LEVELu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit