Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby jsi bral 9 tisic vejplatu tak by jsi si urcite taky vsechno nekupoval:-)
  • Kein
    Kdo dělá vše pro to aby byly hry lepší? A co mám dělat, když nemám cit v informačních technologiích?
  • ucho
    Kein: slovo zlí bych nepoužil. pojmenování bych měl, ale asi by mi byl příspěvek smazán :D
  • Kein
    250,- možná stojí teď, čili abych si ji koupil musela by teď stát směšný peníz, jelikož nejen v očích prodejců, ale i v mých se cena postupně snižuje.

Samozřejmě hloupí piráti se vždy jen vymlouvají a kradou..to tu každý ví, přece oni nemají právo na názor...pardon.."výmluvu", jsou přece ZLÍ!.
  • Kein
    Ne, není.
  • Kein
    No to jen aby sis uvědomil co to je krádež, když se tu s ní tak oháníš, chochu!
  • ucho
    Mafia 2 už se dala koupit za 250,- Koupil sis ji? 500,- už je ok? Jen hloupý výmluvy a snaha si to nějak odůvodnit...
  • ucho
    kdo lže, ten krade. lháři mají už z principu pokřivenej charakter... a se lháři se nebavím, tak se obhajuj, jak chceš :) chudáku, musel jsi hrát tak hroznou hru, asi tě k tomu někdo nutil. no hlavně že si to nějak odůvodníš :D
  • Kein
    RLY? Nebylo to ani zdaleka po dohrání, v té době ještě dohráno nebylo. Ale ok přiznávám, kecám. Každopádně vývojář něco naslibuje, vydá půlku a pak se diví, že lidi warezí a nechtějí to kupovat. Já vím, znám tvůj postoj k warezu, který je prostě špatný protože "krádež", a jsi slepý k jakýmkoliv argumentům, protože prostě proto. Ale smiř se s tím, že existují lidé co platit za něco, co není přesně podle jejich představ, nechtějí. Kdyby Mafii neprodávali za 1300,- ale za 500,- neřekl bych ani prd o tom, že tam něco není, ikdyž bych mohl, protože za hl. linii by to byla přijatelná cena. Pokud, ale někdo nasadí cenu AAA titulu, tak čekám, že obsah bude taktéž pro mne AAA a s tím mají, všichni vývojáři, extrémní problém a jen brečí jak je pirátsví hnusné a nefér, nehledě na to, že často je k mání warez dříve a pohodlněji.
  • Musim říct, že jsem se královsky pobavil nad tim jak tu všechny stíráš a oni to nemůžou rozdýchat, tak ti alespoň šypou mínuska *1* jdu spát s dobrou náladou *4*
  • DRM mozna kvuli piratum je, ale lidem co delaji cracky to trva obejit par hodin. Naopak ti co si koupi original muzou mit problemy. Ti co pochopili ze DRM je k ho*nu muzou prodavat svou hru o naklady na vyvoj/licenci DRM levnejs.

Btw... kdyz uz tu ta DRM je kvuli piratum, muzu se zeptat jakym zpusobem zvysi zisky, kdyz najit crack je otazka 30 vterin googlovani? *5*
  • Kein
    Ne ok, dohrál jsem to, chtěl jsem se tím vyhnout pindům, ke kterým teď směřuješ - že jsem se zabavil na X hodin a proto bych si měl hru koupit. Byl jsem unešen z dema a začátku hry, + samotné příběhové mise jsou dobré, problém je ale s tou avizovanou délkou a hratelností po dohrání - nedostal jsem to co bylo slíbeno a co jsem čekal - sandbox s životem postavičky alá GTA4. Z Mafie tak udělali takové Call of Duty na jeden zátah a to mě nas*alo. Kdyby to prodávali za polovic, tak bych si to vzhledem k hl. linii i koupil, takhle to byla ukázka leštěného předraženého prdu, ve kterém není obsah co byl slibován.
  • walltar
    Ale zase si uvědom že sou mezi náma lidi kterým DRM vyhovuje ..... když hrajou pirátskou verzi tak je těší utrpení platících zákazníků s DRM *1*
  • Veskoslav
    To jsou jenom kecy ohledně ochran. Stejně to nejvíce buzerují platící zákazníky, jelikož "piráti" to vždycky ojebou. Já třeba osobně hraji Stalker CoP s crackem. A důvod? Registrace na jedno pc a nemožnost to mít na více pc. Nebo třeba Assasin Creed, kvůli neustálým výpadkům mám taky crack. Proč taky, když hra nefunguje týden jenom proto, že nějaký šašek v Ubisoftu zapoměl platícím hráčům říct, že jim vypnou servry. Je to všechno o přístupu, kašlat ochrany, u Sc jsem nikdy neměl problém s tím, že jsem se musel přihlašovat a je tam ta ochrana, ale když jednou jedinkrát nefungoval Sc 3 dny,tak jsem nejenom dostal omluvný dopis, ale dokonce i přistup do Bety Diablo III na následující víkend. A třeba takový Ubisoft či Rockstar? Ti na to serou s podporou a zákazníky.....Ani se neomluví a ještě to svedou na "piráty".
  • Už je mi tě líto, jak se zoufale snažíš vymyslet způsob, jak z toho vyklouznout. Jenže ono to nejde. Prostě jsi na můj původní příspěvek napsal blbost a tím to hasne. Kdybys to přiznal rovnou, místo těch trapných pokusů o ospravedlnění, mávnul bych nad tím rukou a do dvou minut zapomněl. Takhle se tady sám flambuješ.
  • tak podle téhle logiky je uplně v pořádku chodit na koncerty bez placení, jezdit v mhd načerno nebo tisknout bankovky. Ani nevim proč jsem se obtěžoval ti to psát *7*
  • Pro tebe- A proč jsou DRM ochrany? No přece kvůli Pirátům. Zkusme to vzít z druhé strany ze strany toho kdo dělá vše proto aby hry byly lepší..
    Jinak, že některé hry jsou nekvalitní to je pravda takovým hrám se vyhnu obloukem asi mám na to cit v době informačních technologií :)
  • smejki
    Když tak lpíš na definicích (zákonech), tak prosím. Stačí změnit definici. A že se mění každou chvíli. To abys byl furt ve střehu, hochu!
  • Veskoslav
    Asi jsi měl štěstí:)Spolužák to samé, stejná sestava jako já a jelo mu to, spolužák další silěnšjí sestava nejelo to, slabší sestava jiný známy jelo mu to atd. Prostě hra běžela tak, jak zrovna asi měla náladu. Rozhodně bych si ji už nekoupil v den prodeje jako GTA IV, ale počkal na reakce "fanoušků", recenze a ohlasy hráčů.
  • smejki
    Krást se nemá, krade se. I já kradl a semtam si i dnes něco šlohnu. Ale proboha, chlubit se tím? Bejt na to hrdej? To je to, co mi smrdí nejvíc. Morálka naruby. tak si ten křišťál schovej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší