Přejít na výpis diskuzí
Čeští Madfinger: pirátství nejde zastavit
3.8.2012 | Adam Homola
420 příspěvků
-
Co mají dělat ti, co si koupili originál Aion a teď už neplatí poplatky, ale musí mít paskvil založený na F2P modelu bez toho, aniž by jim byly vráceny peníze za zakoupenou hru a aniž by byli dopředu opozornění, že hra přejde na F2P model a všichni, kdo si ji koupili si ji můžou teď stáhnout.
-
Jasně a proto, když jsem platící zákazník, tak DRM ochrana u Anno 2070 mě do hry nepustila dva týdny (přitom "piráti" s Reloaded crackem vesele hráli), Ubisoft na týden naprosto bez upozornění vypnul servry pro Assasin Creed Brotherhood (piráti opět vesele hráli), koupil jsem si Rage (v prvním týdnu, piráti stáhli, zjistili, že je to nehratelné a šli o dům dál), koupil jsem si Oblivion (nádherné bugy, kdy mnohdy nešly splnit ani mise, piráti hráli a nemuselo je mrzet vyhození peněz), GTA IV mi nešla pro jistotu ani spustit a to jsem doporučené požadavky splňoval minimálně dvakrát a mohl bych pokračovat donekonečna. Dokud herní společnosti budou vydávat zmetky, budou srrát na platící zákazníky, tak se nediv, že si pak hry lidé raději stáhnou, když se nemusejí otravovat s nefunkčními DRM ochranami atd.
-
I've just made you my bit*h. Please join the others.
-
tak to prrr :D GTA IV jsem si koupil v den, kdy vyšla a byl jsem spokojen, parádní hra a s bugy jsem větší problém neměl. později jsem si koupil i verzi na Steamu společně s přídavky. tahle hra mě nezklamala :)
-
kecá. tehdy ještě chodil na forum Vaultu šílené brahmíny a tam se to řešilo. Měsíc vyprávěl, jak je to supr a po dohrání si vymyslel tisíc a jeden důvod proč to nekoupit. mám dojem, že má u nás ban.
-
Proboha neřeš to. Jak můžu zjistit, že jsi to právě ty a né někdo jiný?:)Proboha nech toto, právníci velkých a renomovaných firem, co mají velké zakázky se tím rozhodně nechlubí na diskuzních fórech o hrách a ještě se ztrapní tím, že neumí definovat "krádež" v herním průmyslu. Já ti taky můžu ukázat, že jsem vystudovaný architek a to včetně diplomu, včetně razítka a dvou akreditací a přitom jsem teprve student 4. ročníku na FAST. Ale i přesto bych ti uměl ukázat jak diplom, tak oprávnění, tak i projekty, co jsem vytvořil. Takže asi tolik k tomu tvému diplomu a pitomé sázce o 20 tisíc.
-
Lidi, pokud hrajete nelegálně stáhnutou hru tak nejste hodný respektu. Jste jenom paraziti kteří stěžují herní zážitek kupujícím (pro méně chytré-DRM,online singl. atd.) díky kterým ta hra vůbec nabyla existence.
Vzpamatujte se každá firma chce vydělat, pořád lepší 10 DLC než 1 pirát. -
A čemu pak má člověk věřit? Když ti naslibují hory doly a pak nesplní, co se stane příště? Lidi eoupí, stáhnou. Jenom to spousta studií nepochopila a pak brečí, jak "zlí piráti" kradou jejich zisky. Ale to, že spousta "pirátů" jsou bývalí kupujícící a tím, jak zkazí hru, tak další nekoupí, to si neuvědomí. Tohle přesně čekám u GTA V, kdy GTA IV byla jeden velký nehratelný bug v době vydání a platící hráči byli trestáí za co, že si něco koupili.
-
Je to už skoro absurdní humor, ale tvoje fixace na moji profesi mě baví. *4* Přemýšlím, jak ji jako správný kapitalista monetizovat (dedicated to janchor), a už vím: Vsadíme se o dvacet tisíc korun. Pokud ti nedokážu, že jsem právník, se vším všudy, s diplomem a tak dále, zaplatím ti dvacet tisíc. Když ti dokážu, že jsem právník, zaplatíš dvacet tisíc ty mě. Platí? Myslím to smrtelně vážně.
-
Njn, udělali chybu, snad se poučili, jestli ne, jejich smůla, ale ať to neházej na piráty
-
no a kam až ses dostal?
-
Náhodou Mafie 2 je docela pecka, pravda mohlo tam toho bejt víc a mohla bejt celkově o moc lepší, ale já sem spokojenej....
Je fakt, že tam toho naslibovali... ale nesmíš věřit všemu, co ti namluvěj.... -
Já to vím. Jako kdyby to dali za 100 Kč a bez mikrotransakcí, spousta lidí si to koupí nebo to měli dát zadarmo a nechat mikrotransakce, ale žádný paskvil mezi tím.
-
Mikrosankce mají zase tu výhodu, že si zaplatíš skutečně jen to, co ve hře využiješ...
Na druhou stranu, pokud je neohlásíš, lžeš právě těm lidem, od kterých chceš, aby si tu hru koupili a ne stáhli.... -
Prosím Tě, "právníku" a ty jedna velká firmo, moje historka je stokrát uvěřitelnější než tvůj blábol, že jsi právník. Každý nemá potřebu si lží honit ego na diskuzích jako jsi to udělal ty nebo to dělá Jejdásek (podle popisu majetku milionář pomalu) U to, že neumíš popsat "krádež" v této sfére a pleteš si tu pojmy a dojmy leccos o Tobě vypovídá.
-
Ach jo. Tak potřetí: Co přesně je nepochopitelné na slovech "KOUPIL" nebo "neinzerované"? A prosím pořádně si přečti, jak zněl můj původní příspěvek. On totiž veškeré F2P hry tak trochu vylučoval. Pro jistotu jsem ti to slovo napsal velkými písmeny.
-
Takových historek už jsem na internetu slyšel mraky. Takže ne, nevěřím tomu, i kdyby sis přimyslel další pikantní detaily. Ty zase nemusíš věřit tomu, že jsem právník, mně je to fuk, nevypadáš jako majitel velké firmy a tudíž z tebe kšeft nekouká.
-
A i kdybych dohrál, pokud je hra prezentována, jako sandbox na delší hraní, to jest free ride, možnost kupovat auta, domy, misí mělo být 2x tolik tak sorry...i tak hra nenaplní svou hodnotu a hlavně lže v tom jaké byly ukázky z ní - z misí, které v konečné hře nebyly, nebo prvky, které pak byly jako placené DLC.
-
A v tom Aionu je inzeorovaná, co je omezeno bez koupi onoho "balíčku"? Je? Ne není, tudíž podvod a dle tvé logiky "právníku" by jsi je mohl už žalovat.
-
A nebo toto: "Jsem zmmrd vývojář, za hru budu chtít "jenom" 20 Kč, ale hráčům neřeknu, že jsou ve hře mikrotransakce."