Přejít na výpis diskuzí
Čeští Madfinger: pirátství nejde zastavit
3.8.2012 | Adam Homola
420 příspěvků
-
Rychločtení se zavázanýma očima (nebo na braillským řádku s rukama v kostce sádry), to bych měl K. Drdovi nahlásit jako jednu z nejstupidnějších "sportovních disciplín", který chyběj na OH v Londýně...
-
aaa další kokutek, pro kterého existuje buď všechno nebo nic.
-
To si jako myslíš, že všichni so-called křišťálově čistí diskutéři ala jejdasek či smejki nemají ve svém mp3,pc či noťasu žádnou stahnutou hudbu,film,serial nebo hru ? Opravdu jsi tak naivní ? :)
-
Jen ho nech lát, rád se poslouchá a myslí si, že je v tom dobrý.
-
A proto 3x sláva Steamu! Napravil nesčetněkrát víc pirátů, než kterýkoliv samozvaný mravokárce lající jim zmrdů. *3*
-
Dema her mají často velice omezené funkce, u stratigiií by stačilo dát na zkoušku jednu misi a všechny budovi a dovednosti co hra nabízí. U RPG všechny postavy a rovnou jednu celou obtížnost, ať si hráč hru pořádně odzkouší. Ono je totiž výrazný rozdíl zda demo Diabla III máte do konce skeleton kingy či diabla na mormál. Bral bych spíše to druhý, začátek vás může bavit, ale ke konci to může spadnout do stereotypiu a nudy.
Dema jsou dělaný tak, že hráč vyzkouší jenom malou část hry, a když chce vidět zbytek tak si musí koupit plnou verzy *10*
S pozdravem! *10* -
Kdyby ne tak už není žádný důvod který my mě zabránil to neudělat, takže bych byl v neutrální poloze. Potřeboval bych taky nějaký důvod proč to udělat.
-
Proč jen jsem já hlupák investoval sví rodinný úspory do hry, o které my muselo být jasné, že si ji ilegálně stáhnou stovky hráčů... řekl a šel si veřejně stěžovat na piráty
-
A kdyby ne?
-
Protože by mě zatknuli a zavřeli.
-
To je ovsem duvod k tvrde kontróle internetu, ze? S takovou si lide zadnou svobodu nezaslouzi.
-
Jaky je duvod te na potkani nezabit? To je vazne minena otazka, zkus ji poctive zodpovedet. Mozna prijdes na smysl moralky.
-
Pirati jsou paraziti, jsou to bud hlupaci nebo bezohledni a bezcharakterni zmrdi.
-
A pak ho opustila manzelka s detma, protoze do vyvoje investoval rodinne uspory a ty se nevratily, popr. se zadluzil.
-
jiste, to ani pujcovani kazet na 8bity ve skole, ale dneska je proste uz jina doba.. A koupit, stahnout, nainstalovat, aktualizovat a spustit hru me prijde pres steam prepychovy a v akcich skutecne vyhodny.
-
ano, přesně ta. furt si je holky pletu *1*
ale doufám, že nezabředneme do sémantiky. -
Přesně tak to dělám i já. Kdybych 2 roky nekoupil vůbec nic, vůbec bych to nepoznal, hrát mám co.
-
v tom případě platí jenom první věta ;-) *13*
-
Starý dobrý časy, kdy jsme šli z kámošema do obchodu a okukovali tam nejnovější pecky, i když jsme na ně neměli, to žádnej steam nevynahradí *3*
-
Metafora v tom tvym pripade moc nedava smysl, spis jsi chtel rict metonymie.