Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je mi jedno když to bude dělat bethesda a ne obsidian, když to bude dělat bethesda tak ať je to třeba na marsu
  • No jestli se nepletu, tak ten engine je akorát překopanej engine z oblivionu. A to je snad 12 let stará záležitost.
  • ja sem zapomnel no ze kompletni zmena enginu udela uplne ten samej feeling jenom to vypada lepe :D nejvetsi joke co sem kdy slysel. Neskutecny tohle.
  • na cem to bude bezet ?
    dalsi gamebryo bych asi neprezil XD
  • minuly byl z oblivionu a tenhle je ze skyrimu
  • dalsi co absolutne nevi o cem mluvi. Nema cenu argumentovat s vymastenym cechackem.
  • Krom toho, Fallout nikdy nebyl o super fotorealisticke grafice, ale o pribehu a propracovanem universu postapokalyptickeho sveta. Jde tam hlavne o pribeh, a kdo je do serie a do her spravne zazranej, tak si ani nevsimne nejake grafiky, bude to vnimat tak ci tak jako by tam byl a prozival to on sam. Krom toho hry jako COD nebo Prey o pribehu zrovna moc nejsou takze vyvojarum nezbyva nic jineho nez nalakat na grafiku. To je jako si u adventur stezovat ze chybi propracovany skill tree :D
  • Ty si zase pleteš pojmy s dojmy. Jedna věc vytvárná stylizace grafiky (a právě zde mají vývojáři možnost směrovat vizuál k směrem k fotorealističnosti nebo stylizaci uplně jiným směrem) a druhá věc je technická úroveň-tedy vyspělost enginu.
    Takže tato hra by mohla mít podobný feel i na unreal engine 4.0, jen by to vypadalo lépe.
    Takže než začneš někomu radim s používáním mozku, tak začni prvně u sebe. *3*
  • Třeba se rozhodnou to vydat i na Vitu a downgradnou grafiku na její úroveň. :D Když úž může CD red, tak může každý.
  • A já doufal , že se Skyrimem to už moc společného mít nebude .....
  • Gamebryo jako všechno z dílen Bethesdy
  • Prosim vas viete niekto na akom je to Engine pripomina mi to ID Tech...
  • A co teprv až proběhne downgrade, prý je to dnes normální a OK někteří povídají:D
  • No těším se, ne že ne. Ale grafiku jsem tedy čekal lepší. Kde jsou ty časy, kdy byla bethesda technologicky 5 let napřed. Tohle je snad ten samej engine z předchozích dílů :D.
  • to je hezké, jenže to jsou hry 6 , 7 roků staré, btw už tehdy jsem si říkal co je to za hnus *7*
  • Samozřejmě. Ale ze všech Bethesdích her to nejvíc sedí na tu nejhorší, Oblivion.
  • Vysel teprve trailer, ale v hlave uz mi beha myslenka, ze pockam az hru omodujou a pak teprve koupim :D
  • Když mi ve 3D nabídne možnosti , které měl původní Fallout , ať si klidně má grafiku jako C&C:Generals ... Naleštěný zkuličkyprd předvedli již ve třetím díle , takže mne opravdu u AAA nezajímá zda budou držet poslední trendy v grafice , ale to co mi samotná hra dovolí a na jakou volnost si bude hrát . Simulátor běžce potřetí už nedám ....
  • Fallout je moje nejoblibenejsi hra. Co je tohle za srajdu?!
  • s ohľadom na skúsenosti z posledných rokov, je podľa mňa trailer nastavený správne. Po uvedený môže byť grafika už len lepšia. čo bude príjemná zmena po vlne grafického downgrade za posledný rok. Kedy na prezentovaných traileroch vyzerá hra úžasne a po vydaní sa zistí, že to nebol tak úplne gameplay, aj keď to tvorcovia tvrdili.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit